Financiële vrijheid door middel van de Geldmachine
10 juni 2023 

Financiële vrijheid door middel van de Geldmachine

Nog nooit was het zo gemakkelijk om jezelf onafhankelijk te maken van financiële zorgen. Bij Ultimate Mastermind hebben we de revolutionaire Geldmachine training ontwikkeld om jou te leren hoe je jouw financiële doelen kunt bereiken. We bieden je de mogelijkheid om waardevolle kennis op te doen tijdens de live en online trainingen waarbij je jouw mindset scherp krijgt en een netwerk opbouwt met gelijkgestemden.

Het enige wat je nodig hebt, is de bereidheid om actie te ondernemen en de discipline om dit vol te houden. Richt je op één ding en verwijder alle afleidingen. Zorg goed voor jezelf, zowel fysiek als mentaal, zodat je vol energie en focus aan je financiële reis kunt beginnen.

De Geldmachine is jouw sleutel tot succes. Het maakt niet uit of je een vaste baan hebt of een ondernemer bent, financiële onafhankelijkheid is voor iedereen mogelijk, zolang je de juiste strategie volgt. De Geldmachine bestaat uit vier essentiële stappen: inkomen, aandelen, vastgoed en cashflow. De formule wordt uitgelegd in de video hieronder.Stap 1: Inkomen

We beginnen met jouw inkomen. Dit bepaalt hoe snel jij financieel vrij wordt. Werk slim en hard om geleidelijk je inkomen te verhogen. Neem een kritische blik op je financiën: wat komt er binnen en wat gaat er uit? Welke aspecten van je levensstijl kun je verminderen om meer over te houden? Het doel is om maandelijks minimaal 10% van je inkomen opzij te zetten om je vermogen te laten groeien.

Stap 2: Aandelenfondsen

Aandelenfondsen zijn een geweldige manier om je geld voor je te laten werken. In plaats van individuele aandelen te kopen, waardoor je afhankelijk bent van de prestaties van een enkel bedrijf, bieden aandelenfondsen investeerders de mogelijkheid om gespreid te beleggen. Dit betekent dat het fonds belegt in aandelen van meerdere bedrijven uit verschillende sectoren en regio's. Hierdoor wordt het risico gespreid en verkleind, aangezien de prestaties van één bedrijf minder impact hebben op de totale portefeuille. 

Investeer maandelijks 10% van je inkomen in bedrijven waarin je zelf gelooft, zoals Apple, Shell en andere bedrijven waar je zelf producten van koopt en die naar verwachting nog vele jaren zullen bestaan. Vergeet niet om je winsten uit te cashen en opnieuw te investeren. Veel mensen laten hun winsten nooit uitbetalen en missen daardoor de kans om te profiteren voordat de markt weer inzakt. In het begin groeit het misschien langzaam, maar op een gegeven moment zal je vermogen exponentieel groeien.

Stap 3: Vastgoed

Vastgoed is een sterke en veilige investering. Zodra je een bedrag van 60.000 tot 100.000 euro hebt gespaard, kun je investeren in vastgoed. Gebruik je eigen geld als eigen inleg en financier de rest met een hypotheek. Vastgoed heeft in het verleden altijd waarde gewonnen en genereert maandelijks inkomen. Veel succesvolle mensen investeren graag geld om meer geld te maken, en jij kunt dat ook doen. Voor de korte termijn verhuur, en dus hogere rendementen, is het Spaanse vastgoed aan de Costa Del Sol een interessante investeringsmogelijkheid. In de training leggen wij dit verder uit in detail.  

Stap 4: Cashflow

Cashflow is de sleutel tot financiële vrijheid. Vastgoed genereert maandelijkse huurinkomsten die je kunt gebruiken om je kosten te dekken en winst te maken. Stel je voor: een maandelijkse hypotheek van 500 euro, vaste lasten van 200 euro en huurinkomsten van 1000 euro. Dat betekent dat je maandelijks 300 euro overhoudt zonder hard te hoeven werken. Dit passieve inkomen is van onschatbare waarde, want je ontvangt dit waar je ook bent, ongeacht van wat je doet, vrijheid dus! 

Tijd is het kostbaarste wat we hebben. 5 jaar rente op rente kan een gigantisch verschil maken op jouw vermogen op de lange termijn. Begin vandaag nog met investeren, want zoals Warren Buffett al zei: "De tijd is cruciaal op de lange termijn."

Ook jij kan financieel onafhankelijk worden

Om je financiële doelen te bereiken, is het belangrijk om een lange termijn visie te hebben. Denk minimaal 3-5 jaar vooruit. Streef naar het Cashflow Quadrant, waarbij je van een werknemer (E) naar een zelfstandige ondernemer (S) gaat, om uiteindelijk een bedrijfseigenaar (B) en investeerder (I) te worden. Succesvolle mensen werken niet alleen hard, maar zetten ook hun geld slim aan het werk.

Laat je inspireren door succesverhalen van klanten die met minimale inkomens vastgoed hebben gekocht en investeerders hebben overtuigd. Investeren in vastgoed kan je pensioen veiligstellen en je de financiële vrijheid geven waar je altijd van hebt gedroomd. Onthoud dat je winst niet zit in het verkopen van een woning, maar altijd in het aankopen ervan. Een goede onderhandelingsstrategie is dus goud waard en ook daarmee helpt Ultimate Mastermind.

Onze opschaalstrategie zal je helpen om je financiële doelen sneller te bereiken. Begin met periodiek beleggen in aandelen en koop je eerste woning. Gebruik de huurinkomsten om meer te investeren in aandelen en koop vervolgens je volgende pand. Herinvesteer de waardestijging van je panden in een derde pand. Op deze manier zal je vermogen exponentieel groeien.

De beste vastgoed cursus

Luxe kopen vanuit je cashflow 

Wees slim met je geld en koop luxe vanuit je cashflow. In plaats van je hard verdiende geld direct uit te geven, investeer je in iets dat passief inkomen oplevert, zoals een appartement. Gebruik de huurinkomsten om luxe te kopen met financiële lease. Stel je voor: je hebt 50.000 euro, investeer dat in een appartement en de maandelijkse huurinkomsten dekken de kosten van je dure auto. Over een aantal jaar bezit je beiden.

Onthoud dat geluk niet zomaar komt aanwaaien, het is het resultaat van hard werken en de inzet die je toont. Zeg niet dat je geen tijd hebt, maar maak tijd. Gun anderen hun succes en focus op je eigen groei. "Had ik maar" zijn woorden die we niet willen horen. Begin vandaag nog aan je financiële reis!

Financiële vrijheid tijdlijn

Visualiseer jouw financiële vrijheid tijdlijn. Het is een lange termijn strategie die discipline vereist. Hoe ziet jouw situatie eruit op dit moment: waar woon je, wat voor auto rijd je en hoeveel geld heb je op je rekening? Denk na over waar je over 5 jaar wilt staan en bedenk hoe je daar kunt komen. Schrijf je doelen op en identificeer wat er moet veranderen om ze te bereiken. Start vandaag nog en schrap alle excuses.

Wees niet te comfortabel, want dat maakt je zwak. Neem direct actie en begin aan je reis naar financiële vrijheid. Bij Ultimate Mastermind staan we klaar om je te begeleiden en je alle tools en kennis te bieden die je nodig hebt om de Geldmachine effectief te gebruiken. Meld je nu aan voor de Geldmachine training en ontdek hoe jij financiële vrijheid kunt bereiken!Over de schrijver
Ondernemer en investeerder
Reactie plaatsen