Een team met een missie.

Onze Missie

Ultimate Mastermind helpt mensen hun missie te vinden en financieel onafhankelijk te worden. Financieel onafhankelijk/vrij worden is niet iets dat je aan komt waaien.

Het is niet iets dat je bent na het volgen van een cursus. Je wordt ook niet financieel onafhankelijk door een beetje aan te klooien en rond te dwalen zonder richting.

Je moet kiezen waar je heen wilt en uitstippelen hoe je daar gaat komen. Wij helpen jou jouw missie te vinden, gegarandeerd geld te verdienen, je geld te verdubbelen en je geld slim te investeren.

Daarnaast is het onze missie om gelijkgestemde (ondernemers) te verbinden met elkaar om zo samen naar de top te gaan!

Wat hebben wij in 1 jaar gedaan?

In één video duidelijk wat wij doen en kunnen betekenen voor jou.

Wat zeggen onze klanten over ons?

René Cooiman

Passie om mensen te helpen. "Vroeger zei ik altijd al dat ik succesvol wilde worden en tegelijkertijd anderen wilde helpen. Door de jaren heen heb ik een pad bewandeld die mij, onbewust, de juiste richting op heeft gestuurd. Op mijn 20ste kocht ik mijn eerste woning, ik heb 4 jaar gewerkt bij het Korps Mariniers, ik heb geïnvesteerd in vastgoed en aandelen, ik zette 3 bedrijven op en heb me in de tussentijd bezig gehouden met persoonlijke ontwikkeling en het verbeteren van mezelf als persoon.


Nieuwsgierig, leergierig en altijd de beste willen zijn. Als je jezelf ziet als een "winnaar" dan ben je dat ook. Als jij jezelf ziet als verliezer ben je dat ook. Alles wat ik maak als ondernemer is voor winnaars. Een missie om zoveel mogelijk mensen te helpen om ook hun missie te vinden en financieel onafhankelijk te worden.

Ik vind een aantal dingen belangrijk: Gezondheid, positiviteit, verbondenheid, relaties, financiële vrijheid, slim met je centjes omgaan, mindset, persoonlijk leiderschap, mentale weerbaarheid en zelfvertrouwen. We leven tegenwoordig in een tijd waarin iedereen zich aanpast, daar ben ik zelf ook schuldig aan. Vooral in de wereld van social media doet iedereen zich anders voor, ik doe niet mee en kies voor wie ik ben. Ik zeg wat ik denk en ik ga zoveel mogelijk mensen inspireren met alle ervaringen die ik meemaak.


"Gebruik je verstand, werk super hard en maak niet al je centen op"


Laat één ding duidelijk zijn; De weg ernaartoe maakt niet uit, zolang je jouw eindbestemming maar weet. We gaan winnen!"

Werken bij Ultimate Mastermind?

arrow_drop_up arrow_drop_down