Succesverhalen van klanten

Ervaringen van klanten en succesverhalen!

Succesverhalen van onze klanten

Jimmy Harings
(e-com ondernemer)

Jimmy kwam in Mei 2022 naar ons toe om te starten met een High Performance Traject. Jimmy draaide al flink wat omzet, maar zat compleet vast in zijn eigen bedrijf waardoor hij niet verder kwam. Binnen 3 maanden had hij meer op orde, zijn werkweek weer terug en steeg zijn omzet flink. 

Guus Verhoeven

(ondernemer)

Guus kwam in Juli 2022 naar De Geldmachine, hij werd wakker geschud door ons omdat hij al zijn geld stil had staan en het langzamerhand minder werd door de stijgende inflatie. Binnen 3 maanden na de live training had Guus direct al 1 appartement gekocht in Spanje onder de marktwaarde.

Thomas en Lars
(Bouwvakkers)

Thomas en Lars kwamen in November 2021 naar De Geldmachine, ze werken beide keihard in de bouw en het geld dat ze hiermee verdienen willen ze aan het werk zetten zodat geld voor hun gaat werken. Binnen 1 jaar tijd hebben ze een 2 appartementen gekocht, 1 in Nederland en 1 in Spanje

Niels Schuit
(Schilder)

Niels kwam in November 2021 naar De Geldmachine, hij is Oud Marinier en heeft in een korte periode 4 woningen kunnen kopen. Een echte strijder die niet opgeeft, daarom is hij ook verkozen tot Geldmachine Cursist van 2022. Nu hij de smaak te pakken heeft gaat hij vol gas door en gaat nu zelfs zijn eerste bedrijf overkopen om zo vervolgens De Geldmachine nog harder op te schalen.

Thijs Offermeijer
(Brandeigenaar)

Thijs had al langer interesse om te investeren in Spanje, maar eigenlijk kwam er nooit wat van. Toen ik had toegeslagen halverwege 2022 hebben we er vaak over gesproken en zijn we samen naar Spanje gevolgen om te gaan bezichtigen. Binnen 4 dagen heeft Thijs een mooie aankoop kunnen doen en €19.000 onder de vraagprijs kunnen kopen. We hebben al behoorlijk wat zaken samen gedaan en dat gaan we mooi uitbouwen.

Robert Olthof
(Ondernemer)

Robert heeft in December 2022 besloten om met ons van start te gaan om De Geldmachine aan te slingeren en om een appartement te kopen in Spanje. Vanuit meerdere kanten kreeg Robert te horen dat het niet mogelijk was om zijn droom te laten uitkomen. Na een gesprek met mij kwamen we erachter dat dit wel mogelijk was en binnen 4 weken was de deal rond en kwam Robert zijn droom uit.

Lars Maat
(Marketingbureau)

Lars heeft een Ground Floor appartement gekocht in dezelfde accommodatie als waar ik het penthouse heb. Lars wou al een langere tijd investeren in vastgoed, alleen hij wist niet waar hij moest beginnen. Samen hebben we gekeken wat er mogelijk was en kwamen we er al snel achter dat hij zijn eerste aankoop kon gaan doen. We hebben een selectie gemaakt en Lars is 1 dag naar Spanje gekomen en heeft direct de trekker overgehaald. S’ochtends kwam Lars aan, we zijn direct gaan bezichtigen en aan het einde van de dag vloog hij weer naar huis. Nu heeft Lars de sleutels en kan hij gaan verhuren, een hele mooie deal waar je zelf heel veel plezier van gaat hebben maar ook de huurders die van je gaan huren. Over 10 jaar geniet je nog steeds van dit verhaal,  in 1 dag een appartement gekocht in spanje 🇪🇸 Respect Lars en we gaan nog mooie dingen samen doen🤝

Roel van Rens

(Stukadoor)

Roel heeft een splinternieuw appartement gekocht in Estepona. Al jaren werkt Roel hard voor zijn geld als stukadoor en in December 2022 heeft hij besloten om ook zijn hard verdiende geld ook hard voor hem te laten werken. We zijn begonnen met het investeren in aandelenfondsen en in februari is Roel naar Spanje gekomen om zijn allereerste vastgoed investering te maken hier in de Costa Del Sol. We hebben een aantal mooie woningen bekijken één sprak hem het meeste aan en het rendement wat we hebben berekend voor deze woning is ook heel interessant. Het appartement hebben we €30.000 onder de vraagprijs kunnen kopen en deze kan hij nu gaan verhuren, maar ook kan hij hier zelf vaker naartoe komen. Gefeliciteerd met je aankoop, laten we snel zoals je zelf hebt gezegd tegen mij de volgende aankoop gaan realiseren hier in Spanje.

Chiel Homan
(Schilder)

Chiel is een hardwerkende schilder die sinds begin 2023 zijn eigen Geldmachine heeft aangezet met onze strategie om voor zijn gezin een mooi pensioen op te bouwen en een passief inkomen te genereren. Afgelopen week heeft Chiel zijn eerste aankoop gedaan hier in spanje op een geweldige locatie met een geweldig uitzicht wat natuurlijk goed is voor de verhuur. Ook hebben we nog eens €15.000 van de vraagprijs af kunnen halen, je winst zit hem altijd bij het aankopen van een woning en dat is opnieuw gelukt! Chiel komt van ver en heeft alles zelf opgebouwd, we hebben elkaar In Spanje nog beter leren kennen en een goede relatie opgebouwd. Heel knap hoe je alles hebt bereikt, daar heb ik heel veel respect voor!Nu kan je gaan genieten van de huurinkomsten vanuit jouw hutje en kan je er zelf ook van gaan genieten.

Piotr Parzyszek
(Profvoetballer)

Piotr koopt niet 1 woning maar direct 2! 1 off plan en 1 bestaande bouw. Begin dit jaar kwamen Piotr en ik met elkaar in contact, we hadden direct een klik en sindsdien is het hard gegaan.Hij wil graag een passief inkomen hebben naast zijn voetbalcarrière en dit gaat we nu realiseren. Met de berekeningen die we hebben gemaakt komt er straks ruim €50.000 per jaar aan huur binnen! Al een langere tijd was Piotr opzoek naar een manier om zijn hard verdiende geld aan het werk te zetten en dat is nu gelukt. Investeren in vastgoed is al honderden jaren bewezen, het beste moment om te starten was dus gister. Respect voor wat je allemaal hebt bereikt in het leven amigo en het is gegund. Nu dit hutje in de verhuur zetten zodat je kan genieten van je passieve inkomsten.

Tommy van Griensven & Rens Liebregts

(Bouwvakkers)

Tommy en Rens hebben de deal van hun leven gemaakt. Ze werken al jaren lang hard voor hun geld en het werd tijd dat geld ook voor hun aan het werk ging en zo kwamen ze bij ons terecht. Aan het begin was het spannend en wisten ze niet of het allemaal te vertrouwen was, maar na een etentje met René waren ze helemaal ON. Ze hebben beide hun eigen Geldmachine aangezet en hun eerste aankoop in Spanje is gelukt, een appartement met een waarde van €375.000 hebben ze kunnen kopen voor €325.000. Tommy en Rens zijn begonnen met het opbouwen van een passief inkomen en kunnen nu vrij snel doorschalen omdat ze ook een vrij hoog inkomen hebben. Succes met alles, heel veel respect voor wat jullie doen en we gaan samen naar de top!

Yosy Meijer & Sven Oosterbaan
(Marketingbureau)

Wat ben ik trots op deze 2 toppers, 24 en 25 jaar oud en nu al hun eerste vastgoed gekocht in het mooie Spanje. Als sinds hun 17 jarige leeftijd zijn ze bezig met zelfontwikkeling en ondernemen en hebben hier keihard naartoe gewerkt. Na het volgen van De Geldmachine live training zijn we direct op onderzoek gegaan samen om een aankoop te doen in Spanje. Na een goede objectselectie te hebben gemaakt zijn we er 7 gaan bezichtigen waar 1 penthouse met kop en schouders erboven uit stak. We hebben nog €20.000 onder de vraagprijs kunnen aankopen en de potentie van dit penthouse in waardestijging gaat naar de €1.000.000 toe. Dankjewel voor jullie goede energie en gefeliciteerd met jullie schitterende aankoop!

Eric van Heck
(ICT ondernemer)

Eric is een bijzondere goede man. Het was even spannend of Eric een deal kon maken vanwege de financiering, maar het is ons gelukt om een off-plan deal te maken voor €266.000 waardoor hij 1.5 jaar de tijd heeft om zijn inkomen omhoog te krijgen zodat hij genoeg kan financieren. In een aantal dagen hebben we een mooie relatie opgebouwd en elkaar beter leren kennen, Eric volgt me op de voet en het voelde heel vertrouwt om met ons in zee te gaan omdat we altijd transparant zijn en alles delen wat we doen. Eric werkt hard als eenpitter in de IT Business en zet nu zijn hard verdiende geld aan het werk. Hij heeft op dit moment 1 woning in Nederland in de verhuur en nu ook 1 woning in Spanje voor de verhuur en zijn doel is om voor eind 2024 3 woningen te hebben die zijn maandelijkse inkomen gaan vervangen. Dat gaat zeker lukken met een hut in Spanje erbij! Bedankt voor de mooie tijd Eric

Jeanet Welink en Michel doek (werkend in loondienst)

Moeder en zoon, wat mooi om dit mee te maken. Ze hebben een schitterend appartement gekocht in de New Golden Mile voor €222.500 (€15.000 onder de vraagprijs). Michel volgt mij al een tijdje en in januari 2023 werd hij getriggerd door het feit dat zijn geld stil stond op zijn bankrekening en wij mensen leren hoe ze dat geld aan het werk kunnen zetten voor hun. Hij was aan het begin sceptisch en wist niet zo goed of we hem wel iets konden leren, maar toch besloot hij na een gesprek met mij om van start te gaan. Na De Geldmachine Live Training was hij razend enthousiast over het vastgoed in Spanje. Hij vertelde het tegen Jeanet (moeder Michel) dat het geld op haar bankrekening steeds minder waard werd en dat ze het beter kon gaan investeren in real assets. Lang verhaal kort, we zijn gestart en binnen 2 maanden hebben we een schitterende deal gemaakt. Bedankt voor alles en geniet van de passieve inkomsten die uit het hutje komt!

Pim van Dijk
(Beveiligingsbedrijf)

Eindbaas Pim, wat een geweldige man ben jij en respect voor wat je allemaal hebt opgebouwd. Al een tijdje wou je gaan investeren in het vastgoed in Spanje omdat je dat heel erg trok. We hebben een aantal keer lopen sparren met elkaar en uiteindelijk hebben we een plan gemaakt en zijn we het avontuur aangegaan. Je hebt een geweldige aankoop gedaan, compleet gerenoveerd met een geweldig uitzicht op de kust. Ook jij zag dat de groei in dit gebied enorm aan het toenemen is en dat de levenskwaliteit hier hoog is. Dit was de eerste stap richting een mooie portefeuille opbouwen, want ik heb er alle vertrouwen in dat het hier niet bij blijft en dat je dit de komende jaren gaat uitbouwen. Gefeliciteerd amigo en bedankt voor de mooie tijd hier!

Bart en Leonie van Kaathoven
(werkend in loondienst)

Gefeliciteerd met jullie eerste woning in spanje Bart en Leonie. Het was een flinke zoektocht, maar het resultaat mag er zijn. Een schitterend 2 kamer appartement met zwembadzicht in de New Golden Mile, op dit moment het grootste groeigebied in de Costa Del Sol. Het was al een langere tijd een droom om een aankoop te doen in Spanje en om te beginnen met investeren. Dat is gelukt, aan het begin was het spannend om deze stap te maken maar uiteindelijk zie je maar weer als je iets heel graag wilt dan lukt het ook. We zijn begonnen met De Geldmachine training en daarna hebben we een datum ingepland om naar Spanje toe te komen. Vanaf dat moment is het hard gegaan, gefeliciteerd met jullie aankoop en op naar mooie huurinkomsten.

Eric en Marieke Goossens (ondernemer en werkend in loondienst)

Eric en Marieke zijn echte action takers en het levende bewijs van een gedeelte van de eigen inleg ophalen bij anderen. Ze hadden zelf wel het geld om hun eigen inleg te financieren, maar zoals we altijd zeggen mocht je tegen een voordelig tarief geld kunnen ophalen bij anderen dan is dit zeker een mooie optie. Het is hard gegaan en wat een droom was is nu werkelijkheid geworden. Eric en Marieke hebben een geweldig appartement gekocht in Marbella en we hebben ook nog eens €20.000 onder de vraagprijs kunnen kopen. Het appartement heeft een geweldig uitzicht, is zeer ruim van binnen en op de accommodatie zijn maar liefst 6 zwembad waarvan 1 verwarmd. Ook ben je zo bij het strand, waar geweldige beachclubs zitten. Gefeliciteerd met jullie geweldige aankoop!

Jordi en Dena van Kaathoven
(ondernemer en werkend in loondienst)

Wat een positieve mensen zijn jullie en ook meer dan verdiend dat jullie een eerste investering hebben mogen maken hier in het vastgoed in Spanje. Jordi had al een langere tijd de droom om een woning in Spanje te kopen, eigenlijk na dat één van zijn familieleden dit samen met ons had gerealiseerd was hij ervan overtuigd dat hij dit ook wilde. Samen hebben we een plan gemaakt en binnen 3 maanden is de aankoop voltooid, een mooi 2 kamer appartement met zeezicht voor een bijzonder goede prijs waar we ook nog eens €15.000 van af hebben gesnoept. Jordi en Dena, jullie zijn echt super goed bezig om jullie financiële toekomst veilig te stellen en dit is een mooie eerste investering geweest om een passief inkomen binnen te krijgen.

Daniel en Esther Bolt
(ondernemers)

Daniel en Esther Bolt kopen een fantastische PENTHOUSE in de Costa Del Sol! Daniël heeft een eigen accountantskantoor en helpt al meerdere jaren goede ondernemers met succes. Esther is interieurdesigner en is geweldig in wat ze doet, de foto’s die ik heb mogen zien van verschillende projecten zagen er schitterend uit. We hebben elkaar in een korte periode al best goed leren kennen, ik vind het altijd fijn om een goede relatie met elkaar op te bouwen zodra we samen gaan werken. Hun droom was altijd om een eigen villa te bouwen (dat is gelukt) en om een huis te hebben in Spanje (dat is nu ook gelukt). In Juli 2023 heeft Daniël besloten om samen aan de bak te gaan om een woning te kopen hier in Spanje.Dit was enorm spannend voor Daniël, want hij had nog niks aan Esther verteld... dus toen hij de keuze maakte om te starten liep het zweet over zijn rug. Hiervoor had hij wel eerst heel het internet onderzocht of ik wel te vertrouwen was, door die keuring zijn we gelukkig gekomen. Binnen 2 maanden hebben we een deal kunnen sluiten op een schitterend penthouse met panoramisch uitzicht en ontvangen ze over ongeveer 8 weken de sleutels. Aan de motivatie ligt het niet want ze hebben beide de ambitie om de komende jaren keihard op te schalen in het vastgoed. Bedankt voor jullie geweldige energie en gefeliciteerd met jullie aankoop, op naar nog meer moois! Samen naar de top.

Jasper Bos en Koen vd Veldt (ondernemers)

Wat een leiders zijn dit. Een geweldig penthouse heeft Jasper gekocht in Oceana Gardens, een nieuwbouwproject middenin de New Golden Mile. Dit hadden de mannen ook zonder mij gelukt, maar na een goed gesprek met elkaar zijn we gelijk van start gegaan en was het ook een stok tussen de deur om actie te ondernemen en ook echt een aankoop te gaan doen. Ik zeg wel vaker, natuurlijk lukt het anderen ook om het alleen te doen alleen je behaald zoveel sneller resultaat als je samenwerkt met mensen die het al vaker hebben gedaan. Jasper en Koen zijn beide al grote ondernemers in Nederland en nu willen ze dit verder bouwen in Spanje. Dat is gelukt, binnen 3 maanden hebben ze hun eerste aankoop gedaan en is het nu afwachten op de sleutels. In de toekomst gaan we ook samen kijken naar projectontwikkeling want hier zien zeker veel kansen. Het is mooi om te zien dat we nu ook steeds grotere ondernemers helpen met een goede eerste investering en dat we ook een relatie met elkaar opbouwen. Gefeliciteerd rammers, op naar nog meer mooie successen samen.

Sjors en Rowena Ekstijn (ondernemers)

Gefeliciteerd Sjors en Rowena met jullie aankoop hier in het mooie Spanje. Nog 11 maanden geduld en dan ontvangen jullie de sleutels van een splinternieuw penthouse in the New Golden Mile. Ik heb enorm veel respect voor wat jullie samen hebben bereikt en nu is het doel om jullie pensioen veilig te stellen met een mooi passief inkomen. Na een succesvolle aankoop samen met Tommy en Rens (vrienden van jullie) hadden jullie direct het vertrouwen in ons om jullie ook te helpen met een aankoop. We hadden direct een klik en wisten gelijk waar jullie naar op zoek waren, in 2 maanden hebben we een mooie selectie gemaakt en na 1 dag bezichtigen waren jullie eruit. Een mooi uitzicht was een musthave en dit hebben jullie gekregen met dit penthouse. Bedankt voor het vertrouwen

De Geldmachine Reviews

Aftermovies van events