Jimmy en Rene
Succesverhalen
René
Succesverhalen
12/09/2022
2 min
0

Leer hoe je jouw omzet met wel 60% laat stijgen - Succesverhaal Jimmy Harings

12/09/2022
2 min
0

Een hardwerkende ondernemer die vroeg is begonnen met zijn eigen online bedrijf. Zijn vader heeft een fietsenwinkel en door een kans te zien om online de producten te gaan verkopen die zijn vader in de winkel had begon hij te ondernemen. 


Jimmy is eigenaar van www.fietsgoedkoper.nl


Dit is een online webshop die alles levert op het gebied van fietsen met een toekomstvisie om een eigen lijn in fietsartikelen van een hoge kwaliteit neer te zetten voor een lage prijs.


In een korte periode is zijn bedrijf enorm gegroeid en kwam hij in een periode terecht waarin hij keihard werkte en alles nog zelf deed. Hij kwam in contact met ons en na een goed gesprek hebben we ervoor gekozen om samen te gaan werken. Sindsdien is er veel veranderd en heeft hij goede stappen gezet, de resultaten mogen er zijn!

 Jimmy’s review

"René is een sparringpartner van niveau. Door samen te werken is er meer orde gekomen in mijn leven. Ik heb vooral mijn werkweek weer teruggekregen. Ik wilde nog veel te veel zelf doen. Door dit traject heb ik meer dingen uitbesteed en geautomatiseerd. Hierdoor kan ik eindelijk meer aan mijn bedrijf werken in plaats van in mijn bedrijf. Dit heeft er vervolgens vrijwel direct voor gezorgd dat de omzet omhoog ging.

We hadden aan het begin van het 13 weken traject doelen gesteld. Deze heb ik na 6-7 weken al behaald. Hierdoor zijn we gelijk de volgende fase ingegaan. Nu alles goed staat gaan we samen de omzet opschalen. Hiervoor hebben we samen een concreet en uitvoerbaar plan opgesteld.

Kortom, ik raad dit traject aan omdat ik de investering er in de eerste maand alweer uit had. De rest is dus bonus :). En dan bedoel ik niet alleen op financieel gebied maar ook de persoonlijke ontwikkeling en het vergroten netwerk."

Samenwerking met Ultimate Mastermind

Van alles nog zelf doen in het bedrijf, naar een echte ondernemer die aan zijn bedrijf werkt


Mei 2022 zijn we samen aan de bak gegaan om Jimmy te helpen met zijn bedrijf. Samen met Jimmy hebben we gekeken wat er op dit moment allemaal al was gepresteerd, wat er beter kon en wat we in de toekomst verder konden neerzetten. We hadden een plan gemaakt wat er in 100 dagen moest gebeuren, we kwamen er al snel achter dat Jimmy meer in zijn bedrijf werkt dan aan zijn bedrijf werkt…


Jimmy deed de klantenservice nog zelf, handelde zijn retouren nog zelf af en werd vaak gebeld door klanten over hun bestelling. Wij hebben samen een lijst gemaakt en heel veel kunnen afstrepen nadat hij iemand had gevonden die veel van hem kon overnemen.


Het was geweldig om met je samen te werken baas, je bent uit je comfortzone gestapt om te bouwen aan je bedrijf. Bedankt voor de toffe samenwerking!


Podcast met Jimmy HaringsHulp nodig en kijken of we jou kunnen helpen?

Herken jij jezelf in Jimmy zijn beginsituatie? Of ben je na het lezen van dit succesverhaal enthousiast geworden en denk je de hulp van Ultimate Mastermind goed te kunnen gebruiken? Plan hieronder een kennismakingsgesprek in en wie weet ben jij het volgende UM succesverhaal.


Reacties
Categorieën