Van Arm naar rijk
Investeren
René
Investeren
10/01/2021
1 min
0

Hoe zijn rijke mensen rijk geworden?

10/01/2021
1 min
0

Hé topper,

Bij deze weer wat financiële kennis voor jou. In deze blog wil ik je een aantal geheimen geven die die rijke mensen niet met jullie delen.

Dit is een geheim waarmee je gegarandeerd financieel onafhankelijk gaat worden.

Maak een plan om te investeren.

Kijk als je een vermogen wilt opbouwen moet je een helder plan hebben, je daaraan houden en dat gedisciplineerd volhouden en je zult automatisch rijk worden.

Dat betekent dat je een tijdlijn voor jezelf gaat uitschrijven, wat is je vermogen nu? Wat is je vermogen over 5 jaar bijvoorbeeld.

 

Hieronder een video waarin ik uitleg hoe je makkelijk rijk gaat worden als je de stappen volgt.

Simpel houden.

Één strategie aanhouden, maandelijks een vast bedrag investeren.

  • Geen eenmalige investeringen
  • Geen loterijen kopen
  • Geen toto kopen
  • Geen coins kopen met een hype

Saai he? Maar wel de garantie dat je rijk gaat worden:) en dat is wat jij wilt.

 

Zo komen mensen uit de RAT RACE

1. Bespaar op je uitgaves

Geef niet meer uit dan dat er binnen komt, spaar vervolgens dat geld (niet op een spaarrekening) en ga daarmee investeren in bezittingen wat maandelijks extra geld oplevert.

2. Creëer meerdere inkomstenbronnen

Ga een side hustle erbij doen, zorg ervoor dat er elke maand extra geld binnenkomt via een andere inkomstenbron. Rijke mensen hebben minimaal 3 verschillende soorten inkomstenbronnen.

3. Verdien passieve inkomsten

Als je niet meer wilt werken voor geld, dan moet geld voor jou werken. Door passieve inkomsten maandelijks te ontvangen hoef je je geen zorgen meer te maken dat als je niet werkt er geen geld binnen komt.

4. Bedenk een einddoel

Hoeveel is voor jou voldoende? Wat heb je maandelijks nodig om je baantje vaarwel te kunnen zeggen? Hoeveel geld heb jij nodig voor het goede leven? Schrijf dit op en blijf je hieraan vasthouden tot je er bent.

Maak van jouw geld meer geld, laat het niet wegroesten.

De rijke mensen maken van geld meer geld, ze gebruiken andermans geld (misschien wel jouw geld dat op je spaarrekening staat) en maken schulden aan om goede schulden ervan te maken.

Wat de cursisten doen in De Geldmachine is simpelweg een hard verdiende geld uit hun inkomen verdubbelen via investeren in aandelenfondsen, volledig geautomatiseerd.

Vervolgens kopen ze een vastgoed pand van dat geld en als ze eenmaal overwaarde hebben met hun panden halen ze de overwaarde uit hun woningen en doen ze precies hetzelfde alleen dan 2 keer zo snel omdat je nog meer gratis geld ontvangt waarmee je kan investeren.

Rijk worden is automatisch, als je aan goed plan hebt.

Dus rijk worden is makkelijk, lekker makkelijk praten weer René hoor ik je denken.

Dan ga ik je een exclusieve kans geven(dit doe ik heel weinig) om met mij een intake in te plannen om wat meer helderheid te krijgen in je financiële toekomst.

Klik hier voor deze kans.

Ik zie je snel,

René Cooiman

Ultimate Mastermind

Reacties
Categorieën