6 Geheimen om een vermogen op te bouwen
24 december 2021 

6 Geheimen om een vermogen op te bouwen

Waarom ben jij aan het gokken?


Hiermee bedoelen wij dat je leeft in een achtbaan..

  • Je wilt niet dagelijks het nieuws blijven volgen om te weten wat de beurs doet
  • Je wilt niet dagelijks in elke facebook groep of whatsapp groep zitten terwijl je lekker met je vrouw/man op de bank kan liggen en genieten
  • Je wilt niet teleurgesteld worden als je weer mis grijpt

Zit jij in de achtbaan en herken jij jezelf hierin?


Als jij een vermogen op wilt bouwen, lees dan snel verder..


Hieronder heb ik een checklist gemaakt met hoe je voor jezelf uit deze achtbaan kan komen en voor jezelf helder krijgt waar je naartoe gaat de komende jaren.


De Checklist

1. Verdien geld zonder dat je er energie en tijd aan kwijt bent

2. Weet waar je over 30 jaar staat, wat is je vermogen

3. Maak een regel voor jezelf wanneer je uitstapt bij welke % winst

4. Neem de controle als je investeert, wees er zeker van dat je gaat verdienen

5. Maak van schulden, goede schulden

6. Wees er zeker van dat je rijk gaat worden

Uitleg over de checklist

1.

Als je wilt gaat investeren moet het voor jou op de automatische piloot rendement opleveren. Tenzij je er natuurlijk je baan van maakt, maar voor 90% van de mensen is dit niet zo en die willen gewoon rendement maken over het geld dat ze bezitten. Dan moet je er ook geen energie en tijd aan kwijt zijn, maar moet het op de automatische piloot geld opleveren.

2. 

Met een strategie kan je ongeveer uitrekenen waar je over 30 jaar staat. Er is genoeg tijd, maak er dus ook gebruik van. Je hoeft daar niet nu al naar toe te streven, maar het is wel leuk om het ongeveer te weten. Stel doelen voor 1 tot 5 jaar, dat zijn de jaren die het meest snel gaan komen.

3.

Als je gaat investeren ga je soms gierig of hebzuchtig worden, stel daarom voor jezelf een regel in hoeveel je investeert, maar ook wanneer je gaat uitcashen. Als je er een regel van maakt en je doet dit gedisciplineerd, dan zal je de plank nooit misslaan.

4.

Neem de controle over je investeringen. Je wilt niet dat je niet weet waar je investeert en of het geld gaat opleveren. Dan kan je net zo goed naar het casino gaan en kijken of je daar geluk hebt. Wees dus altijd 100% ervan overtuigd dat je in datgene gelooft waar je in investeert. En dat het natuurlijk geld gaat opleveren.

5.

Schulden maken is niet erg, als je er maar geen domme dingen van gaat doen. Als jij schulden maakt om er vervolgens meer geld mee te verdienen dan doe je goede zaken. Ik zeg altijd “Maak zoveel mogelijk schulden, maar zorg ervoor dat het meer oplevert”. Als je dat doet, dan doe je het goed en dan zijn schulden helemaal niet erg.

6.

Je moet ervan overtuigd zijn dat je rijk/vermogend gaat worden. Niet hopen dat je geluk gaat hebben of dat anderen het voor je gaan doen. Hoe lekker is het als je nu al weet dat je je geen zorgen hoeft te maken over later. Dat je weet dat je al binnen bent, als je lekker met pensioen wilt gaan. Wees er zeker van en betaal de prijs vandaag, zodat je in de toekomst elke prijs kan betalen.

Heel veel succes met deze checklist en laat het ons zeker weten als je alles hebt afgevinkt! 

Voor meer informatie: https://www.ultimatemastermind.nl/

Over de schrijver
Een ondernemer die mensen met passie helpt om hun missie te vinden, hun missie te voltooien en financieel vrij en financieel onafhankelijk te leven.
Reactie plaatsen