Hoe je gegarandeerd miljonair wordt | De Geldmachine
Investeren
René
Investeren
02/25/2021
2 min
0

Hoe je gegarandeerd miljonair wordt | De Geldmachine

02/25/2021
2 min
0

De meeste advertenties of blogs die je vertellen hoe ook jij miljonair wordt zijn gebakken lucht. Het zijn verhalen die zo zijn geschreven dat ze je op basis van je emotie willen overhalen tot aankoop van die ene ‘gouden tip’. Die zou er dan voor moeten zorgen dat jij binnen no-time gegarandeerd miljonair wordt.

Inmiddels weten zowel jij als ik dat dit beeld zeer onrealistisch is. Niet het beeld dat jij gegarandeerd miljonair kunt worden, maar het beeld dat dit SNEL kan.
Imed Baatout is het levende bewijs. Met meer dan 30 jaar ervaring in de wereld van vastgoed en beleggen heeft hij waterdichte formules opgesteld die er voor zorgen dat, mits je gedisciplineerd te werk gaat, je exponentieel een vermogen opbouwt.

Dit principe noemen wij ‘De Geldmachine‘. Een proces dat draait om de volgende vier factoren:

Inkomen
Je inkomen bepaalt hoe snel je en hoe veel je in kunt leggen in de volgende stap. Kijk waar je kunt besparen om meer over te houden. “Rijk worden is heel simpel, je hoeft alleen maar te zorgen dat je minder uitgeeft dan dat er binnen komt.” Aldus Imed Baatout.

Investeren in beleggingsfondsen
Het bedrag dat je iedere maand over houdt stop je in beleggingsfondsen. Iedere maand een vast bedrag, minstens 10% van je inkomen. Dit wordt allemaal automatisch geregeld door de instellingen die het beleggingsplatform beschikbaar stelt. Met een duidelijke en waterdichte ‘exit’ strategie.

Een vastgoedpand aanschaffen
Zodra je bent uitgestapt op het exit point houd je een mooie som geld over, een grotere som dan waar je mee begon. Met dit bedrag (misschien gecombineerd met nog wat spaargeld) kun je jouw (eerste) vastgoedpand aanschaffen. Vanaf dit moment beschik je over (nog meer) cashflow, je ontvangt namelijk huurinkomsten. Maandelijks. Met deze huurinkomsten bovenop je reguliere inkomen bouw je sneller een potje.

Do it all over again.
Omdat je jouw spaarpot nu sneller aanvult met je normale inkomen en je huurinkomsten houd je een groter bedrag over om weer te investeren in je beleggingsfondsen. Je kunt nu meer investeren, waardoor je uitcashbedrag hoger is en je sneller een vastgoedpand aan kunt schaffen. Begrijp je waar ik heen wil?
Door deze stappen keer op keer te blijven doorlopen groeit je vermogen exponentieel.

De geldmachine

De Geldmachine geïllustreerd

Te mooi om waard te zijn? 
Misschien denk je: “Als het zo makkelijk en waterdicht is, waarom hanteert dan niet ieder persoon deze strategie?”
Het antwoord daarop is simpel. Er zijn namelijk weinig mensen die beschikken over de discipline om consistent iedere maand te  in te leggen, ongeacht de koersen. Daarnaast is het ook belangrijk dat je je aan de exit strategie houdt. Het kan namelijk erg verleidelijk zijn om je belegging nog even te laten staan, hopend op nog een grotere stijging.

Als jij je niet aan de regels houdt is deze methode niets voor jou.

Kun je dat wel? Dan kan ik jou beloven dat jij, zoals Imed en zijn cursisten hebben bewzezen, gegarandeerd miljonair wordt.

Wil jij ook aan de slag met De Geldmachine? Schrijf je hier in voor de wachtlijst.

Reacties
Categorieën