Passief inkomen genereren met de geldmachine
Investeren
René
Investeren
07/22/2021
2 min
0

Passief inkomen genereren met De Geldmachine

07/22/2021
2 min
0

He topper van me,

In deze blog ga jij ontdekken hoe je een passief inkomen kan genereren op de automatische piloot met De Geldmachine maar voordat ik daarover ga vertellen wil ik eerst dat je dit gaat begrijpen…

Rijk worden is makkelijk, maar toch halen heel weinig mensen het.

De meeste investeerders falen

De meeste investeerders falen, ze hebben zichzelf niet onder controle. En als je jezelf niet onder controle hebt dan moet je niet gaan beginnen met investeren. Ze hollen steeds door naar de volgende zak met geld, dat is geen investeren. Investeren is gezond en stabiel een vermogen opbouwen, zodat je niet meer hoeft te hollen en dat er elke maand passieve inkomsten binnenkomen. Geld is voor jou aan het werk, je hebt helderheid, een tijdlijn en je weet precies wanneer je er bent. Investeer in iets wat een cashflow oplevert, maandelijks.

Vele grote investeerders hebben geen flauw idee hoe ze een compound effect moeten inzetten, ze zetten hun cashflow niet goed in waardoor je rendement op rendement verliest. Zodra je een passief inkomen hebt, moet dat niet op een spaarrekening staan of op maken aan anderen dingen. Zet dit aan het werk, op een strategische manier. Wat zie je gebeuren? Ze maken hun cashflow op en hun vermogen stort langzamerhand in, net als bij mensen die de loterij hebben gewonnen. Ze hebben geen strategie.

Dan heb je weer net niks..

Een klein gedeelte van gedisciplineerde investeerders bouwen wel een vermogen op, lachend zelfs. Die vind je in De Geldmachine.

Maar werkt het dan wel…

Passief inkomen genereren met De Geldmachine

Kijk ik houd altijd van don’t talk only, maar show me also..

Een gegarandeerde manier om van geld meer geld te maken en jaarlijks tussen de 6 % & 18% aan rendement makend. Dit doe je met 10% van je inkomen en al je passieve huurinkomsten als je die natuurlijk hebt. 

In de video hieronder leg ik het exact uit en heb jij waarschijnlijk geen vragen meer.

De Geldmachine, heeft mijn leven veranderd

Toen ik in 2016 mijn eerste woning kocht wist ik echt niet dat er zoveel mogelijk was. Onbewust wilde ik altijd al huizen kopen en gaan verhuren vanuit het spel Monopoly. Mijn eerste woning heeft mijn leven veranderd. Toen ik in 2019 mezelf de vraag stelde: “Ik wil toch financieel onafhankelijk worden? Zou ik er niet eens mee gaan beginnen…”

Ben ik direct gaan zoeken op internet over financieel onafhankelijk worden, meer geld verdienen en vrijheid hebben om te kunnen doen en laten wat ik wil, een passieve manier. Ik kwam uit bij wat cursussen en een aantal boeken. Zonder genade heb ik een aantal van deze cursussen en boeken besteld, regel nummer 1: Wil je verandering, ga ervoor zorgen dat het gebeurt. Investeer in jezelf, al moet je vervolgens een maand lang zuinig gaan doen (wat ik heb gedaan, ik stond zelfs in de schulden een tijdje).

Wat er gebeurde was magisch, een compleet andere wereld waar ik in terecht kwam. Wat ik leerde in die paar boeken en wat cursussen was meer dan alles wat ik had geleerd op school. Hoe moet je met geld omgaan, hoe kan je van geld meer geld maken, maak van schulden goede schulden, denk groot word rijk, bepaal je eigen leven en zo kan ik nog wel even doorgaan(Op dit moment heb ik meer dan 50 boeken uitgelezen en ik kan je vertellen het is een verslaving). 

Nu ik 2 jaar verder ben, mezelf heb ontwikkeld en bezig ben met een vermogen opbouwen met De Geldmachine heb ik meer: Helderheid, rust, zin in m’n dag en passief inkomen.

Zie hier Passiva V.S. Activa

Even serieus, je ziet toch ook wel dat het geld op je spaarrekening niks oplevert, dat alles steeds duurder aan het worden is en dat iedereen geleefd wordt. 

Pak de leiding, volg een introductie bij ons en je leven gaat veranderen.

Ik zie je daar topper!

René Cooiman

Reacties
Categorieën