Start met het investeren in aandelen en vastgoed, bouw een maandelijkse cashflow van €2.000+ op en word financieel vrij!

Exclusieve Online Masterclass Met René Cooiman


Wat je gaat leren

  • Hoe je met €50,- per maand kan beginnen met investeren, zonder dure bedrijven hiervoor in te schakelen
  • Hoe je vastgoed koopt zonder eigen geld in Spanje en hiermee €2.000+ per maand aan passief inkomen kan verdienen 
  • Hoe je gigantische rendementen (94%) maakt op de aandelenmarkt door de juiste strategie in te zetten
  • Hoe je een geldmachine voor jezelf bouwt die jouw maandelijkse inkomen gaat vervangen 


Mijn trackrecord

Zelf ben ik Juni 2019 begonnen met ondernemen en investeren. In 2020 ben ik all-in gegaan en het heeft zich goed uitbetaald. De vraag is, ga je de uitdaging aan en ga je jouw leven veranderen of blijf je kijken langs de zijlijn.


Jouw instructeur

Eigenaar Ultimate Mastermind & Investeerder.

René Cooiman is Oud-Marinier en een succesvolle Online Ondernemer en wordt met zijn bedrijf gezien als dé nummer 1 in Nederland op het gebied van trainingen over ondernemen en investeren. René heeft in 3 jaar tijd een miljoenenbusiness opgezet, een gigantisch groot netwerk opgebouwd met succesvolle mensen en heeft zelf flink geïnvesteerd in aandelen en vastgoed.


Naast zijn succesvolle ondernemerscarrière helpt René anderen mensen om dit ook te bereiken. Inmiddels heeft Ultimate Mastermind al meer dan 2.500+ mensen geholpen met het creëeren van een online en passief inkomen en dit allemaal vanachter hun laptop.

En ja, al mijn resultaten zijn echt....


Jouw instructeur

Eigenaar Ultimate Mastermind & Investeerder.

René Cooiman is Oud-Marinier en een succesvolle ondernemer en wordt met zijn bedrijf gezien als dé nummer 1 in Nederland op het gebied van trainingen over ondernemen en investeren. René heeft in 3 jaar tijd een miljoenenbusiness opgezet, een gigantisch groot netwerk opgebouwd met succesvolle mensen en heeft zelf flink geïnvesteerd in aandelen en vastgoed.


Naast zijn succesvolle ondernemerscarrière helpt René anderen mensen om dit ook te bereiken. Inmiddels heeft Ultimate Mastermind al meer dan 3.500+ mensen geholpen met het creëeren van een inkomen en een passief inkomen.

En ja, al mijn resultaten zijn echt....

Een aantal korte korte succesverhalen van onze klanten

Guus Verhoeven

Guus kwam in Juli 2022 naar De Geldmachine, hij werd wakker geschud door ons omdat hij al zijn geld stil had staan en het langzamerhand minder werd door de stijgende inflatie. Binnen 3 maanden na de live training had Guus al 2 appartementen gekocht in Spanje onder de marktwaarde. 

Jimmy Harings

Jimmy kwam in Mei 2022 naar ons toe om te starten met een High Performance Traject. Jimmy draaide al flink wat omzet, maar zat compleet vast in zijn eigen bedrijf waardoor hij niet verder kwam. Binnen 3 maanden had hij meer op orde, zijn werkweek weer terug en steeg zijn omzet flink. 

Thomas & Lars Parlevliet

Thomas en Lars kwamen in November 2021 naar De Geldmachine, ze werken beide keihard in de bouw en het geld dat ze hiermee verdienen willen ze aan het werk zetten zodat geld voor hun gaat werken. Binnen 1 jaar tijd hebben ze een 2 appartementen gekocht, 1 in Nederland en 1 in Spanje

We hebben nog meer succesverhalen, lees alle reviews...

Maandelijkse helpen we honderden mensen, ben jij de volgende?