De Geldmachine

In 1 dag De Geldmachine aanzetten om financieel onafhankelijk te worden en in vrijheid te leven

Aanmelden
Financieel vrij door cashflow, inkomen, aandelen en vastgoed

De Geldmachine

In 1 dag De Geldmachine aanzetten om financieel onafhankelijk te worden en in vrijheid te leven

Aanmelden
Geld verdubbelen door het doen van investeringen

Laat geld werken

Je werkt al zo hard. Laat je hard verdiende geld niet stilstaan, maar laat het groeien
Groei een passief inkomen zonder startkapitaal

Bewezen formule

Een oeroude strategie die al meerdere miljonairs en miljardairs heeft gecreëerd, jij bent de volgende
geautomatiseerd-geld-verdienen

Binnen 1 dag

Geen moeilijke theorieën, in duidelijke taal uitgelegd. In 1 dag snap je alles en kan je beginnen

Financiële vrijheid is het doel, De Geldmachine is het middel om er te komen

De Geldmachine is voor iedereen die van zijn of haar geld meer geld wilt maken. Voor mensen die geld op hun spaarrekening hebben staan wat staat te verdampen en nog geen idee hebben hoe ze dit systematisch aan het werk kunnen zitten. In deze training krijg jij onze duidelijke strategie mee om je geld voor jou aan het werk te zetten en op deze manier financieel vrij te worden. 

Zij gingen je voor

Financieel vrij door cashflow, inkomen, aandelen en vastgoed

Het 4 Stappen Systeem

Stap 1: Creëer voor jezelf een inkomen dat elke maand terugkomt

Stap 2: Investeer een vast bedrag elke maand in aandelenfondsen (wereldwijd) en maak hier rendement op om daarna dit door te investeren in vastgoed

Stap 3: Investeer in vastgoed om vanuit hier een passief inkomen te verdienen en je vermogen verder op te bouwen

Stap 4: Maandelijkse cashflow die je terug investeert in aandelen om sneller op te schalen naar een volgend vastgoed pand

Aanmelden

Het 4 Stappen Systeem

Stap 1: Creëer voor jezelf een inkomen dat elke maand terugkomt

Stap 2: Investeer een vast bedrag elke maand in aandelenfondsen (wereldwijd) en maak hier rendement op om daarna dit door te investeren in vastgoed

Stap 3: Investeer in vastgoed om vanuit hier een passief inkomen te verdienen en je vermogen verder op te bouwen

Stap 4: Maandelijkse cashflow die je terug investeert in aandelen om sneller op te schalen naar een volgend vastgoed pand

Aanmelden

Leer binnen 1 fysieke live dag de bewezen strategie

Heb jij een inkomen? Mooi! Dan ben jij er klaar voor om te starten met De Geldmachine. In grote lijnen draait het om 3 dingen. Aandelen, vastgoed en cashflow. Met de kennis die jij zult vergaren tijdens de training, weet jij precies wat, hoe en wanneer jij iets moet doen. Ben jij er klaar voor om financieel vrij te worden?

Kennis over beleggen in aandelen

Leer hoe je simpel en geautomatiseerd investeert in aandelen met een strategie. Deze manier van investeren heeft een sneeuwbaleffect, hoe langer je het blijft doen hoe rijker je gaat worden. Het mooiste van alles is dat je de plank nooit misslaat, je koopt namelijk maandelijks en casht uit op een vast punt waardoor je winstgevend belegd.

Kennis over beleggen in vastgoed

Leer hoe je zonder ervaring of eigen geld vastgoed koopt in Nederland of Spanje. Geen investering is zo sterk en zo veilig als vastgoed. Hoe eerder je begint, hoe sneller je kan opschalen. Jouw eerste woning aankopen zal niet gemakkelijk zijn , maar als je eenmaal pand één hebt rol je sneller naar pand twee. Wij leren je alle kneepjes van het vak.

Kennis over cashflow creëren

Leer alles over financiële zaken en een gezonde cashflow creëren, geen saaie stof maar concreet toepasbaar. Financiële kennis en een gezonde cashflow is de basis voor een financieel gezond leven. Hier bouwen we samen aan een ijzersterke cashflow mindset waardoor je ook anders over geld gaat denken.
aldi-medewerker-financieel-onafhankelijk
Anil heeft meer dan €3.000.000 aan vastgoed gekocht met een baantje bij de Aldi, wat zijn jouw excuses?

Deze training is ook voor jou.

Je hoeft geen ondernemer te zijn. Ieder inkomen volstaat. Zelfs met een baantje bij de Aldi, McDonald's of Zara kun jij financieel vrij worden. Het gaat er niet om hoeveel je verdiend, het gaat erom hoeveel je onderaan de streep overhoud en wat je hiermee gaat doen.


De voordelen:

  • Laagdrempelig (je kunt al starten met 50 euro per maand).
  • Betere risicoverspreiding over verschillende regio’s en sectoren.
  • Geeft jou absolute vrijheid, omdat de strategie van passieve aard is.
Aanmelden
Eenmalig beleggen vs periodiek beleggen

Eenmalig beleggen vs periodiek beleggen

Uit onderzoek blijkt dat steeds de markt timen meer kwaad dan goed doet. Wij beleggen systematisch in aandelenfondsen, met een bewezen strategie waardoor je een hoog rendement behaald. Het mooiste van alles is dat je de plank nooit misslaat, je koopt namelijk maandelijks en stapt op een vast uitcashpunt.

Rente op rente effect

Zoals Warren Buffet is begonnen kan jij ook beginnen, met elke maand een klein bedrag. Warren Buffet is één van de mensen die mij heel erg heeft geïnspireerd om altijd te focussen op de lange termijn. Ik heb zijn vermogensgroei bestudeerd en dit is wat er uit kwam...


Warren Buffet is op dit moment 92 jaar, op zijn 11 jarige leeftijd kocht hij al aandelen en behaalde hier al flink wat successen mee. Op aandringen van zijn familie is hij in 1956 zijn eigen beleggingsfonds begonnen (op dit moment was Warren 26 jaar oud). Dit is hoe zijn vermogen is gegroeid.


In 1957 was zijn vermogen $140.000

In 1970 was zijn vermogen $25.000.000

In 1983 was zijn vermogen $620.000.000

In 1996 was zijn vermogen $17.000.000.000

In 2009 was zijn vermogen $37.000.000.000

Vandaag de dag in 2023 is Warren Buffet zijn vermogen $107.600.000.000

Bizar he?


Deze manier van investeren heeft een sneeuwbaleffect, hoe langer je het blijft doen hoe rijker je gaat worden. Dit is een kwestie van gedisciplineerd zijn, denken aan het einddoel en volhouden. Het compound effect van deze strategie zorgt ervoor dat jouw geld steeds meer gaat worden. Het is dus GEEN "snel rijk worden" strategie, maar een eenvoudige manier om op lange termijn een vermogen op te bouwen, voor zekerheid in de toekomst. Zoals Albert Einstein zegt: “Compound interest is the eighth wonder of the world. He who understands it, earns it; he who doesn't, pays it”
Aanmelden


VASTGOED STRATEGIE

De kracht van vastgoed

Geen investering is zo sterk  en zo veilig als vastgoed. Hoe eerder je begint, hoe sneller je kan opschalen. De eerste woning is niet gemakkelijk, maar als je eenmaal pand één hebt rol je sneller naar pand twee. Laten we de woningmarkt er even bijpakken..

In 1950 kocht je een woning voor ongeveer €30.000

In 1970 kocht je een woning voor ongeveer €50.000

In 1990 kocht je een woning voor ongeveer €100.000

In 2010 kocht je een woning voor ongeveer €150.000

En nu in 2023 koop je een woning voor ongeveer €200.000+

Wat kan je hieruit opmaken? Precies, op de lange termijn stijgt het altijd. Het juiste moment is nu, vastgoed kopen en wachten. 

De voordelen:

  • Huurinkomsten 
  • Waardestijging
  • Afbetaling van hypotheek
  • Inflatiebestendig
  • Hefboomeffect


Wij investeren in het vastgoed in Nederland en in Spanje, leer alle kneepjes vanuit praktijk ervaring.

Practice what you preach

Alles wat wij leren is vanuit eigen ervaring geweest en daarom behalen onze klanten ook successen

Geldmachine aanzetten

Dit is De Geldmachine live

Aanmelden

Het probleem

Veel mensen beleggen niet. Terwijl de inflatie toeneemt en geld steeds minder waard wordt. Toch investeren veel mensen nog niet... Simpelweg omdat ze niet de financiële kennis hebben. Dit leer je namelijk niet op school, niet van je ouders of van je vrienden. Dit is een buitencategorie waar alleen de rijken kennis van hebben. Zonder de juiste strategie blijf je altijd achter de feiten aanlopen en zul je nooit de vrijheid hebben die je graag wilt.

De oplossing

De Geldmachine. Het goede nieuws is dat we de oplossing hebben. Gedisciplineerd een vermogen opbouwen, maandelijks passief inkomen genereren en vroegtijdig met pensioen te gaan. Denk je er al over na? Met pensioen gaan met een paar duizend euro passief inkomen en één miljoen euro of wellicht zelfs meer? Het is mogelijk, wel met een strategie. Die krijg je bij ons.

Jouw instructeurs

financieel-vrij-zijn

René Cooiman

Eigenaar Ultimate Mastermind, Oud-Marinier en een succesvolle ondernemer. René wordt met Ultimate Mastermind gezien als dé nummer 1 in Nederland op het gebied van trainingen over ondernemen en investeren. Samen met zijn team helpt hij duizenden mensen in het bereiken van hun dromen en doelen. Zelf investeert hij ook in aandelen en vastgoed met de strategie De Geldmachine.
fire-financieel-onafhankelijk

Anil Önder Bicer

Van Aldi naar financieel onafhankelijk binnen 5 jaar door het investeren in aandelen en vastgoed. Anil komt van de bodem en heeft zijn familie door hard werken financieel onafhankelijk gemaakt. Hij is de expert op het gebied van vastgoed, heeft een fantastisch netwerk opgebouwd en kent alle kneepjes van het vak. Anil helpt alle cursisten van Ultimate Mastermind met het opbouwen van een mooi vastgoedportefeuille.

Hadden ze dit pakket maar op school

De Geldmachine Live (T.W.V. €4.299,-)

Een live training waarin je binnen één dag leert om het systeem De Geldmachine aan te zetten. Je leert hier ons team kennen, de gehele dag is verzorgd met eten en drinken en je ontmoet alle andere gelijkgestemde cursisten die op deze dag aanwezig zijn. Dit zijn de mensen waarmee je jezelf wilt omringen.

De Geldmachine Online (T.W.V. €2.999,-)

Een online training De Geldmachine aan te zetten. We leggen je alles uit over aandelen, over het vastgoed in Nederland en in Spanje. Maak een plan hoe je binnen een aantal jaar financieel vrij bent door dit systeem aan te zetten.

De Geldmachine Community + Netwerk (T.W.V. €1.999,-)

Kom met gelijkgestemden in contact en help elkaar om De Geldmachine nog harder op te schalen. Je krijgt toegang tot ons netwerk om vastgoed aan te kopen, hypotheekadviseurs, advocaten, notarissen, makelaars en alle anderen elementen die benodigd zijn om De Geldmachine nog harder in te smeren. Deze community en het netwerk ga je je hele leven profijt van hebben.

Maandelijks groepscoaching (T.W.V. €1.749,-)

Elke maand 1 groepscoaching onder begeleiding van René Cooiman of Anil Önder Bicer. Je hebt levenslang toegang tot deze groepscoaching en hier kan je al je vragen stellen die je hebt.

Ultimate Mastermind Package (T.W.V. €497,-)

Een Geldmachine shirt. Laat aan iedereen zien dat hij aan staat. Een Stay Disciplined Journal. Schrijf al je doelen op, bouw routines en houdt jezelf scherp. Een notitieblok en pen om alles mee te schrijven tijdens de training en opdrachten te maken die je geleerd krijgt.

3 maanden gratis Ultimate Member (Bonus)

Je krijgt drie maanden gratis membership als Ultimate Member. In onze online leeromgeving krijg je toegang tot trainingen over persoonlijke ontwikkeling, wekelijks coaching van ons en live evenementen waar je aanwezig bij kunt zijn.

De Geldmachine Live (T.W.V. €4.299,-)

Een live training waarin je binnen één dag leert om het systeem De Geldmachine aan te zetten. Je leert hier ons team kennen, de gehele dag is verzorgd met eten en drinken en je ontmoet alle andere gelijkgestemde cursisten die op deze dag aanwezig zijn. Dit zijn de mensen waarmee je jezelf wilt omringen.

De Geldmachine Online (T.W.V. €2.999,-)

Een online training De Geldmachine aan te zetten. We leggen je alles uit over aandelen, over het vastgoed in Nederland en in Spanje. Maak een plan hoe je binnen een aantal jaar financieel vrij bent door dit systeem aan te zetten.

De Geldmachine Community + Netwerk (T.W.V. €1.999,-)

Kom met gelijkgestemden in contact en help elkaar om De Geldmachine nog harder op te schalen. Je krijgt toegang tot ons netwerk om vastgoed aan te kopen, hypotheekadviseurs, advocaten, notarissen, makelaars en alle anderen elementen die benodigd zijn om De Geldmachine nog harder in te smeren. Deze community en het netwerk ga je je hele leven profijt van hebben.

Maandelijks groepscoaching (T.W.V. €1.749,-)

Elke maand 1 groepscoaching onder begeleiding van René Cooiman of Anil Önder Bicer. Je hebt levenslang toegang tot deze groepscoaching en hier kan je al je vragen stellen die je hebt.

Ultimate Mastermind Package (T.W.V. €497,-)

Een Geldmachine shirt. Laat aan iedereen zien dat hij aan staat. Een Stay Disciplined Journal. Schrijf al je doelen op, bouw routines en houdt jezelf scherp. Een notitieblok en pen om alles mee te schrijven tijdens de training en opdrachten te maken die je geleerd krijgt.

3 maanden gratis Ultimate Member (Bonus)

Je krijgt drie maanden gratis membership als Ultimate Member. In onze online leeromgeving krijg je toegang tot trainingen over persoonlijke ontwikkeling, wekelijks coaching van ons en live evenementen waar je aanwezig bij kunt zijn.

Totale waarde: €11.543,-

Aanmelden

Duizenden gingen je voor!

Andere deelnemers die hun geldmachine hebben aangeslingerd.

De huidige prijs is de laagste
prijs die ooit beschikbaar zal zijn

De Geldmachine Live + Online

✅ De Geldmachine Live (T.W.V. €4.299,-)

✅ De Geldmachine Online (T.W.V. €2.999,-)

✅ De Geldmachine Community + Netwerk (T.W.V. €1.999,-)

✅ Maandelijks groepscoaching (T.W.V. €1.749,-)

✅ Ultimate Mastermind Package (T.W.V. €497,-)

✅ 3 maanden gratis Ultimate Member (Bonus)


TOTALE WAARDE: €11.543,-


Datum:

❌ 21 april 2024 van 09:00 tot 17:00 UITVERKOCHT

❌ 25 mei  2024 van 09:00 tot 17:00 UITVERKOCHT

❌ 30 juni 2024 van 09:00 tot 17:00 UITVERKOCHT

❌ 17 augustus 2024 van 09:00 tot 17:00 UITVERKOCHT

✅ 29 september 2024 van 09:00 tot 17:00 (plekken beschikbaar)

✅ 13 oktober 2024 van 09:00 tot 17:00 (plekken beschikbaar)Locatie:

Rotterdam


Aantal plekken per training:

20 plekken

2.500,-
veilig-een-vermogen-opbouwen

Maar René, vat het even samen..

Heb ik kennis of ervaring nodig?

Nee, we leggen jou in Jip en Janneke taal uit hoe jij jouw geld aan het werk zet.

Kan ik het ook zelf uitzoeken?

Ja, alleen loop je dan achter de feiten aan. Hier zit 30 jaar ervaring aan vast.

Wat krijg ik allemaal?

Lees even terug, alles om je financiële toekomst veilig te stellen.

Start met De Geldmachine

Blijkbaar wil je meer in het leven en kriebelt er iets in je.

Maar je zal worden verleid door de gedachte dat nu niet het juiste moment is. Of dat je het wel alleen fixt, of dat je geen geld hebt. 

Om echte resultaten te behalen en jouw mooiste leven te leven moet je investeren. En door daarin te investeren heb je financiële rust in je toekomst.


Als je nu begint met investeren en dat de komende jaren gedisciplineerd doet, creëer je meer vermogen en gemoedsrust voor jezelf.

Wat een wereld van verschil zou dit opleveren.


Als je geen plan opstelt om de leiding te pakken over je toekomst in een wereld die is ontworpen om je mee te laten gaan met de rest van de schapen,

verdwaal je in de kudde.


Dus pak de leiding.

Stop met gokken. Stop met hopen. Stop met uitstellen.

Bouw een geldmachine.

Aanmelden

Uiteindelijk zijn er 2 soorten mensen...

Welke ben jij?
Het Pad Samen Bewandelen
The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.
Vermijd obstakels door samen het pad te  bewandelen met mentoren die dit al jaren lang doen en jou gaan begeleiden in jouw weg naar financiële vrijheid.
Het Pad Alleen Bewandelen
The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.
Alleen het pad bewandelen die nog niet is vrijgemaakt van obstakels en wellicht wel nooit vrij gaat worden om financiële vrijheid te behalen.

Pak jouw kans vandaag, start op tijd

Aanmelden

Beleggen brengt risico's met zich mee

Beleg alleen met geld wat je kan missen en werk met een strategie.