Vastgoed in Spanje

Persoonlijke begeleiding om vastgoed te kopen in Spanje en De Geldmachine aan te zetten

Vertel me meer

Het pad is vrij

Een uitgewerkt stappenplan, de route is vrij. Kopieer, plak en koop je eerste woning in Spanje onder persoonlijke begeleiding

Een nieuw netwerk

Ontvang al het netwerk die je nodig hebt om jouw eerste aankoop te doen en om jouw woning te verhuren

Scherpe deal

Hoe je door goed onderzoek en de juiste skills een scherpe deal maakt en onder de vraagprijs koopt

€30.000 per jaar aan huurinkomsten

Vroeger heb ik 3 jaar in Spanje gewoond van mijn 9de tot mijn 12de jaar, dit was voor mij een fantastische periode en ik heb daar echt van genoten, maar door een scheiding van mijn ouders gingen we weer terug naar Nederland.

In 2021 was ik in totaal 3 keer in Spanje, wat mij opviel was hoe veel ze aan het ontwikkelen zijn hier en voor mij voelt het ook als thuiskomen. Dit was voor mij een teken om mijn research te gaan doen hoe de vastgoedmarkt in Spanje is.


Op 8 februari 2022 ben ik alleen naar Spanje gevolgen om mijn netwerk te verbreden in de vastgoedmarkt, heb ik mijn huiswerk gedaan, tientallen woningen bezichtigd en heb ik mijn eerste mooie deal gemaakt. Eind 2022 heb ik mijn 2de aankoop gedaan. Uit beide woningen haal ik gemiddeld €30.000 per jaar aan huurinkomsten uit, met een goed netwerk en de juiste skills kan je scherp onder de vraagprijs kopen en kan je goed verhuren. Als je geïnteresseerd bent om jouw eerste aankoop te doen hier als investeerder, dan ben je hier aan het goede adres.

Een hut kopen in spanje

Waarom een woning kopen in Spanje?

Vakantiewoning

Een vakantiewoning voor jezelf waar je zelf meerdere keren per jaar naartoe kunt gaan. Je bespaard hier veel geld mee, zelf hoef je geen dure woning meer te gaan huren. Reken het maar even uit, een gemiddelde vakantiewoning kost €200 per nacht, de meeste gaan minimaal 2 weken per jaar op vakantie, dat is €2.800 per jaar aan huur, doe dit 10 jaar en je hebt al €28.000 uitgegeven aan een vakantiewoning. Je kan het ook omdraaien door zelf te verhuren, een passief inkomen te genereren en gratis in je eigen vakantiewoning te zitten.
Kom uit de rat race en leer hoe het cashflow quadrant werkt

Huurinkomsten

Hoog rendement door korte termijn verhuur. Je werkt hard voor geld, laat jouw geld ook hard werken voor jou en ontvang huurinkomsten.
Geld voor mij laten werken
https://www.airbnb.nl/r/renec2163?s=6&t=061n0g

Afbetaling

De huurinkomsten dekken de hypotheek en de andere lasten. Je hebt later een bezitting waar geen schulden meer op zitten, die je niet eens zelf hebt afbetaald. Dit betekent dat je op jouw oudere dag een vakantiewoning hebt die volledig is afbetaald waar je lekker van kan gaan genieten. 

Waardestijging

Jaarlijks minimaal 5/10% waardestijging en in sommige jaren zelfs 20%. De economie blijft groeien, in de afgelopen jaren is er meer gebouwd en dit blijft toenemen. Mensen kunnen tegenwoordig werken waar ze maar willen en de meeste mensen gaan dan liever naar de zon toe.
Vertel me meer

"90% of all millionaires become so trough owning real estate"

Klanten die een hut hebben gekocht!

Thomas en Lars Parlevliet

Thomas en Lars kwamen in November 2021 naar De Geldmachine, ze werken beide keihard in de bouw en het geld dat ze hiermee verdienen willen ze aan het werk zetten zodat geld voor hun gaat werken. Binnen 1 jaar tijd hebben ze een 2 appartementen gekocht, 1 in Nederland en 1 in Spanje

Thijs Offermeijer

Thijs had al langer interesse om te investeren in Spanje, maar eigenlijk kwam er nooit wat van. We hebben er vaak over gesproken, samen zijn we naar Spanje gevolgen om te gaan bezichtigen. Binnen 4 dagen heeft Thijs een mooie aankoop kunnen doen, €19.000 onder de vraagprijs. Gefeliciteerd en geniet van dit schitterende appartement.

Guus Verhoeven

Guus kwam in Juli 2022 naar De Geldmachine, hij werd wakker geschud door ons omdat hij al zijn geld stil had staan en het langzamerhand minder werd door de stijgende inflatie. Binnen 3 maanden na de live training had Guus direct al 1 appartement gekocht in Spanje onder de marktwaarde.

Robert Olthof

Robert heeft in December 2022 besloten om met ons van start te gaan om De Geldmachine aan te slingeren en om een appartement te kopen in Spanje. Vanuit meerdere kanten kreeg Robert te horen dat het niet mogelijk was om zijn droom te laten uitkomen. Na een gesprek met mij kwamen we erachter dat dit wel mogelijk was en binnen 4 weken was de deal rond en kwam Robert zijn droom uit.

Lars Maat

Lars heeft een Ground Floor appartement gekocht. Lars wou al een langere tijd investeren in vastgoed, alleen hij wist niet waar hij moest beginnen. We hebben een selectie gemaakt en Lars is 1 dag naar Spanje gekomen en heeft direct de trekker overgehaald. Nu heeft Lars de sleutels en kan hij gaan verhuren, een hele mooie deal waar je zelf heel veel plezier van gaat hebben.

Roel van Rens

Roel heeft een splinternieuw appartement gekocht in Estepona. Al jaren werkt Roel hard voor zijn geld als stukadoor en in December 2022 heeft hij besloten om ook zijn hard verdiende geld ook hard voor hem te laten werken. Het appartement hebben we €30.000 onder de vraagprijs kunnen kopen. Gefeliciteerd met je aankoop, laten we snel de volgende aankoop gaan realiseren hier in Spanje.

Piotr Parzyszek

Piotr koopt niet 1 woning maar direct 2! 1 off plan en 1 bestaande bouw. Begin dit jaar kwamen Piotr en ik met elkaar in contact, we hadden direct een klik en sindsdien is het hard gegaan.Hij wil graag een passief inkomen hebben naast zijn voetbalcarrière en dit gaat we nu realiseren. Met de berekeningen die we hebben gemaakt komt er straks ruim €50.000 per jaar aan huur binnen! Al een langere tijd was Piotr opzoek naar een manier om zijn hard verdiende geld aan het werk te zetten en dat is nu gelukt. Investeren in vastgoed is al honderden jaren bewezen, het beste moment om te starten was dus gister. Respect voor wat je allemaal hebt bereikt in het leven amigo en het is gegund.

Tommy van Griensven & Rens Liebregts

Tommy en Rens hebben de deal van hun leven gemaakt. Ze werken al jaren lang hard voor hun geld en het werd tijd dat geld ook voor hun aan het werk ging en zo kwamen ze bij ons terecht. Aan het begin was het spannend en wisten ze niet of het allemaal te vertrouwen was, maar na een etentje met René waren ze helemaal ON. Ze hebben beide hun eigen Geldmachine aangezet en hun eerste aankoop in Spanje is gelukt, een appartement met een waarde van €375.000 hebben ze kunnen kopen voor €325.000. Tommy en Rens zijn begonnen met het opbouwen van een passief inkomen en kunnen nu vrij snel doorschalen omdat ze ook een vrij hoog inkomen hebben. Succes met alles, heel veel respect voor wat jullie doen en we gaan samen naar de top!

Eric van Heck

Eric is een bijzondere goede man. Het was even spannend of Eric een deal kon maken vanwege de financiering, maar het is ons gelukt om een off-plan deal te maken voor €266.000 waardoor hij 1.5 jaar de tijd heeft om zijn inkomen omhoog te krijgen zodat hij genoeg kan financieren. In een aantal dagen hebben we een mooie relatie opgebouwd en elkaar beter leren kennen, Eric volgt me op de voet en het voelde heel vertrouwt om met ons in zee te gaan omdat we altijd transparant zijn en alles delen wat we doen. Eric werkt hard als eenpitter in de IT Business en zet nu zijn hard verdiende geld aan het werk. Hij heeft op dit moment 1 woning in Nederland in de verhuur en nu ook 1 woning in Spanje voor de verhuur en zijn doel is om voor eind 2024 3 woningen te hebben die zijn maandelijkse inkomen gaan vervangen. Dat gaat zeker lukken met een hut in Spanje erbij! Bedankt voor de mooie tijd Eric

Michel en Jeanet

Moeder en zoon, wat mooi om dit mee te maken. Ze hebben een schitterend appartement gekocht in de New Golden Mile voor €222.500 (€15.000 onder de vraagprijs). Michel volgt mij al een tijdje en in januari 2023 werd hij getriggerd door het feit dat zijn geld stil stond op zijn bankrekening en wij mensen leren hoe ze dat geld aan het werk kunnen zetten voor hun. Hij was aan het begin sceptisch en wist niet zo goed of we hem wel iets konden leren, maar toch besloot hij na een gesprek met mij om van start te gaan. Na De Geldmachine Live Training was hij razend enthousiast over het vastgoed in Spanje. Hij vertelde het tegen Jeanet (moeder Michel) dat het geld op haar bankrekening steeds minder waard werd en dat ze het beter kon gaan investeren in real assets. Lang verhaal kort, we zijn gestart en binnen 2 maanden hebben we een schitterende deal gemaakt. Bedankt voor alles en geniet van de passieve inkomsten die uit het hutje komt!
https://www.airbnb.nl/r/renec2163?s=6&t=061n0g

Vastgoed in Spanje

Heb je altijd al een woning willen kopen in Spanje, maar je weet nog niet hoe dit moet? Dan maak je voor jezelf de hele route vrij door een persoonlijk 1-op-1 programma aan te gaan.


✅ Het scheelt je veel tijd/energie/moeite/geld

✅ Je ontvangt direct een spaans netwerk om te beginnen

✅ Genereer hoge cashflow en geniet zelf van de woning