Succesverhaal Niels Schuit : Van Marinier tot vastgoed baas
25 februari 2023 

Succesverhaal Niels Schuit : Van Marinier tot vastgoed baas


Niels kwam in November 2021 naar De Geldmachine, hij is Oud Marinier en heeft in een korte periode 4 woningen kunnen kopen. 

Wie is Niels


Hij is 35 jaar en opgegroeid met drie broertjes. Zijn ouders hadden een vaste baan tot zijn vader voor zichzelf ging als schilder. Niels zijn opa was ondernemer en grotendeels het voorbeeld voor Niels om in zijn voetsporen te treden.

Toch had hij de drang naar sturing bij het Korps Mariniers rond zijn 17e. De vader van Niels wilde hem niet in de dienst dus besloot hij schilder in de bouw te worden. Na enkele jaren kon hij het niet laten om de stap te zetten en zich aan te melden. 

Mariniersleven

Op zijn 20e ging Niels toch het korps in. De training was pittig en zwaar maar door doorzettingskracht heeft hij het gehaald. Hij is van mening dat elk obstakel overwonnen de onzekerheid af neemt. Door het Korps heeft hij zichzelf echt leren kennen en sindsdien brandt het vuur om iets te gaan maken van zijn leven. Toen hij het mariniers leven verliet en het bedrijfsleven in ging groeide hij pas echt in zijn ontwikkeling en denkwijze.

 

Eerste vastgoed pand

In 2012 kocht Niels zijn eerste huis samen met zijn vriendin. Kort daarop had hij de smaak te pakken en investeerde in een nieuw pand door middel van de overwaarde en begon hij met de verhuur.


Door schade en schande heeft hij een aantal waardevolle lessen geleerd, zoals: Altijd bezichtigen voor de aanschaf ook al is het goedkoop; en ga alleen naar een investeerder met een strak plan en vraag niet een te hoge som. Soms zijn er situaties wanneer de investeerder op het laatste moment zich terugtrekt wanneer je een bod zonder voorbehoud van financiering doet.Dan neem niet je verlies, maar bedenk je oplossingen om het alsnog door te laten gaan.


Zijn motto

"Ik kan het niet bestaat niet" en dat wilt hij graag meegeven aan zijn drie kinderen. Hij hoopt hen van jongs af aan te leren investeren en op de lange termijn te denken. 


Via zijn weg naar succes heeft hij geleerd dat het niet om het geld gaat maar de kennis die je leert op de weg naar het miljoen. Hij leest boeken, luistert naar podcasts en gebruikt social media in zijn voordeel. Hij zegt dat comfort een sluipmoordenaar is want het leidt je af van je persoonlijke groei.


Wat Niels bereikt heeft: 


Niels heeft inmiddels een portfolio aan vastgoed dat zichzelf afbetaalt en vermogen dat zichzelf verdubbelt door middel van de aandelenfondsen. Niels zijn doel was financiële vrijheid behalen en dat ik hem gelukt. Nu wilt hij zijn vermogen door laten groeien en vooral door blijven groeien op persoonlijk vlak. Op het punt waar hij nu staat realiseerde hij zich dat de welvaart alleen een fijne bijkomstigheid is van de opgedane kennis onderweg ernaartoe. Hij wilt zich nu vooral richten op het helpen van vrienden, familie en kinderen ook slim met hun vermogen om te gaan en op de lange termijn te denken omdat dit grote rust geeft en je je kunt focussen op de dingen die er echt toe doen. 


Hoe Niels bij UM is gekomen:


Niels was al bezig met het aankopen van zijn eerste vastgoed toen hij Ultimate Mastermind tegen kwam op social media. Hij werd aangetrokken door de gemeenschappelijke achtergrond met René: het Korps Mariniers. Zo heeft hij besloten de Geldmachine te volgen. Dit bleek zijn vruchten af te werpen waardoor de stap naar de Ondernemers Machine klein was. Hierdoor is Niels geïnspireerd geraakt en koopt binnenkort zijn eerste bedrijf op om de Geldmachine goed in te smeren en zo een mooi vermogen op te bouwen om weer te investeren in het opbouwen van zijn vastgoedimperium. Samen met René heeft Niels in Spanje woningen bekeken ter aanvulling van zijn portfolio


Review(s) van Niels

“Geldmachine: Niks meer dan lof voor deze rammers! Deze cursus zit gewoon goed in elkaar. Een simpele strategie om je vermogen veilig te stellen en groter te maken!

De Ondernemersmachine: Ik kwam volledig blanco binnen zonder strategie maar ging weg met een concreet plan incl. product op papier. Bedankt toppers!”


Samenwerking met Ultimate Mastermind

Niels kwam in November 2021 naar De Geldmachine, hij is Oud Marinier en heeft in een korte periode 4 woningen kunnen kopen. Een echte strijder die niet opgeeft, daarom is hij ook verkozen tot Geldmachine Cursist van 2022. Nu hij de smaak te pakken heeft gaat hij vol gas door en gaat nu zelfs zijn eerste bedrijf overkopen om zo vervolgens De Geldmachine nog harder op te schalen.


“Ik kan het niet bestaat niet.”


Samen met Niels hebben wij een podcast opgenomen waar Niels vertelt over zijn weg naar succes, hoe het korps hem heeft geholpen de beste start te maken in het vastgoed en hoe hij zijn panden heeft aangekocht.Hulp nodig en kijken of we jou kunnen helpen?

Herken jij jezelf in Niels zijn beginsituatie? Of ben je na het lezen van dit succesverhaal enthousiast geworden en denk je de hulp van Ultimate Mastermind goed te kunnen gebruiken? Plan hieronder een kennismakingsgesprek in en wie weet ben jij het volgende UM succesverhaal.


Over de schrijver
Ondernemer en investeerder
Reactie plaatsen