Succesverhalen van klanten

Ervaringen van klanten en succesverhalen!

De Geldmachine Reviews

De Ondernemersmachine Reviews

Ben jij de volgende?

Succesverhalen van onze klanten

Cursus over vastgoed en investeren

Guus Verhoeven

Guus kwam in Juli 2022 naar De Geldmachine, hij werd wakker geschud door ons omdat hij al zijn geld stil had staan en het langzamerhand minder werd door de stijgende inflatie. Binnen 3 maanden na de live training had Guus direct al 1 appartement gekocht in Spanje onder de marktwaarde.
Coaching voor werkgevers door René Cooiman

Jimmy Harings

Jimmy kwam in Mei 2022 naar ons toe om te starten met een High Performance Traject. Jimmy draaide al flink wat omzet, maar zat compleet vast in zijn eigen bedrijf waardoor hij niet verder kwam. Binnen 3 maanden had hij meer op orde, zijn werkweek weer terug en steeg zijn omzet flink. 


Cursus financieel onafhankelijk worden

Thomas & Lars Parlevliet

Thomas en Lars kwamen in November 2021 naar De Geldmachine, ze werken beide keihard in de bouw en het geld dat ze hiermee verdienen willen ze aan het werk zetten zodat geld voor hun gaat werken. Binnen 1 jaar tijd hebben ze een 2 appartementen gekocht, 1 in Nederland en 1 in Spanje

Niels Schuit

Niels kwam in November 2021 naar De Geldmachine, hij is Oud Marinier en heeft in een korte periode 4 woningen kunnen kopen. Een echte strijder die niet opgeeft, daarom is hij ook verkozen tot Geldmachine Cursist van 2022. Nu hij de smaak te pakken heeft gaat hij vol gas door en gaat nu zelfs zijn eerste bedrijf overkopen om zo vervolgens De Geldmachine nog harder op te schalen.

Thijs Offermeijer

Thijs had al langer interesse om te investeren in Spanje, maar eigenlijk kwam er nooit wat van. Toen ik had toegeslagen halverwege 2022 hebben we er vaak over gesproken en zijn we samen naar Spanje gevolgen om te gaan bezichtigen. Binnen 4 dagen heeft Thijs een mooie aankoop kunnen doen en €19.000 onder de vraagprijs kunnen kopen. We hebben al behoorlijk wat zaken samen gedaan en dat gaan we mooi uitbouwen.

Robert Olthof

Robert heeft in December 2022 besloten om met ons van start te gaan om De Geldmachine aan te slingeren en om een appartement te kopen in Spanje. Vanuit meerdere kanten kreeg Robert te horen dat het niet mogelijk was om zijn droom te laten uitkomen. Na een gesprek met mij kwamen we erachter dat dit wel mogelijk was en binnen 4 weken was de deal rond en kwam Robert zijn droom uit.

Lars Maat

Lars heeft een Ground Floor appartement gekocht in dezelfde accommodatie als waar ik het penthouse heb. Lars wou al een langere tijd investeren in vastgoed, alleen hij wist niet waar hij moest beginnen. Samen hebben we gekeken wat er mogelijk was en kwamen we er al snel achter dat hij zijn eerste aankoop kon gaan doen. We hebben een selectie gemaakt en Lars is 1 dag naar Spanje gekomen en heeft direct de trekker overgehaald. S’ochtends kwam Lars aan, we zijn direct gaan bezichtigen en aan het einde van de dag vloog hij weer naar huis. Nu heeft Lars de sleutels en kan hij gaan verhuren, een hele mooie deal waar je zelf heel veel plezier van gaat hebben maar ook de huurders die van je gaan huren. Over 10 jaar geniet je nog steeds van dit verhaal,  in 1 dag een appartement gekocht in spanje 🇪🇸 Respect Lars en we gaan nog mooie dingen samen doen🤝

Roel van Rens

Roel heeft een splinternieuw appartement gekocht in Estepona. Al jaren werkt Roel hard voor zijn geld als stukadoor en in December 2022 heeft hij besloten om ook zijn hard verdiende geld ook hard voor hem te laten werken. We zijn begonnen met het investeren in aandelenfondsen en in februari is Roel naar Spanje gekomen om zijn allereerste vastgoed investering te maken hier in de Costa Del Sol. We hebben een aantal mooie woningen bekijken één sprak hem het meeste aan en het rendement wat we hebben berekend voor deze woning is ook heel interessant. Het appartement hebben we €30.000 onder de vraagprijs kunnen kopen en deze kan hij nu gaan verhuren, maar ook kan hij hier zelf vaker naartoe komen. Gefeliciteerd met je aankoop, laten we snel zoals je zelf hebt gezegd tegen mij de volgende aankoop gaan realiseren hier in Spanje.