Jij wordt kleingehouden en dit kun je er aan doen...
12 maart 2021 

Jij wordt kleingehouden en dit kun je er aan doen...

Je wordt geboren, je wordt opgevoed door je ouders (als een softie) en gaat vervolgens naar school. Daar word je geleerd dat je een baan moet nemen en lekker moet doen wat anderen van je verwachten. Groot denken wordt gezien als raar. Om het maar niet te hebben over stoppen..

Ik wil eigenlijk nu al stoppen met typen want hier word ik niet vrolijk van..

  • Waarom leren ze ons niet hoe je met geld om moet gaan? School zou je al moeten leren hoe jij jouw geldmachine aan het werk zet.
  • Waarom worden we niet een beetje hard opgevoed zodat we niet altijd ons handje op hoeven te houden?
  • Waarom leren ze ons niet hoe je geld moet verdienen, maar wordt je alleen geleerd dat je moet werken voor een vast salaris (en je schulden moet afbetalen als je een studie hebt gevolgd).

Mijn Missie
 Tijd voor René om op te staan en jullie dat te 
leren. Opstaan met de missie om mensen te laten realiseren dat er meer geld is dan mensen, meer geld is dan auto’s en dat er genoeg geld is voor iedereen.

We worden extreem beperkt. Er zit zó veel in een mens terwijl we eigenlijk maar 5% van onze capaciteit gebruiken. Zelf heb ik dit ook moeten ontdekken en dat is geen makkelijke weg geweest. Nu ik eenmaal zover ben is het een droom om jullie dit in te kunnen laten zien. Jou in te laten zien wat je allemaal kan, dat ook jij het goede leven kan leven en dat ook jij financieel onafhankelijk kan worden.

De Schaapgeneratie
 We worden opgevoed als schapen, worden aangeleerd om de kudde te volgen. Als iedereen links gaat kies jij er ook voor om linksaf te slaan, lekker veilig is dat. In
 de cursus Van Schaap Naar Leeuw leer ik onze leden hoe ze van een simpel schaap die de kudde volgt kunnen groeien naar een leeuw die zijn eigen keuzes maakt. Je kunt zo makkelijk financieel onafhankelijk worden, maar omdat we alleen maar naar het nieuws blijven kijken, op Instagram zitten te scrollen en veel te lui zijn fixen we niks meer.

Het is triest.

Wat ik met dit monster artikel wil vertellen is dat het tijd is dat je het maximale uit je leven gaat halen, als je dat niet zou willen zou je dit nu niet lezen.

Kom in actie.

Zonder actie geen resultaat.

Vraag vrijblijvend een intake aan om te kijken of wij jou naar de top kunnen helpen, de plek waar jij hoort te staan.

Over de schrijver
Een ondernemer die mensen met passie helpt om hun missie te vinden, hun missie te voltooien en financieel vrij en financieel onafhankelijk te leven.
Reactie plaatsen