Doe dit en je verdient miljoenen met je business
21 september 2022 

Doe dit en je verdient miljoenen met je business

Doe dit en je gaat miljoenen verdienen met jouw business


De afgelopen jaren kon je snel en makkelijk geld verdienen, maar hoe gaat dit de komende jaren worden?


Veel ondernemers zijn totaal geen ondernemers alleen weten ze dit zelf nog niet. Ze gaan van businessmodel naar businessmodel en ze bijten zichzelf nooit ergens in vast.


Er zijn teveel toffe dingen die je kunt opzetten, maar tegelijkertijd is het allemaal afleiding op je huidige focus.


Voordat ik Ultimate Mastermind had opgericht, draaide ik meer dan 1 miljoen per maand aan omzet met e-commerce business (20%+ winstmarge). De eerste paar maanden van Ultimate Mastermind waren voor mijn gevoel dramatisch terwijl dit eigenlijk best hard ging, want we draaide in maand één al meer dan €10.000 aan omzet.


Maar omdat ik zo verwend was, had ik het gevoel dat ik helemaal niet goed bezig was. Het verschil was dat ik nu wel helderheid had over wat ik wilde gaan neerzetten met mijn bedrijf en dat ik dat ervoor niet had. We wisten al waar we over vijf jaar wilden staan, over tien en over twintig jaar. Dus het begint allemaal met helderheid krijgen, wat voor bedrijf heb je en wat wil je daarmee bereiken.


Ik zag dat we elke maand ongeveer met 30/50% groeiden. Voor mijn gevoel was dit helemaal niet goed omdat het maar over een paar duizend euro ging, terwijl het eigenlijk een bovengemiddelde groei is van wat er normaal wordt gepresteerd.


Discipline hebben om toch elke dag te knallen aan je business, er geld in blijven stoppen omdat het aan het begin nog niet direct winstgevend is en bouwen aan een tof bedrijf. Uiteindelijk heb je jouw producten of diensten goed staan, heb je een fundament gebouwd en kan je gaan opschalen.


Consistentie en dagelijks herhalen wat je doet, beter worden en blijven leren. Uiteindelijk ga je de king worden in datgene waar je mee bezig bent en dan ben je onverslaanbaar.


Simpel is soms beter.


Dit klinkt misschien soms een beetje saai, maar je gaat ergens wel ontzettend goed in worden en dit gaat ervoor zorgen dat je doet wat je leuk vind, je een mooi bedrijf gaat opbouwen die uiteindelijk voor jou het goede leven gaat faciliteren.


En dat is wat je wilt, dus bouw aan iets tofs.


Gebruik deze 3 pilaren:

1. Helderheid

2. Discipline

3. Consistentie


En je gaat er komen


Geniet van het leven.


Ik wens je heel veel succes!

Over de schrijver
Een ondernemer die mensen met passie helpt om hun missie te vinden, hun missie te voltooien en financieel vrij en financieel onafhankelijk te leven.
Reactie plaatsen