Succesverhalen van klanten

Ervaringen van klanten en succesverhalen!

Bekijk onze housetours en bezichtiging video's

Succesverhalen van onze klanten

Ralph (ondernemer)

5 hutten gekocht in een half jaar, dit is bizar en heb ik nog nooit eerder meegemaakt. Ralph en ik kwamen begin augustus met elkaar in contact en hij werd enthousiast over het vastgoed in Spanje. Na een mooi vermogen te hebben opgebouwd in verschillende soorten beleggingen wilde hij nu voor meer stabiliteit kiezen en dit heeft hij gevonden in vastgoed. We hebben een plan gemaakt en nu bijna 6 maanden later zijn we 5vaankopen verder. Ralph heeft echt goed geluisterd naar wat we hebben besproken en je ziet hier ook direct de resultaten van af. Hij heeft zijn onderzoek hier zo verschrikkelijk goed gedaan dat hij zelfs 2 aankopen heeft gedaan vanuit Nederland met zijn telefoon. Dat noem ik leiderschap. Je hebt het meer dan verdiend Ralph en met deze 5 aankopen ga je een mooie huurinkomstenstroom van €150.000 per jaar realiseren. Ik ben blij dat ik mijn steentje heb kunnen bijdragen en dat we samen werken, nu gaan we de verhuur voor jou uit handen nemen en gaat de verhuurmachine aangezet worden.

Thomas en Lars
(Bouwvakkers)

Thomas en Lars zijn tweelingbroers, werken in de bouw en investeren hun hard verdiende geld in vastgoed, momenteel hebben ze 2 woningen in de verhuur dankzij De Geldmachine Live Training en onze persoonlijke begeleiding. In November 2021 zijn ze begonnen met De Geldmachine en binnen 1 jaar tijd hebben ze een 2 appartementen gekocht, 1 in Nederland en 1 in Spanje. Ze hebben een heel mooie verhaal en komen niet uit een rijk gezien, maar ze doen er wel alles aan om va elke euro die ze verdienen er meer van te maken via aandelen en vastgoed om zo uiteindelijk in vrijheid te leven. We hebben een mooie tijd gehad in Spanje samen en ik heb respect voor wat ze tot nu toe hebben bereikt. Jullie gaan er 100% komen mannen, succes!

Guus

(ondernemer)

Guus kwam in Juli 2022 naar De Geldmachine, hij werd wakker geschud door ons omdat hij al zijn geld stil had staan en het langzamerhand minder werd door de stijgende inflatie. Binnen 3 maanden na de live training had Guus direct al 1 appartement gekocht in Spanje onder de marktwaarde in Puerto Banus de magneet van de Costa Del Sol. Hij heeft in een jaar tijd al meer dan €20.000 aan huurinkomsten weten te genereren en dit zal vanaf nu alleen nog maar gaan toenemen door een goede basis die nu is neergelegd. Hij heeft de ambitie om nu ook verder op te schalen in het vastgoed en is daar nu keihard voor aan het werk. Je bent goed bezig vriend en op naar nog meer mooie investeringen.

Niels (Schilder)

Niels kwam in November 2021 naar De Geldmachine, hij is Oud Marinier en heeft in een korte periode 4 woningen kunnen kopen. Een echte strijder die niet opgeeft, daarom is hij ook verkozen tot Geldmachine Cursist van 2022. Nu hij de smaak te pakken heeft gaat hij vol gas door, maar dan in Spanje want Niels is sinds begin 2024 te vinden in Spanje om samen met mij alle woningen te beheren van onze vastgoed Spanje klanten met Ultimate Rentals.

Thijs
(Brandeigenaar)

Thijs is eigenaar van kledingmerken Malelions en Croyez. Hij had al langer interesse om te investeren in Spanje, maar eigenlijk kwam er nooit wat van. Samen met ons heeft hij een mooie aankoop kunnen doen, €19.000 onder de vraagprijs en nu beheren we zijn appartement ook en levert hem dit €30.000 per jaar aan huurinkomsten op. Een splinternieuw appartement in Cancelada naast de supermarkt.

Robert
(Ondernemer)

Binnen 90 dagen hebben we een aankoop gedaan in Spanje en 2 weken nadat hij live ging met de verhuur had hij al zoveel boekingen dat hij zijn volledige vaste lasten voor het gehele al had verdiend. Robert heeft een eigen bedrijf en Connie werkt in loondienst en samen hebben ze besloten om met ons van start te gaan om De Geldmachine aan te slingeren en om een appartement te kopen in Spanje. Vanuit meerdere kanten kregen ze te horen dat het niet mogelijk was om hun droom te laten uitkomen, maar na een gesprek met mij kwamen we erachter dat dit wel mogelijk was en binnen 4 weken was de deal rond en kwam Robert en Connie hun droom uit.

Lars
(Marketingbureau)

Lars heeft een Ground Floor appartement gekocht in dezelfde accommodatie als waar ik het penthouse heb. Lars wou al een langere tijd investeren in vastgoed, alleen hij wist niet waar hij moest beginnen. Samen hebben we gekeken wat er mogelijk was en kwamen we er al snel achter dat hij zijn eerste aankoop kon gaan doen. We hebben een selectie gemaakt en Lars is 1 dag naar Spanje gekomen en heeft direct de trekker overgehaald. S’ochtends kwam Lars aan, we zijn direct gaan bezichtigen en aan het einde van de dag vloog hij weer naar huis. Nu heeft Lars de sleutels en kan hij gaan verhuren, een hele mooie deal waar je zelf heel veel plezier van gaat hebben maar ook de huurders die van je gaan huren. Over 10 jaar geniet je nog steeds van dit verhaal,  in 1 dag een appartement gekocht in spanje 🇪🇸 Respect Lars en we gaan nog mooie dingen samen doen🤝

Roel

(Stukadoor)

Roel heeft een splinternieuw appartement gekocht in Estepona. Al jaren werkt Roel hard voor zijn geld als stukadoor en in December 2022 heeft hij besloten om ook zijn hard verdiende geld ook hard voor hem te laten werken. We zijn begonnen met het investeren in aandelenfondsen en in februari is Roel naar Spanje gekomen om zijn allereerste vastgoed investering te maken hier in de Costa Del Sol. We hebben een aantal mooie woningen bekijken één sprak hem het meeste aan en het rendement wat we hebben berekend voor deze woning is ook heel interessant. Het appartement hebben we €30.000 onder de vraagprijs kunnen kopen en deze kan hij nu gaan verhuren, maar ook kan hij hier zelf vaker naartoe komen. Gefeliciteerd met je aankoop, laten we snel zoals je zelf hebt gezegd tegen mij de volgende aankoop gaan realiseren hier in Spanje.

Chiel
(Schilder)

Chiel is een hardwerkende schilder die sinds begin 2023 zijn eigen Geldmachine heeft aangezet met onze strategie om voor zijn gezin een mooi pensioen op te bouwen en een passief inkomen te genereren. Afgelopen week heeft Chiel zijn eerste aankoop gedaan hier in spanje op een geweldige locatie met een geweldig uitzicht wat natuurlijk goed is voor de verhuur. Ook hebben we nog eens €15.000 van de vraagprijs af kunnen halen, je winst zit hem altijd bij het aankopen van een woning en dat is opnieuw gelukt! Chiel komt van ver en heeft alles zelf opgebouwd, we hebben elkaar In Spanje nog beter leren kennen en een goede relatie opgebouwd. Heel knap hoe je alles hebt bereikt, daar heb ik heel veel respect voor!Nu kan je gaan genieten van de huurinkomsten vanuit jouw hutje en kan je er zelf ook van gaan genieten.

Piotr
(Profvoetballer)

Piotr koopt niet 1 woning maar direct 2! 1 off plan en 1 bestaande bouw. Begin dit jaar kwamen Piotr en ik met elkaar in contact, we hadden direct een klik en sindsdien is het hard gegaan.Hij wil graag een passief inkomen hebben naast zijn voetbalcarrière en dit gaat we nu realiseren. Met de berekeningen die we hebben gemaakt komt er straks ruim €50.000 per jaar aan huur binnen! Al een langere tijd was Piotr opzoek naar een manier om zijn hard verdiende geld aan het werk te zetten en dat is nu gelukt. Investeren in vastgoed is al honderden jaren bewezen, het beste moment om te starten was dus gister. Respect voor wat je allemaal hebt bereikt in het leven amigo en het is gegund. Nu dit hutje in de verhuur zetten zodat je kan genieten van je passieve inkomsten.

Tommy & Rens

(Bouwvakkers)

Tommy en Rens hebben de deal van hun leven gemaakt. Ze werken al jaren lang hard voor hun geld en het werd tijd dat geld ook voor hun aan het werk ging en zo kwamen ze bij ons terecht. Aan het begin was het spannend en wisten ze niet of het allemaal te vertrouwen was, maar na een etentje met René waren ze helemaal ON. Ze hebben beide hun eigen Geldmachine aangezet en hun eerste aankoop in Spanje is gelukt, een appartement met een waarde van €375.000 hebben ze kunnen kopen voor €325.000. Tommy en Rens zijn begonnen met het opbouwen van een passief inkomen en kunnen nu vrij snel doorschalen omdat ze ook een vrij hoog inkomen hebben. Succes met alles, heel veel respect voor wat jullie doen en we gaan samen naar de top!

Yosy & Sven
(Marketingbureau)

Wat ben ik trots op deze 2 toppers, 24 en 25 jaar oud en nu al hun eerste vastgoed gekocht in het mooie Spanje. Als sinds hun 17 jarige leeftijd zijn ze bezig met zelfontwikkeling en ondernemen en hebben hier keihard naartoe gewerkt. Na het volgen van De Geldmachine live training zijn we direct op onderzoek gegaan samen om een aankoop te doen in Spanje. Na een goede objectselectie te hebben gemaakt zijn we er 7 gaan bezichtigen waar 1 penthouse met kop en schouders erboven uit stak. We hebben nog €20.000 onder de vraagprijs kunnen aankopen en de potentie van dit penthouse in waardestijging gaat naar de €1.000.000 toe. Dankjewel voor jullie goede energie en gefeliciteerd met jullie schitterende aankoop!

Johan en Petra (vrachtwagenchauffeur en werkend in loondienst)

Wat een geweldige aankoop hebben Johan en Petra gedaan! Zo zien we maar weer hoe belangrijk een sterk netwerk is, want hoe deze deal is verlopen is heel bijzonder. Johan en Petra gaven zelf ook aan dat dit niet was gelukt zonder onze begeleiding. Ook hebben we €20.000 van de vraagprijs af kunnen krijgen, waardoor de eerste euro’s al zijn verdiend. Het is een geweldig penthouse geworden met panoramisch uitzicht over de gehele kust, je kijkt schitterend weg en de community is ook geweldig met meerdere zwembaden. Voor Johan en Petra was het heel spannend om een eerste aankoop te doen in Spanje, maar het is ons gelukt om het binnen 3 maanden te realiseren. Ze werken beide al tientallen jaren hard voor hun geld, Johan als vrachtwagenchauffeur en Petra in loondienst. Met deze aankoop gaan ze een cashflow genererende geldmachine aan het werk zetten. Ook zal de waarde alleen maar stijgen van dit penthouse omdat het gebied volop in ontwikkeling is. Jullie zijn een geweldig stel, we vonden het fijn om jullie te begeleiden tijdens deze mooie aankoop. Geniet ervan en gefeliciteerd!

Jeanet en Michel (werkend in loondienst)

Moeder en zoon, wat mooi om dit mee te maken. Ze hebben een schitterend appartement gekocht in de New Golden Mile voor €222.500 (€15.000 onder de vraagprijs). Michel volgt mij al een tijdje en in januari 2023 werd hij getriggerd door het feit dat zijn geld stil stond op zijn bankrekening en wij mensen leren hoe ze dat geld aan het werk kunnen zetten voor hun. Hij was aan het begin sceptisch en wist niet zo goed of we hem wel iets konden leren, maar toch besloot hij na een gesprek met mij om van start te gaan. Na De Geldmachine Live Training was hij razend enthousiast over het vastgoed in Spanje. Hij vertelde het tegen Jeanet (moeder Michel) dat het geld op haar bankrekening steeds minder waard werd en dat ze het beter kon gaan investeren in real assets. Lang verhaal kort, we zijn gestart en binnen 2 maanden hebben we een schitterende deal gemaakt. Bedankt voor alles en geniet van de passieve inkomsten die uit het hutje komt!

Pim
(Beveiligingsbedrijf)

Eindbaas Pim, wat een geweldige man ben jij en respect voor wat je allemaal hebt opgebouwd. Al een tijdje wou je gaan investeren in het vastgoed in Spanje omdat je dat heel erg trok. We hebben een aantal keer lopen sparren met elkaar en uiteindelijk hebben we een plan gemaakt en zijn we het avontuur aangegaan. Je hebt een geweldige aankoop gedaan, compleet gerenoveerd met een geweldig uitzicht op de kust. Ook jij zag dat de groei in dit gebied enorm aan het toenemen is en dat de levenskwaliteit hier hoog is. Dit was de eerste stap richting een mooie portefeuille opbouwen, want ik heb er alle vertrouwen in dat het hier niet bij blijft en dat je dit de komende jaren gaat uitbouwen. Gefeliciteerd amigo en bedankt voor de mooie tijd hier!

Bart en Leonie
(werkend in loondienst)

Gefeliciteerd met jullie eerste woning in spanje Bart en Leonie. Het was een flinke zoektocht, maar het resultaat mag er zijn. Een schitterend 2 kamer appartement met zwembadzicht in de New Golden Mile, op dit moment het grootste groeigebied in de Costa Del Sol. Het was al een langere tijd een droom om een aankoop te doen in Spanje en om te beginnen met investeren. Dat is gelukt, aan het begin was het spannend om deze stap te maken maar uiteindelijk zie je maar weer als je iets heel graag wilt dan lukt het ook. We zijn begonnen met De Geldmachine training en daarna hebben we een datum ingepland om naar Spanje toe te komen. Vanaf dat moment is het hard gegaan, gefeliciteerd met jullie aankoop en op naar mooie huurinkomsten.

Eric en Marieke (ondernemer en werkend in loondienst)

Eric en Marieke zijn echte action takers en het levende bewijs van een gedeelte van de eigen inleg ophalen bij anderen. Ze hadden zelf wel het geld om hun eigen inleg te financieren, maar zoals we altijd zeggen mocht je tegen een voordelig tarief geld kunnen ophalen bij anderen dan is dit zeker een mooie optie. Het is hard gegaan en wat een droom was is nu werkelijkheid geworden. Eric en Marieke hebben een geweldig appartement gekocht in Marbella en we hebben ook nog eens €20.000 onder de vraagprijs kunnen kopen. Het appartement heeft een geweldig uitzicht, is zeer ruim van binnen en op de accommodatie zijn maar liefst 6 zwembad waarvan 1 verwarmd. Ook ben je zo bij het strand, waar geweldige beachclubs zitten. Gefeliciteerd met jullie geweldige aankoop!

Jordi en Dena
(ondernemer en werkend in loondienst)

Wat een positieve mensen zijn jullie en ook meer dan verdiend dat jullie een eerste investering hebben mogen maken hier in het vastgoed in Spanje. Jordi had al een langere tijd de droom om een woning in Spanje te kopen, eigenlijk na dat één van zijn familieleden dit samen met ons had gerealiseerd was hij ervan overtuigd dat hij dit ook wilde. Samen hebben we een plan gemaakt en binnen 3 maanden is de aankoop voltooid, een mooi 2 kamer appartement met zeezicht voor een bijzonder goede prijs waar we ook nog eens €15.000 van af hebben gesnoept. Jordi en Dena, jullie zijn echt super goed bezig om jullie financiële toekomst veilig te stellen en dit is een mooie eerste investering geweest om een passief inkomen binnen te krijgen.

Daniel en Esther
(ondernemers)

Daniel en Esther Bolt kopen een fantastische PENTHOUSE in de Costa Del Sol! Daniël heeft een eigen accountantskantoor en helpt al meerdere jaren goede ondernemers met succes. Esther is interieurdesigner en is geweldig in wat ze doet, de foto’s die ik heb mogen zien van verschillende projecten zagen er schitterend uit. We hebben elkaar in een korte periode al best goed leren kennen, ik vind het altijd fijn om een goede relatie met elkaar op te bouwen zodra we samen gaan werken. Hun droom was altijd om een eigen villa te bouwen (dat is gelukt) en om een huis te hebben in Spanje (dat is nu ook gelukt). In Juli 2023 heeft Daniël besloten om samen aan de bak te gaan om een woning te kopen hier in Spanje.Dit was enorm spannend voor Daniël, want hij had nog niks aan Esther verteld... dus toen hij de keuze maakte om te starten liep het zweet over zijn rug. Hiervoor had hij wel eerst heel het internet onderzocht of ik wel te vertrouwen was, door die keuring zijn we gelukkig gekomen. Binnen 2 maanden hebben we een deal kunnen sluiten op een schitterend penthouse met panoramisch uitzicht en ontvangen ze over ongeveer 8 weken de sleutels. Aan de motivatie ligt het niet want ze hebben beide de ambitie om de komende jaren keihard op te schalen in het vastgoed. Bedankt voor jullie geweldige energie en gefeliciteerd met jullie aankoop, op naar nog meer moois! Samen naar de top.

Jasper en Koen (ondernemers)

Wat een leiders zijn dit. Een geweldig penthouse heeft Jasper gekocht in Oceana Gardens, een nieuwbouwproject middenin de New Golden Mile. Dit hadden de mannen ook zonder mij gelukt, maar na een goed gesprek met elkaar zijn we gelijk van start gegaan en was het ook een stok tussen de deur om actie te ondernemen en ook echt een aankoop te gaan doen. Ik zeg wel vaker, natuurlijk lukt het anderen ook om het alleen te doen alleen je behaald zoveel sneller resultaat als je samenwerkt met mensen die het al vaker hebben gedaan. Jasper en Koen zijn beide al grote ondernemers in Nederland en nu willen ze dit verder bouwen in Spanje. Dat is gelukt, binnen 3 maanden hebben ze hun eerste aankoop gedaan en is het nu afwachten op de sleutels. In de toekomst gaan we ook samen kijken naar projectontwikkeling want hier zien zeker veel kansen. Het is mooi om te zien dat we nu ook steeds grotere ondernemers helpen met een goede eerste investering en dat we ook een relatie met elkaar opbouwen. Gefeliciteerd rammers, op naar nog meer mooie successen samen.

Sjors en Rowena (ondernemers)

Gefeliciteerd Sjors en Rowena met jullie aankoop hier in het mooie Spanje. Nog 11 maanden geduld en dan ontvangen jullie de sleutels van een splinternieuw penthouse in the New Golden Mile. Ik heb enorm veel respect voor wat jullie samen hebben bereikt en nu is het doel om jullie pensioen veilig te stellen met een mooi passief inkomen. Na een succesvolle aankoop samen met Tommy en Rens (vrienden van jullie) hadden jullie direct het vertrouwen in ons om jullie ook te helpen met een aankoop. We hadden direct een klik en wisten gelijk waar jullie naar op zoek waren, in 2 maanden hebben we een mooie selectie gemaakt en na 1 dag bezichtigen waren jullie eruit. Een mooi uitzicht was een musthave en dit hebben jullie gekregen met dit penthouse. Bedankt voor het vertrouwen

Sonny en Malou (ondernemers)

Gefeliciteerd Sonny en Malou met jullie geweldige aankoop hier in het mooie Spanje. Wat een geweldig stel zijn jullie, ik heb genoten van jullie korte reis richting een eerste investering in Spanje. Exact 2 maanden heeft het geduurd sinds we zijn begonnen, je ziet hoe snel het kan gaan! Al een langere tijd waren jullie op zoek naar iemand die kon helpen met een goed plan om te investeren in het vastgoed in Spanje. Geld stilstaan levert geen rendement op, nu is het geld geïnvesteerd en gaan jullie op meerdere manieren geld verdienen. Denk aan: Huurinkomsten, waardestijging, afbetaling. En vergeet niet dat je geen dure huur zelf hoeft te betalen als je een paar dagen op vakantie wilt, want dan kan je naar jouw eigen appartement. Samen is het ons gelukt en nu is het tijd om het appartement in de verhuur te zetten zodat de eerste huurinkomsten binnen kunnen komen. Jullie zijn toppers, dankjewel voor jullie positieve energie.

Karima en Shurendel (werkend in loondienst)

Eerste vastgoed aankoop in Spanje voor Karima en Shurendel! Wat een respect heb ik voor jullie. Het was een spannende reis de afgelopen 8 weken voor jullie sinds we zijn begonnen, maar wat een topdeal hebben jullie gemaakt. Een splinternieuw appartement midden in the New Golden Mile, 2 slaapkamers, 2 badkamers en een geweldig uitzicht. Jullie zijn niet alleen begonnen met investeren in vastgoed voor jullie zelf, maar vooral om wat achter te laten voor de kinderen. Die hebben uiteraard ook hun stem uitgebracht tijdens het bezichtigen. Beide zijn jullie keiharde werkers met meerdere banen waar ik diep en diep respect voor heb en dit daarom ook dik verdiend is dat jullie een eerste verhuurmachine hebben gekocht. In een korte periode heb ik jullie iets beter mogen leren kennen en jullie doorzettingsvermogen en mindset daar kunnen menig mensen nog iets van leren na alle tegenslagen die er zijn geweest. Maar dit heeft er niet voor gezorgd dat jullie gestopt zijn met het najagen van jullie dromen en doelen. Gelukkig hebben wij ons steentje bij kunnen dragen, bedankt voor alles!

Bart (werkend in loondienst)

Bart zijn allereerste vastgoed investering, we hebben een woning aangekocht voor €265.000 terwijl de vraagprijs €285.000 was (€20.000 hebben we kunnen onderhandelen, daar zit je eerste winst). Op 28 Augustus besloot Bart om met ons van start te gaan en 2 maanden later heeft hij al een deal gemaakt, dat is de kracht van een goed team en een sterk netwerk om je heen verzamelen. Bart investeert veel in zichzelf, hij heeft ook samen met een financiële planner een plan gemaakt om uiteindelijk financieel vrij te worden. En als je financieel vrij wilt worden, dan kom je toch al gauw uit bij vastgoed. We hebben de overwaarde uit zijn woning gehaald en met die overwaarde betaald hij zijn eigen inleg in Spanje, het overige bedrag financiert hij in Spanje. Waarom Bart zo snel een aankoop heeft kunnen doen is omdat hij graag leert van mensen die het al hebben gedaan. Dit gaf hij ook aan tijdens een diner in Spanje en ook dat hij echt super tevreden is met de begeleiding. Het was geweldig om Bart te begeleiden, gefeliciteerd met je aankoop!

Max (vastgoedinvesteerder)

Max gaat er helemaal voor, hij heeft 2 aankopen gedaan in Spanje en wilt flink gaan opschalen de komende tijd. Toen ik Max voor het eerst zag wist ik niet precies wat ik moest gaan verwachten. Hij werkte nog in de horeca en na De Geldmachine Live Training gaf hij aan dat hij ALL-IN wilde gaan in het vastgoed in Spanje. Ik dacht toen nog; Dat moet ik eerst nog maar even zien. Maar vrij kort na de live training kreeg ik een bericht van hem dat hij wilde gaan investeren in het vastgoed in Spanje. Hierna is het hard gegaan, binnen 1 maand hebben we een goede objectselectie gemaakt en zaten we daarna samen in Spanje om de eerste aankopen te doen. 1 woning is direct voor de verhuur en de ander is om te renoveren. Max, je hebt mij laten zien dat je een leeuw bent en er volledig voor wilt gaan, dat is wat ik graag wil zien en ik kan niet wachten om alle resultaten met jullie te delen. Gefeliciteerd LEIDER met de aankopen en op naar nog meer mooie successen samen.

Tony en Kiki (ondernemers in ecommerce)

Gefeliciteerd toppers met jullie eerste aankoop in Spanje! Ik weet het nog goed, jullie waren één van de eerste klanten in 2020 toen we een event organiseerde. We kennen elkaar al een hele lange tijd en ik heb respect voor wat jullie hebben opgebouwd. Het is niet makkelijk gegaan, maar nu hebben jullie wel een schitterende aankoop gedaan in The New Golden Mile. Dit appartement heeft nog zoveel mogelijkheden en ook de buurt is volop in de ontwikkeling. Geld stilstaan levert geen rendement op, nu is de eerst aankoop een feit en gaan jullie op meerdere manieren geld verdienen. Denk aan: Huurinkomsten, waardestijging, afbetaling. Samen is het ons gelukt en nu is het tijd om het appartement in de verhuur te zetten zodat de eerste huurinkomsten binnen kunnen komen. Jullie zijn toppers, dankjewel voor jullie positieve energie en jullie leergierigheid. Samen naar de top!

Rick (ondernemer)

Gefeliciteerd Rick en Merel met jullie eerste aankoop in Spanje. Een splinternieuw appartement in de Costa Del Sol, een droom voor vele mensen en jullie hebben die droom gerealiseerd. Rick en ik hadden direct en klik met elkaar, een grote reden van hem om met ons te starten was mijn achtergrond als Marinier. Dan weten de meeste mensen dat je je shit goed regelt. En dat hebben we weer bewezen. De afgelopen maanden hebben we keihard gewerkt samen met ons team, Rick en Merel om ons voor te bereiden om een goede aankoop te doen in Spanje. Na De Geldmachine Live Dag werd Rick helemaal enthousiast om naar Spanje te komen want daar ontmoette hij al een aantal klanten die al een topdeal hadden gemaakt. We hebben ontzettende mooie appartementen gezien rond de prijsklasse van €300.000 tot €400.000 en uiteindelijk is het nieuwbouw geworden wat in 2024 klaar is. Ik vond het fijn om met jullie samen te werken, jullie zijn een sterk team waar ik respect voor heb. Nog even geduld en dan hebben jullie een echt geldmachine die maandelijks een passief inkomen gaat opleveren en waar jullie zelf ook af en toe heerlijk van kunnen gaan genieten. Gefeliciteerd toppers!

Lammert en Ilse (ondernemers)

Lammert en Ilse hebben een hele mooie investering gemaakt middenin de new golden mile vlakbij alles, de supermarkten, het strand, restaurants en nog veel meer. Dit gaat een echte verhuurmachine worden waar jullie heel veel plezier uit gaan halen. Het is compleet nieuw en ook geweldig afgewerkt, jullie waren op zoek naar een kant en klare woning die jullie rendement op gaat leveren. Dat is met deze woning gelukt. Dit is pas het begin want jullie willen beide graag opschalen en we kunnen niet wachten om hierbij te helpen. Gefeliciteerd met jullie eerste investering in Spanje Lammert en Ilse!

Mike en Mary (werkend in loondienst)

Mike is al jarenlang bezig met het investeren in aandelen en hij had altijd al de ambitie om te gaan investeren in vastgoed. Hij zag ook de mooie kansen die er nu zijn in Spanje en is direct met ons van start gegaan om alles zo goed sn snel mogelijk te laten verlopen. We hebben binnen 90 dagen een goede selectie gemaakt, zijn gaan bezichtigen en uiteindelijk is er schitterende deal gemaakt op een nieuwbouw appartement vlakbij mijn eerste aankoop het penthouse. Dit zal worden opgeleverd eind 2024, volledig strak met alles aanwezig op de accommodatie. Heel veel plezier met jullie eerste aankoop en op naar mooie huurinkomsten met elkaar!

Richard en Rena (ondernemers en werkend in loondienst)

Wat een geweldig gezellig en positief stel zijn jullie. Op 31 augustus hadden Richard en ik voor het eerst contact via Linkedin en op 2 november hadden we een deal gemaakt voor hun eerste aankoop in Spanje. Het is bijzonder snel gegaan, maar wat heb ik ervan genoten om jullie hierbij te helpen. De communicatie onderling was altijd heel scherp en snel waardoor we alles in een stroomversnelling hebben gedaan. Het is een nieuwbouw appartement geworden die in juni 2024 wordt opgeleverd en we zullen elkaar vast en zeker nog gaan zien want je bent letterlijk mijn buurman geworden haha. Heel veel plezier met jullie woning en op naar een mooie huurinkomstenstroom. Gefeliciteerd toppers!

Jort (werkend in loondienst)

Na 1,5 jaar volgen had Jort het vertrouwen in ons dat wij de juiste partij waren om een aankoop te doen met hem in Spanje. Het is gelukt, gefeliciteerd met jullie geweldige appartement met zeezicht in the new golden mile. Met loopafstand op het strand, de supermarkt en 5 minuten rijden van Estepona centrum hebben jullie een verhuurmachine voor in de toekomst. Vooral omdat het een geweldig utizicht heeft en het bij Laguna Village is. Mooi om jullie ook persoonlijk beter te leren kennen en te horen wat jullie dromen en doelen in het leven zijn. Er zijn al een aantal dromen en doel uitgekomen, nu nog 1 met een mooi appartement in de Costa Del Sol. Bedankt voor alles en heel veel plezier met jullie aankoop!

Tony (ondernemer)

Gefeliciteerd met je eerste aankoop in Spanje! We kenden elkaar al vanuit de opleiding van het Korps Mariniers en nu hebben we een mooi nieuwbouw appartement kunnen kopen, een buitenkansje die op ons pad kwam. Tony besloot om in september 2023 met ons te starten om een aankoop te doen, hierna is het vrij hard gegaan en dit kwam omdat we een off market deal binnen kregen wat precies in het budget van Tony zat. Hij twijfelde geen moment en pakte deze deal, in Oktober 2024 wordt zijn woning opgeleverd en kan hij starten met de verhuur. Succes amigo!

Rayif  (ondernemer)

3 Appartementen voor Rayif! Rayif is een succesvolle ondernemer die al meer dan 20 jaar actief is in het vastgoed. Rayif zag veel van ons voorbij komen en na een goed gesprek gaf hij aan dat hij een aantal woningen wilde gaan kopen in Spanje. Het vertrouwen was er bij ons beide en zo zijn we 3 weken later naar Spanje gegaan om de eerste 3aankopen te doen. Nu spreken we vaker of en zijn we van plan om er nog een aantal te kopen en misschien zelfs ook wel te gaan ontwikkelen. Bedankt voor het vertrouwen en op naar een mooie samenwerking!

Bart (ondernemer)

Bart is een geweldig mens en doet het echt super goed! Hij heeft al jaren lang een mooie onderneming en investeert ook al jaren gedisciplineerd in aandelen. Nu is ook zijn eerste vastgoed investering in Spanje een feit, een geweldige nieuwbouwproject met panoramisch uitzicht over de gehele kust. Met alles erop en eraan, denk aan een co-working space, welness, zwembad en een gym. Dit is een hele mooie investering voor de toekomst want elk jaar zal de waarde gaan stijgen en zal er minimaal €40.000 aan huurinkomsten uit gaan komen. Heel veel plezier en succes met de verhuur amigo!

René en Bianca (ondernemer en in loondienst)

Gefeliciteerd toppers met jullie eerste aankoop in Spanje! Wat een leuk en positief stel zijn jullie en respect voor hoe jullie in het leven staan. Al meer dan 10 jaar bij elkaar en alles samen opgebouwd. Nu dus ook een investering in het vastgoed in Spanje, iedereen droomt er wel over in jullie omgeving maar jullie hebben uiteindelijk doorgepakt en zo zie je maar wat het resultaat ervan is. Een mooie nieuwbouw appartement die net is opgeleverd en direct in de verhuur kan. Gefeliciteerd met jullie eerste aankoop, op naar een mooie samenwerking met elkaar.

Quinten (Stukadoor) 

Geweldige deal voor Quinten! Ooit zal zijn droom uitkomen om naar Spanje te verhuizen nu ook de eerste stap is genomen om een aankoop te doen daar voor de verhuur. Het was aan het begin spannend om te starten, maar door het juiste netwerk en kennis die we lieten zien besloot Quinten om aan de bak te gaan. Binnen 90 dagen hebben we de aankoop rondgemaakt en zal het appartement worden opgeleverd in Augustus 2024. Jullie gaan er samen heel veel plezier aan hebben, zowel voor jullie zelf maar ook voor de verhuur. Gefeliciteerd toppers!

Sophia (onderneemster)

De 23 jarige onderneemster sophia heeft een prachtig appartement gekocht in Málaga. Een geweldige investering, al zeg ik het zelf. Voor mij was dit een van de eerste keren dat ik in Málaga ging bezichtigen. En dat heeft mij weer mooie inzichten gegeven. In Málaga zijn ze volop aan het ontwikkelen. Zo wordt er een nieuwe luxe haven gebouwd. Gaat Google hier hun Cybersecurity hoofdkantoor openen. Is Amazon hier ook bezig met een hoofdkantoor. En wordt in 2030 het WK gegeven hier in Málaga. Málaga is ook uitgeroepen tot de beste stad van de wereld. Dus dat dit een goede investering is hoef je niet over te twijfelen. De bezettingsgraad in Málaga is maar liefst 70% tot 90%. Wat voor Sophia betekent dat ze huurinkomsten kan gaan genereren van €35.000 tot €40.000 per jaar. We hebben een mooi twee slaapkamer appartement gekocht in het centrum van Malaga, in April zal ze de sleutels ontvangen en dan kan de verhuur beginnen! Ik heb respect voor wat je hebt bereikt op 23 jarige leeftijd. Je werkt er keihard voor en je bent echt een powervrouw. Nu met je eerste vastgoed investering op zak kan je gaan bouwen aan een passief inkomen naast je bedrijven!

Mathew (werkend in loondienst)

Mathew is een echte doorpakker en hij heeft samen met ons een geweldig appartement gekocht met een geweldig terras van 100m2. De woning hebben we scherp ingekocht, maar liefst €16.000 hebben we van de vraagprijs af kunnen halen en daar zit dan ook gelijk je eerste winst. Mathew is een slimme man en werk kei en keihard voor zijn geld. In de afgelopen jaren heeft hij al meerdere slimme investeringen gedaan in stenen en daar heeft hij nu de vruchten van kunnen plukken. Met deze aankoop ga je een mooie cashflow binnenhalen en kan je zelf ook samen met je gezin en familie af en toe genieten van het goede leven hier in Spanje. Heel veel plezier amigo!

Tom (Bouwvakker) 

Gefeliciteerd Tom en Sharon met jullie mooie penthouse middenin de New Golden Mile. We krijgen dit buitenkansje aangeboden precies een week voordat jullie kwamen waardoor het een goede optie was. Tijdens het bezichtigen werd het ook duidelijk dat dit ook zo was en hebben jullie uiteindelijk een schitterende deal gemaakt en ook nog een €10.000 van de vraagprijs af kunnen halen. Al jaren werkt Tom hard voor zijn geld in de bouw en nu laat hij het ook voor hem werken door te investeren in assets die geld opleveren. Het Penthouse heeft 2 slaapkamers, 2 badkamers en twee geweldige terrassen van bij elkaar 130m2. In de regio waar Tom en Sharon hebben gekocht zijn ze volop aan het bouwen, er komt een nieuw sportcomplex op loopfafstand van dit penthouse, een Mercadona supermarkt wordt gebouwd, er zijn leuke restaurants in de buurt en je kan lopend naar strand. Een geweldige aankoop hebben jullie gedaan, nu gaan we jullie helpen met het in de verhuur zetten om een mooie cashflow eruit te halen. Gefeliciteerd!

Colin Schutter (werkend in loondienst)

Samen met Colin hebben we een geweldig appartement gekocht op een super locatie aan het begin van De New Golden Mile. De vraagprijs was €285.000 en we hebben de deal gesloten op €270.000. Het is een ruim 2 slaapkamer appartement, volledig gerenoveerd van binnen en met een spaanse stijl aan de buitenkant. Echt een vakantiehuis waar mensen graag willen verblijven. De huurprijs per nacht zal rond de €130 tot €200 per nacht liggen met 60% bezettingsgraad per jaar. Colin werkt al jaren hard voor geld, maar investeert dit ook al een lange tijd slim waardoor hij deze stap kon gaan nemen. Het is iets nieuws, investeren in het vastgoed in een ander land maar ook Colin ziet hier de ontwikkelingen waardoor het vertrouwen gelijk goed zat. Gefeliciteerd met deze geweldige aankoop, op naar nog meer aankopen om uiteindelijk een mooie cashflow op te bouwen die maandelijks terugkomt.

Frank en Roos (ondernemers)

Frank en Roos kopen niet één, maar twee woningen in een keer. Twee geweldige deals. Waarvan 1 bestaande bouw en 1 nieuwbouw woning. Beiden in De New Golden Mile. Frank en Roos zijn een ondernemend stel. Frank heeft zijn eigen keukenzaak keukenstudio FO. En Roos heeft haar eigen bedrijf in event styling. Als ondernemers beseffen ze ook dat ze zelf voor hun pensioen moeten zorgen en het handig is hun vermogen te investeren. Nadat Frank bij De Geldmachine was geweest om de strategie te leren om te investeren in aandelenfondsen en vastgoed besloot hij door te pakken met het 1-op-1 begeleidingstraject voor het vastgoed in Spanje. In januari was het zover en hebben we een volle dag bezichtigd met elkaar. De eerste keuze, bestaande bouw, was al vrij snel duidelijk. Voor de nieuwbouw twijfelden ze nog tussen twee projecten maar uiteindelijk is het Capri geworden. Op Capri zullen jullie nog even moeten wachten, deze wordt in 2026 opgeleverd. Maar de bestaande woning kan wel al direct in de verhuur. En ondertussen profiteren jullie wel van waardestijging! Ik heb respect voor wat jullie doen en het was erg leuk om jullie te begeleiden. Gefeliciteerd toppers. 

Michael (Werken in loondienst) 

Gefeliciteerd Michael met jullie mooie aankoop vlakbij de nieuwe beachclub Laguna 2.0. Dit gaat een verhuurmachine worden want het ligt overal vlakbij. Je loopt naar de supermarkt en naar Laguna 2.0 en je bent binnen 5 minuten rijden in Estepona centrum. Na De Geldmachine Live Training had je een droom om een aankoop te doen hier en die droom is uitgekomen. We zijn samen gaan kijken naar de mogelijkheden, aan het begin moest we heel erg puzzelen of het allemaal ging lukken maar zoals we altijd zeggen; er is altijd een weg alleen we moeten de weg nog vinden met elkaar. Dat is gelukt, we hebben ook nog eens €10.000 van de vraagprijs afgekregen waardoor het uiteindelijk een hele mooie koop is geworden. Nu gaan we alles klaar maken voor de verhuur en dan kan je voor de zomer van 2024 live om je eerste boekingen binnen te krijgen. Heel veel plezier en succes met deze aankoop, geniet er zelf ook van!

Anne (ondernemer)

Anne heeft een off market aankoop gedaan in een nieuwbouwproject voor €228.000! Deze woning kwam terug op de markt, maar voordat hij terug op de markt kwam werd hij aangeboden bij ons omdat ze weten dat we veel klanten hebben die daar interesse in hebben. Dit was ook precies in de prijscategorie waar Anne in zocht, dus heb ik hem direct alles doorgestuurd en kort daarna was alles rond. Anne vertrouwde op ons zonder dat hij hier nog was geweest, dat zegt natuurlijk ook wel veel. Ik kan je vertellen deze aankoop is een hele goede geweest, eind 2024 zal de oplevering zijn en is de woning al minimaal 30% in waarde gestegen. We zijn blij om jou te hebben mogen helpen amigo en dit je ook snel een beslissing hebt genomen, anders was deze deal weg. Gefeliciteerd en heel veel plezier en succes met het verhuren van deze verhuurmachine.

Jeroen (ondernemer)

Super aankoop voor Jeroen, gefeliciteerd amigo! Na De Geldmachine live training was je direct geïnteresseerd om jouw hard verdiende geld die stil stond op je spaarrekening te investeren in het vastgoed in Spanje. Binnen 2 maanden hebben we dit kunnen realiseren, Jeroen heeft een mooie ground floor appartement gekocht met 2 slaapkamers, 2 badkamers en een terras van 100m2. Ook investeert Jeroen nu maandelijks een vast bedrag in aandelenfondsen en kan hij zijn vermogen laten groeien terwijl de focus ligt op zijn onderneming. Begin 2025 kan je volle bak gaan verhuren met je woning in Spanje en komt er ook een maandelijkse cashflow binnen. Je bent goed bezig, blijf zo doorgaan en dan komt alles goed! Succes amigo.

Niels (ondernemer) 

Gefeliciteerd met een geweldige aankoop Niels, snel door naar de volgende. Vanuit Nederland had Niels de beslissing gemaakt om te investeren in een nieuwbouwproject middenin de New Golden Mile. Na een goed onderzoek, meerdere calls te hebben gedaan voelde het goed en wist hij dat hij moest toeslaan voordat deze woning verkocht was. Een paar weken later is Niels alsnog naar Spanje toegekomen om het gebied te verkennen en de showflat te zien van de aankoop die hij heeft gedaan. Ondertussen zijn we ook al aan het zoeken naar een eventuele 2de aankoop want Niels werkt momenteel keihard maar heeft ook als doel om zijn geld voor hem te laten werken en een passief inkomen te realiseren. Je bent goed bezig amigo, houd dit vol en nog even geduld voordat je eerste aankoop wordt opgeleverd.

Derwin en Angelique (ondernemers)

Derwin en Angelique hebben een schitterend 2 slaapkamer appartement gekocht in the new golden mile en het verhuurd momenteel al als een trein. Waar het aan het begin nog spannend was om te beginnen met het beleggen in het vastgoed in Spanje is de spanning snel verdwenen na een aantal mooie boekingen die binnen kwamen nadat we live gingen met de verhuur. Derwin en Angelique hebben al ervaring met het investeren in Nederland alleen Spanje is toch weer heel anders. Toch is het gelukt om binnen 3 binnen een aankoop te doen en nu al live te staan met de verhuur. De woning stond te koop voor €325.000 en we hebben het gekocht voor €285.000, in totaal hebben we €40.000 van de vraagprijs afgehaald door slim te onderhandelen. Wij zijn dagelijks in het veld en weten precies voor hoeveel je een woning moet aankopen en dit is weer het perfecte voorbeeld! Gefeliciteerd toppers, succes met de verhuur.

Arjon en Pam (ondernemers)

Wat een verhuurmachine hebben jullie gekocht samen Arjon en Pam. Dat is ook waar jullie naar opzoek waren en het is gelukt, een geweldig penthouse met panoramisch uitzicht over de gehele kust. Een super community met alle faciliteiten, denk aan een sportschool, restaurant, binnenzwembad, meerdere buitenzwembaden, een co working space en meerdere speelplekken voor kinderen. Het zat niet direct mee de eerste keer bezichtigen, maar ik zeg dan altijd dan had het zo moeten zijn want deze overtreft de andere 100%. Jullie zijn hardwerkende ondernemers die het super goed doen en nu ook samen een mooie vastgoed portefuille gaan opbouwen. De eerste 3 woningen zijn gerealiseerd hier in Spanje en nu gaan we jullie helpen bij het verhuren van deze schitterende aankoop. Gefeliciteerd topper

Jonathan (Loondienst) 

Gefeliciteerd Jonathan met je eerste investering in spanje. Ik weet nog dat Jonathan tegen mij zei dat zijn droom is en zijn inkomsten vanuit vastgoed te halen zodat hij kan stoppen met werken en de wereld kan rondreizen. Nu is de eerste stap gezet amigo! Heel veel respect voor hoe je alles hebt opgebouwd en dat je nu jouw eerste verhuurmachine hebt aangekocht. Binnenkort krijg je sleutels van een geweldig 2 slaapkamer appartement in Calahonda met panoramisch uitzicht over de kust. Het is snel gegaan, binnen 3 maanden hebben we een aankoop kunnen doen en nu is het tijd om je eerste cashflow te genereren. Van harte gefeliciteerd amigo 🫡

Leon en Sabine (ondernemers)

Schitterende aankoop voor Leon en Sabine, gefeliciteerd 🥂 🙏 Al langere tijd hadden Leon en Sabina interesse in het Spaanse vastgoed. 🇪🇸 Ze waren al een keer eerder naar Spanje gegaan en hadden bijna een aankoop gedaan, maar Leon voelde dat het niet goed zat en heeft toen niet doorgepakt, maar goed ook. Toen ze mij tegenkwamen via social media, hebben ze hun droom weer opgepakt. Ze konden de mentaliteit die ik heb; niet lullen maar poetsen waarderen. We zijn het gesprek aangegaan en ze besloten door te pakken met de persoonlijke begeleiding voor het Spaanse vastgoed. Uiteindelijk hebben ze een schitterende aankoop gedaan middenin de New Golden Mile voor €280.000, en geloof me dit gaat echt een verhuurmachine worden. Het zit in een veelbelovend gebied en ze kunnen er zelf ook heerlijk van gaan genieten. Leon is een hardwerkende ondernemer en dit is zijn eerste pand in Spanje, maar zeker niet zijn laatste, hij ziet het wel zitten om later zijn pensioen hier in Spanje uit te zitten en te leven van zijn huurinkomsten. “Wat jullie zo waardevol maakt is het netwerk en de snelheid waarmee jullie werken, en dat wekt vertrouwen” aldus de woorden van Leon. Door persoonlijke begeleiding te nemen voorkom je fouten en zorg je ervoor dat het aankoopproces gestructureerd en soepel verloopt. Daarnaast helpen we niet alleen met het aankopen van de juiste woning maar kan je de verhuur ook bij ons uitbesteden. We zorgen ervoor met ons verhuurbedrijf Ultimate Rentals dat jouw woning zo goed mogelijk op de markt wordt gezet zodat jij een zo hoog mogelijk rendement behaalt. Gefeliciteerd met deze aankoop Leon en Sabine!

Alide (ondernemers)

Gefeliciteerd met jullie eerste appartement in Spanje Alide en Arnaud 🥳🇪🇸 Alide is een echte powervrouw, ze is ondernemer en is eigenaresse van het bedrijf Woodteq houtconstructies. Ze begrijpt dat ze als ondernemer zelf voor haar financiële situatie verantwoordelijk is en daarbij vindt ze het ook wel lekker om meerdere inkomstenbronnen te hebben zodat ze het straks ook wat rustiger aan kunt gaan doen. En daarbij is een appartement in Spanje natuurlijk ook heerlijk om zelf even te ontsnappen uit het drukke ondernemersleven. Naast dat ze nu investeren in het vastgoed in Spanje investeren ze ook op andere manieren hun hard verdiende geld. Via ons netwerk kwam er een mooie woning vrij bij Acqua Gardens, het nieuwbouwproject waar ook ik een woning heb gekocht. Ik wist dat dit iets zou zijn wat wel in Alides straatje zou passen dus stuurde ik de woning naar haar door. Ze ondernam direct actie en kocht over de telefoon dit geweldige appartement middenin de new golden mile. Volgend jaar wordt het opgeleverd en dan verwachten we een huurinkomsten per jaar van €40.000 binnen te halen. En de woning is ook nog in waarde gestegen tijdens het ontwikkelen van het complex. Een hele mooie deal!

Robin en Wendy (ondernemers) 

Eindelijk is de aankoop gelukt! Gefeliciteerd Robin en Wendy met deze geweldige eerste investering in Spanje. In 2023 hadden jullie al een investering willen maken, echter moest eerst een pand in Nederland worden verkocht om met die middelen die vrij kwamen een aankoop in Spanje te realiseren. Ook kregen we daardoor meer ruimte om een financiering te krijgen in Spanje. Begin 2024 is dat allemaal gelukt en hebben we in April de aankoop kunnen doen in Spanje. Het is een geweldige 2 slaapkamer, 2 badkamer appartement geworden in Selwo Estepona met uitzicht richting Marbella en Mijas. De vraagprijs was €299.000 en we hebben een deal gemaakt op €280.000. Nu gaan we volle bak verhuren samen met ons verhuurbedrijf Ultimate Rentals, we hebben er zin in!

Dennis en Elisa (Loondienst)

Dennis en Elisa hebben een geweldige aankoop gedaan in de Costa del Sol. Een Ground Floor appartement voor voor €185.000 aan de golf baan in Estepona. Een droom die uit is gekomen, wij zijn ontzettend blij dat we jullie daarbij hebben kunnen helpen. Waar veel mensen niet de uitdaging aan gaan om hun dromen achterna te gaan hebben jullie dit wel gedaan en je ziet wat ervan komt. Waar een wil is is ook een weg zeggen we altijd. Nu gaan we de woning verhuur klaar maken en dan kunnen jullie er zelf van gaan genieten, maar gaan we het ook verhuren zodat de woning wordt afbetaald door de huurinkomsten en er ook nog een stukje cashflow over blijft. Gefeliciteerd met deze aankoop en geniet ervan Dennis en Elisa!

Mitchel (Loondienst)

Gefeliciteerd Mitchell met deze off plan deal! Mitchel had een droom om een eigen woning aan te kopen voor zichzelf en voor de verhuur, deze droom is nu uitgekomen. Het is een schitterend nieuwbouwproject geworden in de Costa del Sol en de oplevering zal zijn begin 2027. 2 slaapkamers, 2 badkamers en panoramisch uitzicht op zee. We hadden al een tijdje contact met elkaar, maar elke keer kwam het er niet van omdat Mitchel meer eigen vermogen wilde opbouwen. Tot ik zei tegen hem van: “wat nou als je nieuwbouw koopt, dan betaal je €6.000 en kan je doorsparen om vervolgens in een mooi betalingsplan de woning af te nemen”. Toen was mitchel gelijk “ON” en zijn we aan de bak gegaan, het heeft slechts een aantal weken geduurd voordat we de trekker hebben overgehaald. Een geweldige aankoop amigo, alleen al in waarde ga je flink rendement maken, laat staan straks met de verhuur.

Nog even geduld en dan kan je vlammen!

Govert (loondienst) 

Gefeliciteerd Govert met je eerste investering in Spanje 🇪🇸 Samen met je broer heb je een schitterend 2 slaapkamer appartement gekocht met waanzinnig uitzicht op zee. Govert spaart zijn gehele leven al en het is hem nooit uitgelegd hoe je jouw hard verdiende geld slim kan investeren. Na het volgen van de geldmachine is hij begonnen met het investeren in aandelen n daarna hebben we een eerste vastgoed aankoop gedaan in Spanje. We hebben in totaal €20.000 van de vraagprijs afgekregen, ontvangen we over 3 weken de sleutels en dan kunnen we volle bak gaan verhuren. De eerste stap naar financiële vrijheid is gezet, met een vakantiewoning die elke jaar €30.000 aan huurinkomsten gaat opleveren. Nu gaan we verder bouwen om zo snel mogelijk bij het doel te komen. VAMOS 🏆

Vastgoed Spanje Reviews

De Geldmachine Reviews

Aftermovies van events