Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen De Geldmachine

Wat houdt de Geldmachine Training van Ultimate Mastermind in?

De Geldmachine Training is een intensieve live trainingsdag waar deelnemers leren hoe ze moeten beginnen met investeren in aandelenfondsen. Daarnaast krijgen ze inzicht in de vastgoedmarkt in Nederland en Spanje, met praktische begeleiding.

Maar er is meer. De training opent de deur naar een waardevol netwerk van vastgoed- en financiële experts in de Ultimate Mastermind Community. Maandelijkse groepscoaching zorgt voor voortdurende ondersteuning. Het Ultimate Mastermind Package voegt extra's toe, zoals een Geldmachine shirt, Stay Disciplined Journal en handige notitiebenodigdheden. Bonus: 3 maanden gratis toegang tot Ultimate Member met persoonlijke ontwikkelingstrainingen en exclusieve evenementen. Een krachtige stap naar jouw financiële doelen!

Wie kan deelnemen aan de Geldmachine Training en is ervaring vereist?

De training is geschikt voor zowel beginners als ervaren investeerders. Of je nu nieuw bent in de wereld van investeren of je vaardigheden wilt aanscherpen, de Geldmachine Training is ontworpen om aan diverse behoeften te voldoen.

Is de Geldmachine Training een online cursus of een fysieke bijeenkomst?

De Geldmachine Training is een live trainingsdag, waar deelnemers persoonlijk kunnen deelnemen. Het biedt een interactieve omgeving waarin ze direct contact hebben met experts en waardevolle kennis kunnen opdoen.

Wat kan ik verwachten tijdens de vastgoedgedeelten van de training in Nederland en Spanje?

Tijdens de vastgoedgedeelten worden deelnemers meegenomen in de specifieke kenmerken van de vastgoedmarkten in zowel Nederland als Spanje. Dit omvat informatie over kansen, uitdagingen en praktische tips voor vastgoedinvesteringen in beide landen.

Wat zijn de kosten voor deelname aan de Geldmachine Training?

Voor informatie over de kosten van deelname aan de Geldmachine Training, verwijzen we naar de pagina van De Geldmachine of neem contact op voor actuele prijsinformatie.

Wat doen jullie precies? Wat is de strategie?

Stap 1: Creëer voor jezelf een inkomen dat elke maand terugkomt.

Stap 2: Investeer een vast bedrag elke maand in aandelenfondsen (wereldwijd) en maak hier rendement op om daarna dit door te investeren in vastgoed.

Stap 3: Investeer in vastgoed om vanuit hier een passief inkomen te verdienen en je vermogen verder op te bouwen.

Stap 4: Maandelijkse cashflow die je terug investeert in aandelen om sneller op te schalen naar een volgend vastgoed pand.

Waarom doet niet iedereen het?

Niet iedereen neemt deel aan structureel maandelijks investeren om verschillende redenen. Een belangrijke factor is dat veel mensen wellicht nog niet klaar zijn voor deze vorm van investeren of niet de discipline hebben om consequent elke maand geld toe te wijzen aan investeringen. Het vereist een zekere mate van financiële planning, toewijding en consistentie, wat niet voor iedereen haalbaar is of past binnen hun huidige levensstijl. Daarnaast kunnen andere financiële prioriteiten of beperkte kennis over investeren ook een rol spelen bij het niet deelnemen aan deze vorm van structurele investeringen.

''Unlock the doors of financial freedom by letting your money work intelligently for you.''

Veelgestelde vragen Vastgoed Spanje

Wat houdt het Vastgoed Spanje Traject in bij Ultimate Mastermind?

Ultimate Mastermind biedt een uitgebreid traject voor vastgoedaankopen in Spanje, waarbij je samenwerkt met specialisten die een trackrecord hebben. Dit traject omvat deskundige begeleiding gedurende het hele aankoopproces, van het zoeken naar geschikte eigendommen tot en met het mogelijke verhuren ervan.

Wat voor soort begeleiding wordt er geboden bij het vastgoedtraject in Spanje?

Onze begeleiding omvat onder andere het identificeren van geschikte vastgoedopties, juridisch advies, onderhandelingen met verkopers, en assistentie bij alle aspecten van het koopproces. We streven ernaar onze klanten volledige ondersteuning te bieden.

Welke stappen worden genomen om ervoor te zorgen dat het vastgoedtraject soepel verloopt?

We hanteren een gestructureerde aanpak om ervoor te zorgen dat het traject soepel verloopt. Dit omvat grondige marktanalyse, zorgvuldige inspecties van eigendommen, en het beheren van juridische procedures om een probleemloze aankoop te waarborgen.

Biedt Ultimate Mastermind ook financieel advies met betrekking tot vastgoedaankopen in Spanje?

In ons netwerk bevinden zich specialisten die deskundig advies kunnen geven over vastgoedaankopen, waaronder financieringsopties, belastingoverwegingen en andere relevante financiële aspecten die specifiek zijn voor uw situatie.

Hoe lang duurt het gemiddeld om een vastgoedtransactie in Spanje af te ronden met de hulp van Ultimate Mastermind?

Het proces duurt zo'n 90 dagen, afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de complexiteit van de transactie en de lokale regelgeving. Ons team zal echter streven naar een efficiënte afhandeling van het proces.

Hoe werkt de verhuur precies bij Ultimate Mastermind?

Aanmelding: Start het proces door het invullen van het typeform op onze website. Hier geef je basisinformatie over je verhuurbehoeften.

Contact: Na je aanmelding nemen wij direct contact met je op. In dit persoonlijke gesprek bespreken we in detail je specifieke wensen en vereisten.

Onboarding: Zodra we een duidelijk beeld hebben van je behoeften, begeleiden we je door het onboardingproces. Dit omvat het verzamelen van relevante documenten en informatie die nodig zijn voor een soepel verhuurproces.

Afspraken: We stellen samen met jou alle noodzakelijke afspraken op, inclusief huurvoorwaarden, tarieven en eventuele specifieke vereisten. Deze stap zorgt voor transparantie en duidelijkheid.

Kan ik financiering krijgen in Spanje op basis van mijn situatie?

Ja, financiering in Spanje is mogelijk op basis van twee cruciale elementen:

Eigen Vermogen: Voor een succesvolle financiering is een eigen vermogen van minimaal 40% vereist. Dit betekent dat je 40% van de totale waarde van het vastgoed zelf moet kunnen financieren.

Inkomen: Het inkomen speelt ook een essentiële rol. Spanje hanteert een formule waarbij 35% van het netto inkomen wordt meegenomen voor de financiering. De berekening is als volgt: Netto inkomen x 0.35 = beschikbare kredietwaardigheid. Dit bedrag wordt vervolgens verminderd met de woonlasten en actuele schulden om de uiteindelijke beschikbare kredietwaardigheid te bepalen.

Hopelijk zat jouw vraag hier tussen en is het duidelijk voor je. Indien dit niet het geval is, neem dan contact met ons op via onderstaand formulier.