Het basisfundament voor miljonairs
17 oktober 2021 

Het basisfundament voor miljonairs

Jij hebt er vast weleens over nagedacht. Hoe kan ik meer centjes verdienen? Wellicht heb je jezelf wel eens de vraag gesteld hoe wordt ik miljonair? Een ding is zeker geld is een belangrijk middel om te kunnen doen en laten wat je wil en dus het goede leven te leiden. Want stiekem willen we dat allemaal! 

Wanneer jij financieel onafhankelijk bent dat bepaal jij zelf! Voor de een is €3000 per maand genoeg om het goede leven te leiden terwijl de ander €5000 nodig heeft om te kunnen doen en laten wat die wilt. Bepaal dus voor jezelf wat is voor jou genoeg? Wat heb jij per maand nodig om jezelf financieel vrij te voelen?

Bepaal dit voor jezelf en begin hier naar toe te werken, jouw weg naar financiële vrijheid start hier! Wat kan helpen om gestructureerd doelen te stellen en helderheid te krijgen in jouw financiële toekomst is de journal, die kan je hier aanschaffen. 

Mijn reis richting financiële onafhankelijkheid is twee en een half jaar geleden begonnen en in dit blog geef ik een aantal tips hoe ook jij je weg naar financiële vrijheid kan bewandelen.

  

  1.  START NU!

De eerste tip die ik meegeef is als je iets wil, START DIRECT!

Dit is wat miljonairs doen, miljonairs twijfelen niet maar nemen direct actie. Ook binnen hun bedrijf hakken ze direct knopen door als dit moet. Het is dus van belang dat jij snel beslissingen kunt nemen. En tuurlijk kan het zijn dat je een keer een foute beslissing hebt gemaakt en dan ga je een keer op je bek maar hier leer je van en groei je door! Dus niet twijfelen en gewoon DOEN! Je leert uiteindelijk het meest in het veld. 

 

  1.  DISCIPLINE

Nog een belangrijk onderdeel waar miljonairs over beschikken is DISCIPLINE.  

Als jij bent gestart met jouw weg naar financiële vrijheid is het van belang dat jij je hieraan houdt! Natuurlijk zal dit niet altijd even makkelijk zijn en horen hier tegenslagen bij. Maar uiteindelijk ben jij op weg naar iets moois en als jij daardoor een keer minder uit eten kan of een avondje stappen over moet slaan dan is dat maar zo… mooie dingen kosten immers tijd. 

 

Discipline is extreem belangrijk als je meer wilt dan dat je nu hebt. Zonder discipline ga jij er niet komen. En daarvoor moet je sommige dingen opgeven maar uiteindelijk komt er op de lange termijn iets veel mooiers voor terug. Financieel vrij zijn is immers veel waardevoller dan een avondje op stap gaan. 

 

  1.  KARAKTER

Jouw karakter bepaald jouw weg. Het moet in jouw karakter zitten om niet af te wijken van de strategie die jij voor jezelf hebt bepaald. 

 

Houdt ten alle tijden in gedachten dat jij aan het bouwen bent aan jouw weg naar financiële vrijheid. Exponentiële groei moet je echt goed in je gedachten houden, daar ligt echt de kracht. 

 

Zo krijg jij VRIJHEID

 

Stap 1. Verhoog je inkomen

Zorg ervoor dat jij meerdere inkomstenbronnen realiseert. Wees niet afhankelijk van één inkomstenbron. Hartstikke goed als jij een vaste baan hebt, geef deze vooral voorlopig ook nog niet op maar ga naast je vaste baan op zoek naar andere inkomstenbronnen. Tegenwoordig zijn er zoveel manieren om extra geld te verdienen, denk bijvoorbeeld aan een site hussel. Heel veel jongens doen dropshippen, E-Commerce, branding, heb ik ook allemaal gedaan. Maar dit zijn juist de extra centjes die je bijvoorbeeld kunt investeren, dat is ook stap 2. 

 

Stap 2. Verhoog je investeringen 

Als jij extra inkomsten hebt gerealiseerd dan kan jij ook weer meer gaan investeren. Mocht je nog niet zijn begonnen met investeren dan is het nu de tijd om daarmee te gaan starten! Als jij nu bijvoorbeeld €100 euro investeert maar door je extra inkomstenbronnen heb je €400 euro per maand meer beschikbaar, investeer dit dan ook! Hiermee versnel je jouw weg naar financiële vrijheid!

 

Stap 3. Bouw aan passief inkomen

Laat geld voor jouw werken zodat je passieve inkomen je normale inkomen vervangt. 

 

Nu is het aan jou de taak om jouw weg naar financiële vrijheid uit te stippelen. Wacht niet maar start vandaag nog! En onthoud mooie dingen kosten tijd. 

START HIER. 

Mocht je hier nog meer over willen weten deze stappen worden ook besproken in mijn youtube video ‘LEER het BASISFUNDAMENT van MILJONAIRS’. 

Succes met jouw weg!

Groetjes René

Over de schrijver
Een ondernemer die mensen met passie helpt om hun missie te vinden, hun missie te voltooien en financieel vrij en financieel onafhankelijk te leven.
Reactie plaatsen