De Geldmachine

In 1 dag de geldmachine aanzetten om passieve inkomsten te genereren.

Aanmelden

De Geldmachine

In 1 dag de geldmachine aanzetten om                                                                  passieve inkomsten te genereren. 

Aanmelden

Laat geld werken

Laat je geld niet slapen op een spaarrekening. Laat het groeien.

Bewezen formule

In 30 jaar heeft deze formule al meerdere miljonairs gecreëerd.

Automatisering

De Geldmachine zorgt ervoor dat je geld automatisch groeit.

Het doel van de Geldmachine

De Geldmachine is voor iedereen die van zijn of haar geld meer geld wilt maken. Voor mensen die geld op hun spaarrekening hebben staan. Voor mensen die nog geen financiële kennis hebben. In deze cursus krijg jij onze duidelijke strategie mee om je geld voor de lange termijn aan het werk te zetten.


Bij deze strategie komt geen angst of stress kijken. Waar de speculerende eenmalige belegger dit wel heeft, heb jij het niet. 

De bewezen formule

De bewezen formule

Zij gingen je voor

Deze cursus is ook voor jou..

  • Je hoeft geen ondernemer te zijn. Ieder inkomen volstaat. Zelfs met een baantje bij McDonald's of Jumbo kun jij vermogend worden.
  • Je hoeft geen financiële kennis te hebben. Je moet alleen de keuze maken of je de weg naar financiële onafhankelijkheid wilt openen.
  • Als je De Geldmachine aanzet kun je nooit meer arm worden. De code is gekraakt.


De voordelen van de periodiek belegger:

  • Laagdrempelig (je kunt al starten met 50 euro per maand)
  • Betere risicoverspreiding over verschillende regio’s en sectoren
  • Geeft jou absolute vrijheid, omdat het passief is
Aanmelden

De voordelen

Wat als je 5 jaar in de toekomst kijkt. Wat is je vermogen dan? 

Ben je dan nog steeds die 'persoon' die van maand tot maand aan het werk is om vervolgens alles op te maken?

Waarschijnlijk zet je nu een deel van je inkomen op je spaarrekening. Heb je niet gemerkt dat dat niks oplevert?

Wat als je dit geld allemaal aan het werk zou zetten en een volledig plan zou maken voor de komende jaren? Zo weet je wat je vermogen is in de toekomst.

Als je een leeftijd rond de 40 bereikt, kinderen hebt komt er een "oja" moment:
"Misschien moet ik toch eens mijn geld gaan investeren, zodat ik niet afhankelijk ben van mijn inkomen of andere mensen."

Het is dan nog steeds niet te laat, maar je slaat jezelf wel voor je kop en denkt: "Had ik maar eerder begonnen."

Waarom denk je dat de rijken steeds rijker worden? Hebben ze geluk? Of is het simpelweg omdat ze financiële kennis hebben en niet domweg de kudde volgen?

Natuurlijk. Dat laatste. 

Wij gaan je de kans geven om grip te krijgen op je financiën, zo ga jij je weg naar financiële onafhankelijk uitwerken.

Eenmalig beleggen vs periodiek beleggen

Uit onderzoek blijkt dat steeds de markt timen meer kwaad dan goed doet, wij gaan systematisch beleggen in dynamische, onafhankelijke, actief beheerde aandelenfondsen! Met een bewezen strategie waardoor je een hoog rendement behaald. Het mooiste van alles is dat je de plank nooit misslaat, je koopt namelijk altijd.

Rente op rente effect

Gegarandeerd een vermogen opbouwen. Dit is een kwestie van discipline hebben, denken aan de eindstreep en het volhouden. Het compound effect van deze strategie zorgt ervoor dat jouw geld steeds meer gaat worden. Het is dus GEEN snel rijk worden strategie, maar een fantastische manier om een vermogen op te bouwen.

Investeer niet om snel rijk te worden, investeer om zeker rijk te worden

Als ik één ding wel heb geleerd in de afgelopen jaren is het dit...

"Simpele strategie, gezonde groei, volop genot"

Investeren is een plan maken om zeker rijk te worden, geen product of procedure om snel rijk te worden.

De massa volgt elkaar (kudde-gedrag), gaan mee met jan en alleman en willen snel rijk worden.

Ze volgen signalen, gokken op de loterij en hopen op die ene gelukstreffer.

Dat wil jij toch helemaal niet, ouwe leeuw/leeuwin?!

Iedereen die De Geldmachine aan heeft staan wil niet met stress of angst hun geld investeren of hopen dat hun investering meer gaat worden.

Ze hebben De Geldmachine aan staan omdat ze gegarandeerd een vermogen willen opbouwen, hard willen werken en ten alle tijden hard ontspannen.

Maak voor jezelf de keuze.


Ronddwalen de komende jaren en overal maar een gokje wagen, of een simpele en effectieve strategie voor je gehele leven die ervoor zorgt dat je voor jezelf en je familie kunt gaan zorgen.

De Geldmachine live aftermovie

Aanmelden

Het probleem

84% van de mensen belegt niet. Simpelweg omdat ze geen financiële kennis hebben. Dit leer je niet op school, niet van je ouders of van je vrienden. Dit is een buitencategorie waar alleen de rijken kennis van hebben. Zonder de juiste strategie blijf je altijd achter de feiten aanlopen.

De oplossing

84% van de mensen belegt niet. Simpelweg omdat ze geen financiële kennis hebben. Dit leer je niet op school, niet van je ouders of van je vrienden. Dit is een buitencategorie waar alleen de rijken kennis van hebben. Zonder de juiste strategie blijf je altijd achter de feiten aanlopen.

Hadden ze dit pakket maar op school

De Geldmachine Cursus Live (T.W.V. €3.299,-)

Een live training waarin je binnen 1 dag leert om met een strategie te investeren in aandelenfondsen en vastgoed. Begin nu en eindig later financieel vrij en onafhankelijk. En dat zonder stress of angst. 

Online Cursus Vastgoed NL + ES 2022 (T.W.V. €2.999,-)

Een online platform, zodra je besluit om deel te nemen aan De Geldmachine krijg je direct toegang tot ons online platform waarin je direct alle video's kunt bekijken om te gaan beginnen met het investeren in vastgoed in Nederland en Spanje.

Online Cursus Aandelen (T.W.V. €2.199,-)

Een online platform, zodra je besluit om deel te nemen aan De Geldmachine krijg je direct toegang tot ons online platform waarin je direct alle video's kunt bekijken om te gaan beginnen met het investeren in aandelen. Deze zal altijd up-to-date gehouden worden! Uiteraard delen we hier onze eigen investeringen in.

Community De Geldmachine + netwerk (T.W.V. €1.999,-)

Een netwerk voor je gehele leven. Na de training kom je in De Geldmachine Community. Hier vind je voorgaande deelnemers van De Geldmachine cursus. Wissel gedachten uit, deel tips en vier de overwinningen. Je staat er nooit alleen voor.

Online Cursus Mindset Training + Package (T.W.V. €1.749,-)

Een online training om aan je mindset te werken en ontvang een Ultimate Mastermind Pakket met alle fysieke producten van ons.
Totale waarde: €12.245,-

300+ Gingen je voor!

Andere deelnemers die hun geldmachine hebben aangeslingerd.
Aanmelden

Waar je mee vertrekt

  • De manier om van je maandelijkse inkomen + spaargeld meer geld te maken door te investeren in aandelenfondsen met een hoog rendement
  • Het opschalen van je maandelijkse inleg door je geld te compounden
  • Geen pensioen van €1.750 per maand, maar een pensioen van minimaal €37.000 per maand voor jezelf veilig stellen
  • Hoe passieve inkomsten je vaste maandelijkse inkomen gaan vervangen

Jouw instructeurs

René Cooiman

Eigenaar Ultimate Mastermind, Oud-Marinier en een succesvolle Online Ondernemer en wordt met zijn bedrijf gezien als dé nummer 1 in Nederland op het gebied van trainingen over ondernemen en investeren. René heeft in 3 jaar tijd een miljoenenbusiness opgezet, stampt de één naar de andere onderneming uit de grond en investeert zijn geld in aandelen en vastgoed.

Anil Önder Bicer

Van Aldi naar financieel onafhankelijk binnen 5 jaar door het investeren in aandelen en vastgoed. Anil komt van de bodem en heeft zijn familie door hard werken financieel onafhankelijk gemaakt. Hij is de expert op het gebied van vastgoed, heeft een fantastisch netwerk opgebouwd en kent alle kneepjes van het vak. Anil helpt alle cursisten van Ultimate Mastermind met het investeren in vastgoed.

De keus is aan jou

De Geldmachine Online

Een strategie om risicoloos te investeren in aandelenfondsen en vastgoed. Begin nu en eindig later financieel vrij en onafhankelijk. En dat zonder stress of angst. Deze investering in jezelf haal je er gegarandeerd uit!


✅ Ligt jouw spaargeld te slapen tegen 0% rente?

✅ Wil je jouw geld laten werken met een plan en financiële onafhankelijkheid bereiken?

✅ Heb je behoefte aan financiële kennis om grip te hebben op je toekomst?


Dit is het meest complete programma dat je tegen zult komen. René Cooiman heeft in 3 jaar een geldmachine voor zichzelf gebouwd zodat hij de vrijheid & onafhankelijkheid hebt die hij graag wilt.


Wil jij direct online aan de bak en jouw geldmachine aanslingeren en niet naar de live training komen? Dan kan jij ook alleen De Geldmachine online aanschaffen! Je krijgt alles wat je hierboven hebt gelezen er wel bij, alleen geen live training op locatie. Na aanmelding kan je binnen 2 minuten aan de bak.

€1197,-

De Geldmachine Live (+ Online)

Alles wat jij krijgt bij het aanschaffen bij De Geldmachine Online krijg jij persoonlijk uitgelegd in een live training. Heb jij vragen, dan worden die beantwoord en haarfijn uitgelegd. Op deze dag ontmoet je het team van Ultimate Mastermind ook en alle anderen leden waarmee je kan netwerken. Uiteraard krijg je toegang tot De Geldmachine Online leeromgeving.


Datum:

❌ 20 Maart 2022 van 09:00 tot 17:00 UITVERKOCHT

❌ 24 April 2022 van 09:00 tot 17:00 UITVERKOCHT

❌ 1 Mei 2022 van 09:00 tot 17:00 UITVERKOCHT

✅ 21 Mei 2022 van 09:00 tot 17:00 (Plekken beschikbaar)


Neem contact met ons op voor meer info over de volgende geldmachine cursus.


Locatie:

Rotterdam


Aantal plekken per training:

20 plekken

€1500,-

Maar René, vat het even samen..

Heb ik kennis of ervaring nodig?

Nee, we leggen jou in Jip en Janneke taal uit hoe jij jouw geld aan het werk zet.

Kan ik het ook zelf uitzoeken?

Ja, alleen loop je dan achter de feiten aan. Hier zit 30 jaar ervaring aan vast.

Wat krijg ik allemaal?

Lees even terug, kort gezegd alles om het te automatiseren.

Start met De Geldmachine

Blijkbaar wil je meer in het leven en kriebelt er iets in je.

Maar je zal worden verleid door de gedachte dat nu niet het juiste moment is. Of dat je het wel alleen fixt, of dat je geen geld hebt. 

Maar om meer resultaten te behalen en jouw mooiste leven te leven moet je soms investeren. En door hier in te investeren heb je financiële rust in je toekomst.


Als je nu begint met investeren en je doet dit gedisciplineerd de komende jaren, dan heb je meer geld, meer vermogen en meer rust in je kop. Wat een wereld van verschil zou dat al betekenen. 


Als je niks doet in een wereld die is ontworpen om je de verkeerde kant op te laten gaan, raak je steeds meer uit koers.


Dus pak de leiding.

Stop met gokken. Stop met hopen. Stop met uitstellen.

Bouw een geldmachine.

Aanmelden