10 lessen om voor altijd arm te blijven
24 maart 2023 

10 lessen om voor altijd arm te blijven

Hoe ziet jouw toekomst eruit? Wil je zoals de rest van de bevolking net aan je kosten kunnen dekken en doorwerken tot je 70ste? Door te begrijpen welke gewoontes en denkpatronen leiden tot armte kun je dit omdraaien en juist het tegenovergestelde doen en tegen de stroming in zwemmen. Hieronder de 10 lessen am arm te blijven:


  1.  Neem advies van arme mensen over hoe je rijk kunt worden

Zijn ze niet rijk, dan doe je het tegenovergestelde van wat ze zeggen, want jij wil juist niet zijn zoals zij. Zij doen er zelf namelijk juist niets aan om rijk te worden en kunnen niet spreken uit ervaring.


  1. Klagen maar er niets aan doen

Het is normaal om te klagen over een probleem, maar het is triest om jezelf tot slachtoffer te maken. Niemand kan je helpen behalve jijzelf. Het mooie is dat je tot meer in staat bent dan jij je kunt voorstellen. Wees een jaar lang elke dag 1% beter dan gisteren, je zult terugkijken en je afvragen waarom je ooit hebt geklaagd. Kom dus je bed uit en onderneem NU actie, dus niet morgen pas!


  1. Begin morgen

Ik begin morgen is een van de grootste excuses gemaakt door arme mensen. Er is een gezegde over beleggen op de aandelenmarkt: "Time de markt niet." Dit geldt ook voor jouw leven als je succesvol wilt worden. Geldmachine


  1. Verdien geld en geef meer uit dan je verdient

Onthoud dat het niet altijd is hoeveel je verdient, maar hoe je dat geld uitgeeft dat jouw financiële toekomst kan maken of breken. Geef daarom de prioriteit aan investeren want dit zal op lange termijn zijn vruchten afwerpen.


  1. Geld hoort op de bank

Wanneer geld op de bank staat betaal je er eerder rente over dan dat je er rente op krijgt. In het geval van het laatste zal het rendement zo klein zijn dat zit weinig verschil zal maken. Bekijk onderstaande video over hoe jij je geld aan het werk kunt zetten: 

Link youtube: 


  1. Zeg dat je iets gaat doen en doe het dan niet 

Bouw je imperium in stilte. Als je klaar bent, laat je iedereen zien wat je hebt gedaan doormiddel van je resultaten. Laten zien wat je kunt heeft veel meer impact dan vertellen wat je gaat doen. Daarbij heb je kans dat mensen je ideeën gaan stelen of roet in het eten gooien.

  1. Verwacht dat de overheid of andere mensen je zullen redden

Niemand gaat jou redden, al helemaal de overheid niet, die geeft geen moer om jou. Concentreer je op wat je wel kunt beheersen. In plaats van vertrouwen te hebben in iets waarvan je niets kunt beheersen. Maak dus voor jezelf een succesplan en geef niet op , want jij gaat het maken voor jezelf!


  1. Een keer falen, voor altijd opgeven

Toekomstige successen zijn gebaseerd op mislukkingen uit het verleden. Als je faalt moet je weer opstaan en nog beter je best doen. Zie fouten maken niet als iets negatiefs, maar als een les. 


  1.  Lees boeken maar onderneem geen actie

Wanneer je een boek leest is het de bedoeling dat je de lessen toepast in je leven in plaats van boeken lezen om jezelf goed te voelen en er niets mee te doen. Er valt zoveel te leren van anderen die hetzelfde pad hebben bewandeld, dus ga er niet altijd vanuit dat je het allemaal wel weet terwijl je nog niet bent waar je wilt zijn. Begin nu en bestel het boek van René hier


  1. Voor altijd in de comfortzone blijven

Leven in de comfortzone is een levenslange gevangenisstraf van middelmatigheid. Doe de dingen waar je geen zin in hebt, waarvan je weet dat je ze eigenlijk moet doen. 

De toekomst wordt het heden. Vandaag de dag leeft de menigte de hele tijd in het nu. Er zijn weinigen die denken aan de toekomst. Als je dit doet kan jij je onderscheiden van de menigte. In een dag krijg je de oplossing om op een simpele manier een veilige een geoliede geldmachine op te zetten. Dan moet je het nog wel zelf in de praktijk brengen. Nogmaals, dit is simpel maar teveel gevraagd voor de meesten. 

⭐⭐⭐⭐⭐  Koen Stam 


In conclusie, het is dus van belang dat je weet wat je niet moet doen om zo tegen de stroming in te zwemmen. Wil jij advies van echte miljonairs? Plan hieronder een afspraak in met een van onze coaches en ontdek of de Geldmachine bij jouw doelen en dromen past!


Over de schrijver
Ondernemer en investeerder
Reactie plaatsen