Real Estate Costa Del Sol

Een vakantiewoning kopen om te verhuren, we willen het allemaal wel. Slechts een enkeling die de trekker overhaalt en het ook doet. Pas heb ik zelf mijn eerste woning in Marbella gekocht en ik neem je graag mee in hoe dit voor mij is geweest…


Ik hoop dat ik je met deze blog kan motiveren en inspireren! 


Vroeger heb ik 3 jaar in Spanje gewoond, dus voor mij heeft het altijd al als thuis gevoeld en in 2021 ben ik 3 keer op vakantie geweest. 


Dit was voor mij een teken om mijn research te gaan doen hoe de vastgoedmarkt in Spanje eruit ziet. Ik zag een mooie kans, nu er op de woningmarkt in Nederland volop wordt overboden zag ik mogelijkheden in Spanje.


Zelf ben ik druk bezig geweest om alles uit te zoeken, heb ik mijn huiswerk gedaan, tientallen woningen bezichtigd en heb ik mijn eerste mooie deal gemaakt.


Een goed begin is het halve werk, met een een goed netwerk en de juiste skills kan je een mooie deal krijgen.


Alleen al om deze redenen is een woning kopen in Spanje al heel interessant..


  • Vakantiewoning

Een vakantiewoning waar je meerdere keren per jaar naartoe kan gaan zonder daarvoor te hoeven betalen. Je bespaard veel geld hiermee. Reken maar uit, een gemiddelde vakantiewoning kost €200 per nacht en meestal ben je minimaal 2 weken op vakantie per jaar en alleen dat is al… €2.800 per jaar, doe dit x10 jaar en je hebt al €28.000 uitgegeven aan een vakantiewoning.


  • Huurinkomsten

Zoals eerder benoemd betaal je ongeveer €200 per nacht voor een vakantiewoning op Airbnb. Het is niet mogelijk om het gehele jaar de woning te verhuren, maar laten we uitgaan van 25 weken per jaar. Dit maakt in totaal… €50.000 per jaar aan huurinkomsten en dan heb je nog 27 weken per jaar leegstand.


  • Waardestijging

De bevolkingsgroei blijft groeien, in de afgelopen jaren is er meer gebouwd en dit blijft alleen nog maar toenemen. Marbella is op dit moment nummer 1 vakantiebestemming in Europa. Mensen kunnen werken waar ze maar willen en de meeste mensen werken dan liever op een plek waar het rustig is en de zon schijnt. Kortom de waarde zal hierdoor altijd toenemen waardoor het bijna altijd een veilige investering is.


  • De woning komt naar je toe

Je hebt later een bezitting waar geen schulden meer op zitten, met de huurinkomsten betaal je de hypotheeklasten af. Dit betekent dat je op jouw oudere dag een vakantiewoning hebt die volledig is afbetaald.


Veel beleggers zien alleen maar obstakels, ik zie alleen maar kansen…


Er zijn oneindig veel kansen, de vraag is alleen of jij ze wel ziet?


Doe je huiswerk en haal de trekker over als je een kans ziet. 


Natuurlijk komt er veel bij kijken, dus doe zeker zelf je research. 


Wil je doorpakken? Ik heb een case gemaakt waarin ik je exact uitleg hoe alles werkt en waar je op moeten letten, dit bestaat uit 4 modules:


Module 1: Introductie

Module 2: Objectselectie

Module 3: Hypotheek & Financiering

Module 4: verhuur en Beheer


Je krijgt de informatie, maar je moet wel zelf aan de bak. Uiteraard kan je altijd bij ons terecht voor vragen.


Lees hier meer >>


“Je krijgt meer spijt van dingen die je niet hebt gedaan dan van dingen die je wel hebt gedaan.”


Heb je altijd al een woning willen kopen in Spanje, maar je weet nog niet hoe dit moet? Dan maak je voor jezelf de hele route vrij door met deze training aan de bak te gaan.


  1. Het scheelt je veel tijd/energie/moeite/geld
  2. Je hebt direct een Spaans netwerk om te beginnen
  3. Genereer dikke cashflow, bouw vermogen op en geniet zelf van de woning


Meer informatie >>>>

Over de schrijver
Een ondernemer die mensen met passie helpt om hun missie te vinden, hun missie te voltooien en financieel vrij en financieel onafhankelijk te leven.
Reactie plaatsen