De Geldmachine

In 1 dag de geldmachine aanzetten om financieel onafhankelijk te worden.

Aanmelden

De Geldmachine

In 1 dag de geldmachine aanzetten om                                                                                                financieel onafhankelijk te worden. 

Aanmelden

Laat geld werken

Laat je geld niet slapen op een spaarrekening, maar laat het groeien.

Bewezen formule

In 30 jaar heeft deze formule al een veelvoud aan miljonairs gecreëerd.

Automatisering

De Geldmachine zorgt ervoor dat je geld automatisch groeit.

Het doel van de Geldmachine

De Geldmachine is voor iedereen die van zijn of haar geld meer geld wilt maken. Voor mensen die geld op hun spaarrekening hebben staan en voor mensen die nog geen financiële kennis hebben. In deze cursus krijg jij onze duidelijke strategie mee om je geld aan het werk te zetten en op deze manier financieel onafhankelijk te worden.


Deze strategie werkt voor duizenden mensen, zonder dat er angst of stress aan te pas komt.

Zij gingen je voor

Niels Schuit kocht 3 vastgoed woningen in 1 jaar tijd

Oud Marinier Niels Schuit heeft in een korte periode 3 vastgoed woningen kunnen kopen. Nu hij de smaak te pakken heeft gaat hij vol gas door en gaat nu zelfs zijn eerste bedrijf overkopen om zo vervolgens De Geldmachine nog harder op te schalen.

Deze cursus is ook voor jou.

 • Je hoeft geen ondernemer te zijn. Ieder inkomen volstaat. Zelfs met een baantje bij McDonald's of Jumbo kun jij vermogend worden.
 • Je hoeft geen financiële kennis te hebben. Je moet alleen de keuze maken of je de weg naar financiële onafhankelijkheid wilt betreden.
 • Als je De Geldmachine aanzet kun je nooit meer arm worden: De code is gekraakt.


De voordelen:

 • Laagdrempelig (je kunt al starten met 50 euro per maand).
 • Betere risicoverspreiding over verschillende regio’s en sectoren.
 • Geeft jou absolute vrijheid, omdat de strategie van passieve aard is.
Aanmelden

De voordelen

Wat als je 5 jaar in de toekomst kijkt. Wat is je vermogen dan? 

Ben je dan nog steeds "die persoon' die van maand tot maand aan het werk is om vervolgens alles wat binnen komt op te maken?

Mogelijk zet je nu een deel van je inkomen op je spaarrekening, maar heb je niet gemerkt dat sparen weinig rente oplevert?

Wat als je dit geld allemaal aan het werk zou zetten en een volledig plan zou maken voor de komende jaren? 

Zo heb je inzicht op je vermogen in de toekomst.

Als je een leeftijd rond de 40 bereikt en kinderen hebt komt er een "ohja" moment:
"Misschien moet ik toch eens mijn geld gaan investeren, zodat ik niet afhankelijk ben van mijn inkomen op latere leeftijd of andere mensen."

Het is dan nog steeds niet te laat, maar je slaat jezelf wel voor je kop en denkt: "Had ik maar eerder begonnen."

Waarom denk je dat de rijken steeds rijker worden? Hebben ze geluk? Of is het simpelweg omdat ze financiële kennis hebben en niet domweg de kudde volgen?

Natuurlijk. Dat laatste. 

Wij geven je de kans om grip te krijgen op je financiën, om zo je weg naar financiële onafhankelijk uit te werken.

Eenmalig beleggen vs periodiek beleggen

Uit onderzoek blijkt dat steeds de markt timen meer kwaad dan goed doet. Wij gaan systematisch beleggen in dynamische, onafhankelijke, actief beheerde aandelenfondsen! Met een bewezen strategie waardoor je een hoog rendement behaald. Het mooiste van alles is dat je de plank nooit misslaat, je koopt namelijk maandelijks.

Rente op rente effect

Gegarandeerd een vermogen opbouwen. Deze manier van investeren heeft een sneeuwbaleffect, hoe langer je het blijft doen hoe rijker je gaat worden. Dit is een kwestie van gedisciplineerd raken, denken aan het einddoel en volhouden. Het compound effect van deze strategie zorgt ervoor dat jouw geld steeds meer gaat worden. Het is dus GEEN "snel rijk worden" strategie, maar een eenvoudige manier om op lange termijn een vermogen op te bouwen, voor zekerheid in de toekomst.

De kracht van vastgoed

Geen investering is zo sterk als vastgoed. Hoe eerder je begint, hoe sneller je kan opschalen. De eerste woning is niet gemakkelijk, maar als je eenmaal pand één hebt rol je sneller naar pand twee. Met vastgoed kun je hefbomen, gun je jezelf de tijd en word ook jij vermogend.

Passief inkomen

Maandelijkse huurinkomsten. Laat je geld voor jou werken zodat je passieve inkomen je huidige inkomen vervangt zodat je niet meer afhankelijk bent van je loopbaan. Hoe vervelend zou het zijn als je ineens geen maandelijks inkomen meer ontvangt...

Door te investeren in vastgoed koop je een bezitting voor je hele leven, je genereert tijdens je gehele leven maandelijkse huur en je werkt aan "generational wealth" zodat je familie er ook nog op kan bouwen wanneer jij er niet meer bent.

Investeer niet om snel rijk te worden, maar investeer om zeker rijk te worden

Als ik één ding heb geleerd in de afgelopen jaren is het dit...

"Simpele strategie, gezonde groei en volop genot"

Investeren is een plan maken om met zekerheid rijk te worden, geen product of procedure om snel rijk te worden.

De massa volgt elkaar, gaan mee met jan en alleman zijn idee en willen snel rijk worden, dit is "kudde-gedrag".

Ze volgen signalen, gokken op de loterij en hopen op die ene gelukstreffer.

Dat wil jij toch helemaal niet als leeuw(in)?!

Iedereen die De Geldmachine aan heeft staan wil niet met stress of angst zijn geld investeren of hopen dat de investering meer gaat worden.

Ze hebben De Geldmachine aan staan omdat ze gegarandeerd een vermogen willen opbouwen, hard willen werken en ten alle tijden hard zullen ontspannen.

Maak voor jezelf de keuze:


Ronddwalen de komende jaren en overal maar een gokje wagen

of een simpele en effectieve strategie volgen voor je gehele leven die ervoor zorgt dat je jezelf en je familie kunt gaan onderhouden.

De Geldmachine live aftermovie

Aanmelden

Het probleem

84% van de mensen belegt niet. Simpelweg omdat ze geen financiële kennis hebben. Dit leer je niet op school, niet van je ouders of van je vrienden. Dit is een buitencategorie waar alleen de rijken kennis van hebben. Zonder de juiste strategie blijf je altijd achter de feiten aanlopen.

De oplossing

De Geldmachine. Veilig een eigen vermogen opbouwen om vroegtijdig met pensioen te gaan. Denk je er al over na? Met pensioen gaan met één miljoen Euro of wellicht zelfs meer? Een extra inkomstenbron realiseren door aandelenfondsen en misschien zelfs wel vastgoed? Geloof me, dit is slechts het begin. De geldmachine is een levensveranderende training. Alles wat je leert is getest en bewezen al meer dan 30 jaar lang.

Hadden ze dit pakket maar op school

De Geldmachine Live (T.W.V. €3.299,-)

Een live training waarin je binnen één dag leert om met een strategie te investeren in aandelenfondsen en vastgoed. Begin nu en word later financieel vrij en onafhankelijk. En dat zonder stress of angst. Je leert hier ons team kennen en je ontmoet alle andere gelijkgestemde cursisten die op deze dag aanwezig zijn. Dit zijn de mensen waarmee je jezelf wilt omringen!

Online Cursus Vastgoed Nederland & Spanje 2022 (T.W.V. €2.999,-)

Een online training waarin we je alles uitleggen over niet alleen het vastgoed in Nederland maar ook het vastgoed in Spanje. Maak een plan hoe je binnen een aantal jaar een mooi portefeuille aan vastgoed gaat opbouwen zowel in Nederland als in het mooie Spanje.

Online Cursus Aandelen (T.W.V. €2.199,-)

Begin met periodiek beleggen in aandelenfondsen en laat je spaargeld niet stilstaan op de bank. Hier krijg je de volledige selectiecriteria waaraan de fondsen moeten voldoen om goede rendementen te behalen en 10x sneller te sparen. Je krijgt inzicht in onze portefeuille en we nemen jou mee in hoe we samen een miljoenenportefeuille gaan opbouwen door geld te "compounden".

Community De Geldmachine (T.W.V. €1.999,-)

Kom met duizenden gelijkgestemden in contact en help elkaar om De Geldmachine nog harder op te schalen. Zo maak je nieuwe vriendschappen voor het leven.

Online Cursussen over Mindset + het UM Package (T.W.V. €1.749,-)

Eerst moet JIJ op de goede frequentie zitten, daarom gaan we eerst aan je mindset werken voordat je daarna gaat gassen. Wat is je doel? Wil je meer geld verdienen? Wil je meer uit je comfort zone komen? Wil je meer discipline ontwikkelen? Wil je afwijken van de kudde? In deze online cursus ga je dit allemaal leren zodat jij een winnaars mindset ontwikkelt!

Het netwerk van Ultimate Mastermind (T.W.V. €1.449,-)

Je krijgt toegang tot ons netwerk om vastgoed aan te kopen, hypotheekadviseurs, advocaten, notarissen, makelaars en alle anderen elementen die benodigd zijn om De Geldmachine nog harder in te smeren. Dit is een netwerk waar je je hele leven profijt van zult hebben.

Totale waarde: €13.694,-

700+ Gingen je voor!

Andere deelnemers die hun geldmachine hebben aangeslingerd.
Aanmelden

Waar je mee vertrekt

 • De manier om van je maandelijkse inkomen + spaargeld meer geld te maken door te investeren in aandelenfondsen
 • Het opschalen van je maandelijkse inleg door je inkomen te verhogen en jouw geld te compounden
 • Geen mager pensioen van €1.750 per maand, maar een pensioen van €37.000 per maand voor jezelf veilig stellen
 • Hoe passieve inkomsten je vaste maandelijkse inkomen gaan vervangen

Jouw instructeurs

René Cooiman

Eigenaar Ultimate Mastermind, Oud-Marinier en een succesvolle Online Ondernemer. René wordt met zijn bedrijf gezien als dé nummer 1 in Nederland op het gebied van trainingen over ondernemen en investeren. René heeft in 3 jaar tijd een miljoenenbusiness opgezet, stampt de één naar de andere onderneming uit de grond en investeert zijn geld in aandelen en vastgoed.

Anil Önder Bicer

Van Aldi naar financieel onafhankelijk binnen 5 jaar door het investeren in aandelen en vastgoed. Anil komt van de bodem en heeft zijn familie door hard werken financieel onafhankelijk gemaakt. Hij is de expert op het gebied van vastgoed, heeft een fantastisch netwerk opgebouwd en kent alle kneepjes van het vak. Anil helpt alle cursisten van Ultimate Mastermind met het investeren in vastgoed.

De Geldmachine

Een strategie om te investeren in aandelenfondsen en vastgoed. Begin nu en eindig later financieel vrij en onafhankelijk. En dat zonder stress of angst. Bekijk via de online training precies hoe wij onze portefeuille hebben opgebouwd en hoe die maandelijks blijft groeien. Deze investering in jezelf haal je er gegarandeerd uit op de korte termijn!


✅ Ligt jouw spaargeld te slapen tegen 0% rente?

✅ Wil je jouw geld laten werken met een strategisch plan en financiële onafhankelijkheid bereiken?

✅ Heb je behoefte aan financiële kennis om grip te hebben op je toekomst?


Dit is het meest complete programma op de markt. René Cooiman heeft in een korte periode een geldmachine voor zichzelf gebouwd zodat hij de vrijheid & onafhankelijkheid heeft die hij altijd voor ogen had.

De huidige prijs is de laagste
prijs die ooit beschikbaar zal zijn

De Geldmachine

❌.      1 Op 1 Coaching voor jouw eerste vastgoed aankoop

 • De Geldmachine Live + Online Training 
 • De Geldmachine Vastgoed + Case Study 
 • De Geldmachine Aandelen + Status Portefeuille
 • De Geldmachine Community + Netwerk
 • De Geldmachine Mindset Training + Package
 • Gratis bonussen

  TOTALE WAARDE: €13.694,-


Datum:

❌ 1 Mei 2022 van 09:00 tot 17:00 UITVERKOCHT

❌ 21 Mei 2022 van 09:00 tot 17:00 UITVERKOCHT

❌ 26 Juni 2022 van 09:00 tot 17:00 UITVERKOCHT

❌ 24 Juli 2022 van 09:00 tot 17:00 UITVERKOCHT

❌ 27 Augustus 2022 van 09:00 tot 17:00 UITVERKOCHT

❌ 25 September 2022 van 09:00 tot 17:00 UITVERKOCHT

❌ 30 Oktober 2022 van 09:00 tot 17:00 UITVERKOCHT


Vraag een intake aan voor meer info over de volgende live Geldmachine training.


Locatie:

Rotterdam


Aantal plekken per training:

20 plekken


Deze prijs zal binnenkort worden verhoogd...

€2.000,-

De Geldmachine Exclusive

 • 1 Op 1 Coaching voor jouw eerste vastgoed aankoop
 • De Geldmachine Live + Online Training 
 • De Geldmachine Vastgoed + Case Study 
 • De Geldmachine Aandelen + Status Portefeuille
 • De Geldmachine Community + Netwerk
 • De Geldmachine Mindset Training + Package
 • Gratis bonussen

  TOTALE WAARDE: €13.694,-


Datum:

❌ 1 Mei 2022 van 09:00 tot 17:00 UITVERKOCHT

❌ 21 Mei 2022 van 09:00 tot 17:00 UITVERKOCHT

❌ 26 Juni 2022 van 09:00 tot 17:00 UITVERKOCHT

❌ 24 Juli 2022 van 09:00 tot 17:00 UITVERKOCHT

❌ 27 Augustus 2022 van 09:00 tot 17:00 UITVERKOCHT

❌ 25 September 2022 van 09:00 tot 17:00 UITVERKOCHT

❌ 30 Oktober 2022 van 09:00 tot 17:00 UITVERKOCHT


Vraag een intake aan voor meer info over de volgende live Geldmachine training.


Locatie:

Rotterdam


Aantal plekken per maand:

5 plekken


Deze prijs zal binnenkort worden verhoogd...

€5.000,-

Maar René, vat het even samen..

Heb ik kennis of ervaring nodig?

Nee, we leggen jou in Jip en Janneke taal uit hoe jij jouw geld aan het werk zet.

Kan ik het ook zelf uitzoeken?

Ja, alleen loop je dan achter de feiten aan. Hier zit 30 jaar ervaring aan vast.

Wat krijg ik allemaal?

Lees even terug, kort gezegd alles om het proces te automatiseren.

Een aantal korte korte succesverhalen van onze klanten

Guus Verhoeven

Guus kwam in Juli 2022 naar De Geldmachine, hij werd wakker geschud door ons omdat hij al zijn geld stil had staan en het langzamerhand minder werd door de stijgende inflatie. Binnen 3 maanden na de live training had Guus al 2 appartementen gekocht in Spanje onder de marktwaarde.

Thomas & Lars Parlevliet

Thomas en Lars kwamen in November 2021 naar De Geldmachine, ze werken beide keihard in de bouw en het geld dat ze hiermee verdienen willen ze aan het werk zetten zodat geld voor hun gaat werken. Binnen 1 jaar tijd hebben ze een 2 appartementen gekocht, 1 in Nederland en 1 in Spanje


Start met De Geldmachine

Blijkbaar wil je meer in het leven en kriebelt er iets in je.

Maar je zal worden verleid door de gedachte dat nu niet het juiste moment is. Of dat je het wel alleen fixt, of dat je geen geld hebt. 

Om echte resultaten te behalen en jouw mooiste leven te leven moet je investeren. En door daarin te investeren heb je financiële rust in je toekomst.


Als je nu begint met investeren en dat de komende jaren gedisciplineerd doet, creëer je meer vermogen en gemoedsrust voor jezelf.

Wat een wereld van verschil zou dit opleveren.


Als je geen plan opstelt om de leiding te pakken over je toekomst in een wereld die is ontworpen om je mee te laten gaan met de rest van de schapen,

verdwaal je in de kudde.


Dus pak de leiding.

Stop met gokken. Stop met hopen. Stop met uitstellen.

Bouw een geldmachine.

Aanmelden