Hoe word ik een professionele vastgoed shopper?
28 september 2022 

Hoe word ik een professionele vastgoed shopper?

Hoe word ik een professionele vastgoed shopper?


Het is zo makkelijk, maar je moet het wel begrijpen….


Veel mensen zeggen dat het moeilijk is om geld te verdienen met vastgoed, maar ik ben het daar totaal niet mee eens. De mensen die dat zeggen die hebben zelf hoogstwaarschijnlijk slechte ervaringen met vastgoed en misschien hebben ze een slechte deal gemaakt.


Wat ik altijd gebruik is de 100:10:3:1 methode


Deze methode is het beste wat je kunt doen al heb je nog geen geld om te investeren in vastgoed. Pas hem dan alsnog toe om ervaring om te doen zodat wanneer je genoeg poen hebt, je direct kunt gaan knallen.


Je gaat 100 woningen selecteren.


Je gaat er 10 bezichtigen.


Je maakt een top 3 van die woningen.


Je maakt met 1 een fantastische deal.


Dit is de beste methode om te gebruiken als je een professionele vastgoed shopper wilt worden en altijd mooie deals wilt maken. Je winst zit hem dan ook NOOIT in het verkopen van de woning, maar altijd als je woning GAAT aankopen…


De aankoop en de verkoop zijn niet de enige manieren om winst te genereren met je vastgoed. Het (korte termijn) verhuren via een platform zoals bijvoorbeeld Airbnb van de woning kan je maandelijks ook nog eens een flinke som aan passieve inkomsten opleveren. 


De prijs die je gaat betalen als je dit niet doet.


Ik heb meerdere mensen ontmoet die achteraf spijt hadden van hun aankoop. Als ik ze dan vraag hoeveel woningen ze hebben bezichtigd dan zijn het er meestal niet meer dan 3. Zelf ben ik een keer zo ver gegaan dat ik meer dan 30 woningen heb bezichtigd voordat ik de deal had gemaakt, en mijn grote vriend Anil zelfs meer dan 60 woningen.


Je kan natuurlijk makkelijk denken of lui zijn om niet een tiental woningen te gaan bezichtigen, maar dan kan het rendement later zomaar eens gaan tegenvallen en dat zou zonde zijn.


Ga aan de bak.


Deze blogs schrijf ik natuurlijk om je extra waarde te geven, maar wat ik nog belangrijker vind is dat je aan de bak gaat hiermee. Ga de komende dagen je huiswerk doen online en plan een aantal bezichtigen in voor de ervaring, al heb je het geld nog niet bij elkaar om een woning te kopen.


Succes en als je vragen hebt, dan kan je altijd bij ons terecht!

Over de schrijver
Een ondernemer die mensen met passie helpt om hun missie te vinden, hun missie te voltooien en financieel vrij en financieel onafhankelijk te leven.
Reactie plaatsen