Ultimate Mastermind

Jouw missie is de onze

Onze Missie

Ultimate Mastermind helpt mensen hun missie te vinden en financieel onafhankelijk te worden. Financieel onafhankelijk/vrij worden is niet iets dat je aan komt waaien. Het is niet iets dat je bent na het volgen van een cursus. Je wordt ook niet financieel onafhankelijk door een beetje aan te klooien en rond te dwalen zonder richting. Je moet kiezen waar je heen wilt en uitstippelen hoe je daar gaat komen. Wij helpen jou jouw missie te vinden, gegarandeerd geld te verdienen, je geld te verdubbelen en je geld slim te investeren. Daarnaast is het onze missie om gelijkgestemde (ondernemers) te verbinden met elkaar om zo samen naar de top te gaan!

René Cooiman

Passie om mensen te helpen. "Vroeger zei ik altijd al dat ik succesvol wilde worden en tegelijkertijd anderen wilde helpen. Door de jaren heen heb ik een pad bewandeld die mij, onbewust, de juiste richting op heeft gestuurd. Op mijn 20ste kocht ik mijn eerste woning, ik heb 4 jaar gewerkt bij het Korps Mariniers, ik heb geïnvesteerd in vastgoed en aandelen, ik zette 3 bedrijven op en heb me in de tussentijd bezig gehouden met persoonlijke ontwikkeling en het verbeteren van mezelf als persoon.


Nieuwsgierig, leergierig en altijd de beste willen zijn. Als je jezelf ziet als een "winnaar" dan ben je dat ook. Als jij jezelf ziet als verliezer ben je dat ook. Alles wat ik maak als ondernemer is voor winnaars. Een missie om zoveel mogelijk mensen te helpen om ook hun missie te vinden en financieel onafhankelijk te worden.

Ik vind een aantal dingen belangrijk: Gezondheid, positiviteit, verbondenheid, relaties, financiële vrijheid, slim met je centjes omgaan, mindset, persoonlijk leiderschap, mentale weerbaarheid en zelfvertrouwen. We leven tegenwoordig in een tijd waarin iedereen zich aanpast, daar ben ik zelf ook schuldig aan. Vooral in de wereld van social media doet iedereen zich anders voor, ik doe niet mee en kies voor wie ik ben. Ik zeg wat ik denk en ik ga zoveel mogelijk mensen inspireren met alle ervaringen die ik meemaak.


"Gebruik je verstand, werk super hard en maak niet al je centen op"


Laat één ding duidelijk zijn; De weg ernaartoe maakt niet uit, zolang je jouw eindbestemming maar weet. We gaan winnen!"

Ultimate Mastermind

Demi Sonder

Laat ik beginnen met mijn levensmotto; “Uitgeleerd = uitgeleefd”. Al vanaf jongs af aan staat mijn ontwikkeling, zowel op persoonlijk als professioneel vlak, centraal in de keuzes die ik maak in dit leven. Discipline, ambitie, hard werken en niet opgeven zijn sleutelbegrippen die er met de paplepel bij mij zijn in gegoten. Dit gun ik jou ook! 

Na zowel mijn Bachelor als Master af te ronden op de Erasmus universiteit mag ik mijzelf, op mijn 22ste jaar, met trots ‘Master of Science’ noemen. Maar dit was voor mij niet genoeg! Hoe mooi is het als je mensen kan helpen en elkaar middels kennis als kunde verder kunt brengen. "Wie niet kan delen, kan ook niet vermenigvuldigen!"
And that’s the secret… 

Met mijn blik naar buiten ben ik vastberaden jou verder te helpen door niet alleen de juiste tools en een perspectief te bieden, maar ook door je een spijkerharde mindset mee te geven. Wij zijn jouw coaches, sparringspartners, maar zijn vooral samen Ultimate Masterminds! 


Ja dat is mooi allemaal, maar wat vinden klanten ervan...

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Ivo Hortulanus
Geldmachine it is!!!

Ten eerste een dikke vette pluim voor René en zijn team. Elke keer is het een leerzame dag en een feestje om hier onderdeel van te mogen zijn. Ik heb een super mooie, leerzame dag gehad waarin je leert met geld, geld te maken. Een stap voor stap plan om je geldmachine aan het werk te zetten. Er is echt een wereld voor me open gegaan. Ik raad het iedereen aan die een stabiel passief inkomen wil creëren. Dit zou je echt van jongs af aan moeten weten en ga dit zeker meenemen voor de toekomst van mijn kinderen🚀💰🔝
Ms. Nameless
Add Your Stars
Thijs en Jesper
Door Ultimate Mastermind hebben wij (Thijsenjesper) nog meer discipline ontwikkeld en halen nu nog meer het maximale uit onze dagen als ondernemer!

De Journal “Stay Disciplined” is ook echt ideaal om je dagelijkse routine/taken bij te houden zodat je nooit meer wat kan vergeten op een dag!

Kortom: Echt super tevreden en het heeft heel ons leven positief verranderd! DIKKE 5 STERREN!
thijs en jesper met boek ultimate masterminde
Ms. Nameless
Add Your Stars
Andre Falice
Wat een dag hebben we gehad, alleen deze kennis was het HPT al meer dan waard. De geldmachine wat René heeft uitgelegd is meteen toepasbaar en levert op lange termijn gegarandeerd geld op.Hierdoor heb ik ingezien dat geld voor jouw moet werken, wou altijd al beginnen met investeren maar stelde het steeds uit. Nu met een duidelijk plan mijn geld maandelijks aan het werk gezet
Ms. Nameless
Add Your Stars

Lees meer succesverhalen door op de button te klikken

arrow_drop_up arrow_drop_down