Hoe kan ik rijk worden?

In deze blog geven wij jou een bewezen formule mee om een vermogen op te bouwen voor de lange termijn. Iets wat de rijke ons niet vertellen. Deze bewezen formule kan iedereen gebruiken. Leer hier dus hoe je rijk kan worden!

 

4 Stappen om een passief inkomen te genereren.

 

Het belangrijkste wat je nodig hebt voor ons 4 stappenplan is een stabiel inkomen. Dit kan een inkomen uit je eigen onderneming zijn maar ook een inkomen uit je 9-5 baan. Zelfs iemand die bij de Aldi werkt kan financieel onafhankelijk worden. Hoe tof is dat?

 

Stap 1 – inkomen:

 

Zorg dat je een inkomen hebt. Een inkomen is heel belangrijk bij deze manier van een vermogen opbouwen. Stel je voor dat je een standaard inkomen hebt van €1500 elke maand, heb je een mooi bedrag om per direct te starten met investeren. Voor de mensen die de €1500 per maand niet halen, je kan met €50 per maand al beginnen met investeren! Afhankelijk van je situatie investeer je elke maand minimaal 10-15% van je inkomen. Voor mensen die nog thuis wonen en weinig kosten hebben kan dit 20-25% zijn. 

 

10% van €1500 is €150. Dit is het bedrag wat je dan elke maand gedisciplineerd gaat investeren om zo een vermogen voor jezelf op te gaan bouwen. Maar waar ga je die €150 dan in investeren? Dit leggen we uit bij stap 2.

Stap 2 – investeren:

 

Nu gaan we investeren in aandelenfondsen. Wij investeren risicoloos in aandelenfondsen. Veel mensen investeren in losse aandelen. Dit kan, maar doe dit alleen als je er veel verstand van hebt. De meest veilige manier is investeren in aandelenfondsen. Dit komt omdat aandelenfondsen worden beheerd door experts in hun vak en in meerdere bedrijven zit. Gaat één bedrijf dus niet zo lekker dit jaar? Dan vangen de andere bedrijven dit op.

 

Als je investeert in aandelenfondsen investeer je in meerdere bedrijven. Doordat je in meerdere bedrijven investeert is het risico om je geld te verliezen veel lager dan dat je in losse aandelen investeert. Als je eenmalig een losse aandeel koopt weet je niet wanneer je precies moet uitstappen. Je kan veel winst halen uit een losse aandeel maar wanneer is het goede moment om uit te cashen? Die is er niet. 

 

Door periodiek te beleggen koop je de fondsen gedisciplineerd elke maand aan, ongeacht het feit of de koers hoog of laag is. Doordat je periodiek belegt behaal je gegarandeerd een jaarlijks rendement op je geïnvesteerde geld van maar liefst 6 tot 20%. Hierbij nog niet gezegd hebbende dat er ook wel eens uitschieters zijn tot wel 20-50% op jaarbasis.

 

Rijk worden

Stap 3 – vastgoed:

 

Nu we ons geld elke maand lekker aan het werk zetten in onze eigen Geldmachine kunnen we de volgende stap gaan maken om sneller en nog stabieler een vermogen op te gaan bouwen. We gaan nu het vastgoed in. Vastgoed heeft zichzelf al honderden jaren bewezen en zal op de lange termijn ten allen tijde meer waard worden. Iedereen heeft tenslotte een dak nodig boven zijn hoofd.

 

Let wel op, bij vastgoed heb je meestal tussen de 10-25% eigen vermogen nodig, afhankelijk van je situatie. Maar daarnaast heeft vastgoed mega veel voordelen. Hier een aantal op een rijtje:

 

  1. Jouw huurders betalen de hypotheek af.
  2. De waarde van je vastgoed object stijgt. Wij doen niet aan flippen (kopen en snel weer verkopen). Wij behouden het vastgoed voor de lange termijn.
  3. Je hebt elke maand passieve inkomsten (dit geld stop je direct weer in de aandelenfondsen om van geld meer geld te maken).
  4. Je levert waarde aan andere mensen in de maatschappij (je geeft mensen een dak boven hun hoofd).

 

Dit zijn pas een aantal voordelen, maar er zijn er nog veel meer!

Vastgoed zit hem niet in het snel rijk worden, maar in de lange termijn vermogensopbouw. Laten we verder gaan naar de laatste stap, want wat komt er uit vastgoed….?

Stap 4 – cashflow:

 

Nu heb je vanuit je inkomen je eigen geldmachine aan staan, een vastgoed object aangekocht die de geldmachine weer aanvult, waardoor je over een tijdje opzoek kan gaan naar je 2e vastgoed object. Door dit gedisciplineerd vol te houden zal je steeds meer geld in de geldmachine kunnen stoppen, steeds meer vastgoed kunnen aankopen en steeds meer cashflow hebben. Dit is de ultieme strategie om rijk te worden!

 

Rijk worden is niet zo moeilijk als iedereen denkt. Zolang je een goede en duidelijke strategie hebt om een vermogen op te gaan bouwen, hard werkt voor je doelen en dromen en ten alle tijde in jezelf gelooft kan iedereen rijk worden!

 

Onthoud goed dat deze strategie al meer dan 30 jaar succesvol wordt toegepast door meerdere miljonairs. Ook deze mensen zijn vanaf 0 begonnen, dus jij kan dit ook.

 

Wil jij ook een vermogen gaan opbouwen en je leven kunnen leven op je eigen voorwaarden? Meld je dan snel aan voor De Geldmachine Introductie of direct voor De Geldmachine Cursus. In De Geldmachine helpen jij jou persoonlijk om onze strategieën over te nemen en dezelfde successen te behalen als onze andere cursisten.

Over de schrijver
Een ondernemer die mensen met passie helpt om hun missie te vinden, hun missie te voltooien en financieel vrij en financieel onafhankelijk te leven.
Reactie plaatsen