1-op-1 Traject vastgoed in Spanje

Persoonlijke begeleiding om vastgoed te kopen in Spanje en De Geldmachine aan te zetten

Vertel me meer

Het pad is vrij

Een uitgewerkt stappenplan, de route is vrij. Kopieer, plak en koop je eerste woning in Spanje onder persoonlijke begeleiding

Een nieuw netwerk

Ontvang al het netwerk die je nodig hebt om jouw eerste aankoop te doen en om jouw woning te verhuren

Scherpe deal

Hoe je door goed onderzoek en de juiste skills een scherpe deal maakt en onder de vraagprijs koopt

Afgelopen week met René en zijn team een appartement gekocht in Spanje. Een droom die voor ons is uitgekomen. Van veel kanten te horen gekregen dat het niet kon, maar met René is het gelukt, super blij mee. Binnen een week hadden we alle kosten voor een geheel jaar uit boekingen nadat we online zijn gegaan met ons appartement. Ik zou het aan iedereen aanraden. Er zit daar veel kennis en iedereen wil je graag helpen.
Robert Olthof

€30.000 per jaar aan huurinkomsten

Het was altijd al een droom voor mij om vastgoed te hebben in Spanje. Toen ik 9 jaar was heb ik 3 jaar in Spanje gewoond, dit was voor mij een fantastische periode waar ik van heb genoten. Helaas door een scheiding van mijn ouders gingen we weer terug naar Nederland, maar ik heb altijd gezegd "hier kom ik later terug om vastgoed te kopen".

In 2021 ben ik 3 keer naar Spanje geweest, naar de plek waar ik had gewoond; De Costa Del Sol. Wat mij opviel na al die jaren was hoe erg ze aan ontwikkelen waren, dit was voor mij het perfecte moment om mijn research te gaan doen hoe de vastgoedmarkt in Spanje is en of ik hier wilde gaan investeren. Kort daarna bleek dit antwoordt "ja" te zijn en heb ik doorgepakt.

Op 1 januari 2022 stelde ik een doel; dit jaar koop ik een 1 woning in Spanje. Op 8 februari vloog ik alleen naar Spanje om de eerste stap te zetten, een netwerk opbouwen in de vastgoedmarkt. Makelaars, advocaten, hypotheekadviseurs en andere vastgoedinvesteerders zodat ik kon starten met mijn huiswerk. Vervolgens heb ik mijn huiswerk gedaan, honderden woningen bezichtigd en heb ik in 2022 2 mooie deals gemaakt. Een bestaande bouw penthouse en een nieuwbouw appartement, beide in The New Golden Mile (het groeigebied op dit moment). Uit beide woningen haal ik gemiddeld €30.000 per jaar aan huurinkomsten uit. Met een goed netwerk, een goede voorbereiding en de juiste skills kan je de juiste aankoop doen en scherp onder de vraagprijs kopen. Als je geïnteresseerd bent om jouw eerste vastgoed aankoop te doen, dan ben je hier aan het goede adres. We hebben zelf een trackrecord en inmiddels al 20+ mensen persoonlijk begeleidt.

Een hut kopen in spanje

Waarom een woning kopen in Spanje?

Vakantiewoning

Een vakantiewoning voor jezelf waar je zelf meerdere keren per jaar naartoe kunt gaan. Je bespaard hier veel geld mee, zelf hoef je geen dure woning meer te gaan huren. Reken het maar even uit, een gemiddelde vakantiewoning kost €200 per nacht, de meeste gaan minimaal 2 weken per jaar op vakantie, dat is €2.800 per jaar aan huur, doe dit 10 jaar en je hebt al €28.000 uitgegeven aan een vakantiewoning. Je kan het ook omdraaien door zelf te verhuren, een passief inkomen te genereren en gratis in je eigen vakantiewoning te zitten.
Kom uit de rat race en leer hoe het cashflow quadrant werkt

Huurinkomsten

Hoog rendement door korte termijn verhuur. Door de korte termijn verhuur liggen de huurprijzen vele malen hoger. In het laagseizoen liggen de huurprijzen per dag rond de €100, in het middenseizoen liggen de huurprijzen per dag rond de €150 en in het hoogseizoen zijn de huurprijzen per dag boven de €200. 
Geld voor mij laten werken
https://www.airbnb.nl/r/renec2163?s=6&t=061n0g

Afbetaling

De huurinkomsten dekken de hypotheek en de andere lasten. Je hebt later een bezitting waar geen schulden meer op zitten, die je niet eens zelf hebt afbetaald want dat hebben je huurders gedaan. Dit betekent dat je op jouw oudere dag een vakantiewoning hebt die volledig is afbetaald waar je lekker van kan gaan genieten, je kan het doorgeven aan je familie/kinderen of eventueel voor een mooie prijs kunt verkopen.

Waardestijging

Jaarlijks minimaal 5/10% waardestijging en in sommige jaren zelfs 20%. De economie blijft groeien, Spanje is bezig met een grote inhaalslag op de vastgoedmarkt en in de komende jaren zal er meer gebouwd gaan worden. Mensen kunnen tegenwoordig werken waar ze maar willen en de meeste mensen gaan dan liever naar de zon toe.
Vertel me meer

"90% of all millionaires become so trough owning real estate"

Klanten die een hut hebben gekocht!

Thomas en Lars Parlevliet

Thomas en Lars kwamen in November 2021 naar De Geldmachine, ze werken beide keihard in de bouw en het geld dat ze hiermee verdienen willen ze aan het werk zetten zodat geld voor hun gaat werken. Binnen 1 jaar tijd hebben ze een 2 appartementen gekocht, 1 in Nederland en 1 in Spanje

Thijs Offermeijer

Thijs had al langer interesse om te investeren in Spanje, maar eigenlijk kwam er nooit wat van. We hebben er vaak over gesproken, samen zijn we naar Spanje gevolgen om te gaan bezichtigen. Binnen 4 dagen heeft Thijs een mooie aankoop kunnen doen, €19.000 onder de vraagprijs. Gefeliciteerd en geniet van dit schitterende appartement.

Guus Verhoeven

Guus kwam in Juli 2022 naar De Geldmachine, hij werd wakker geschud door ons omdat hij al zijn geld stil had staan en het langzamerhand minder werd door de stijgende inflatie. Binnen 3 maanden na de live training had Guus direct al 1 appartement gekocht in Spanje onder de marktwaarde.

Robert Olthof

Robert heeft in December 2022 besloten om met ons van start te gaan om De Geldmachine aan te slingeren en om een appartement te kopen in Spanje. Vanuit meerdere kanten kreeg Robert te horen dat het niet mogelijk was om zijn droom te laten uitkomen. Na een gesprek met mij kwamen we erachter dat dit wel mogelijk was en binnen 4 weken was de deal rond en kwam Robert zijn droom uit.

Lars Maat

Lars heeft een Ground Floor appartement gekocht. Lars wou al een langere tijd investeren in vastgoed, alleen hij wist niet waar hij moest beginnen. We hebben een selectie gemaakt en Lars is 1 dag naar Spanje gekomen en heeft direct de trekker overgehaald. Nu heeft Lars de sleutels en kan hij gaan verhuren, een hele mooie deal waar je zelf heel veel plezier van gaat hebben.

Roel van Rens

Roel heeft een splinternieuw appartement gekocht in Estepona. Al jaren werkt Roel hard voor zijn geld als stukadoor en in December 2022 heeft hij besloten om ook zijn hard verdiende geld ook hard voor hem te laten werken. Het appartement hebben we €30.000 onder de vraagprijs kunnen kopen. Gefeliciteerd met je aankoop, laten we snel de volgende aankoop gaan realiseren hier in Spanje.

Eric van Heck

Eric is een bijzondere goede man. Het was even spannend of Eric een deal kon maken vanwege de financiering, maar het is ons gelukt om een off-plan deal te maken voor €266.000 waardoor hij 1.5 jaar de tijd heeft om zijn inkomen omhoog te krijgen zodat hij genoeg kan financieren. In een aantal dagen hebben we een mooie relatie opgebouwd en elkaar beter leren kennen, Eric volgt me op de voet en het voelde heel vertrouwt om met ons in zee te gaan omdat we altijd transparant zijn en alles delen wat we doen. Eric werkt hard als eenpitter in de IT Business en zet nu zijn hard verdiende geld aan het werk. Hij heeft op dit moment 1 woning in Nederland in de verhuur en nu ook 1 woning in Spanje voor de verhuur en zijn doel is om voor eind 2024 3 woningen te hebben die zijn maandelijkse inkomen gaan vervangen. Dat gaat zeker lukken met een hut in Spanje erbij! Bedankt voor de mooie tijd Eric

Michel en Jeanet

Moeder en zoon, wat mooi om dit mee te maken. Ze hebben een schitterend appartement gekocht in de New Golden Mile voor €222.500 (€15.000 onder de vraagprijs). Michel volgt mij al een tijdje en in januari 2023 werd hij getriggerd door het feit dat zijn geld stil stond op zijn bankrekening en wij mensen leren hoe ze dat geld aan het werk kunnen zetten voor hun. Hij was aan het begin sceptisch en wist niet zo goed of we hem wel iets konden leren, maar toch besloot hij na een gesprek met mij om van start te gaan. Na De Geldmachine Live Training was hij razend enthousiast over het vastgoed in Spanje. Hij vertelde het tegen Jeanet (moeder Michel) dat het geld op haar bankrekening steeds minder waard werd en dat ze het beter kon gaan investeren in real assets. Lang verhaal kort, we zijn gestart en binnen 2 maanden hebben we een schitterende deal gemaakt. Bedankt voor alles en geniet van de passieve inkomsten die uit het hutje komt!

Pim van Dijk

Eindbaas Pim, wat een geweldige man ben jij en respect voor wat je allemaal hebt opgebouwd. Al een tijdje wou je gaan investeren in het vastgoed in Spanje omdat je dat heel erg trok. We hebben een aantal keer lopen sparren met elkaar en uiteindelijk hebben we een plan gemaakt en zijn we het avontuur aangegaan. Je hebt een geweldige aankoop gedaan, compleet gerenoveerd met een geweldig uitzicht op de kust. Ook jij zag dat de groei in dit gebied enorm aan het toenemen is en dat de levenskwaliteit hier hoog is. Dit was de eerste stap richting een mooie portefeuille opbouwen, want ik heb er alle vertrouwen in dat het hier niet bij blijft en dat je dit de komende jaren gaat uitbouwen. Gefeliciteerd amigo en bedankt voor de mooie tijd hier!

Piotr Parzyszek

Piotr koopt niet 1 woning maar direct 2! 1 off plan en 1 bestaande bouw. Begin dit jaar kwamen Piotr en ik met elkaar in contact, we hadden direct een klik en sindsdien is het hard gegaan.Hij wil graag een passief inkomen hebben naast zijn voetbalcarrière en dit gaat we nu realiseren. Met de berekeningen die we hebben gemaakt komt er straks ruim €50.000 per jaar aan huur binnen! Al een langere tijd was Piotr opzoek naar een manier om zijn hard verdiende geld aan het werk te zetten en dat is nu gelukt. Investeren in vastgoed is al honderden jaren bewezen, het beste moment om te starten was dus gister. Respect voor wat je allemaal hebt bereikt in het leven amigo en het is gegund. Nu dit hutje in de verhuur zetten zodat je kan genieten van je passieve inkomsten.

Tommy van Griensven & Rens Liebregts

Tommy en Rens hebben de deal van hun leven gemaakt. Ze werken al jaren lang hard voor hun geld en het werd tijd dat geld ook voor hun aan het werk ging en zo kwamen ze bij ons terecht. Aan het begin was het spannend en wisten ze niet of het allemaal te vertrouwen was, maar na een etentje met René waren ze helemaal ON. Ze hebben beide hun eigen Geldmachine aangezet en hun eerste aankoop in Spanje is gelukt, een appartement met een waarde van €375.000 hebben ze kunnen kopen voor €325.000. Tommy en Rens zijn begonnen met het opbouwen van een passief inkomen en kunnen nu vrij snel doorschalen omdat ze ook een vrij hoog inkomen hebben. Succes met alles, heel veel respect voor wat jullie doen en we gaan samen naar de top!

Yosy Meijer & Sven Oosterbaan

Wat ben ik trots op deze 2 toppers, 24 en 25 jaar oud en nu al hun eerste vastgoed gekocht in het mooie Spanje. Als sinds hun 17 jarige leeftijd zijn ze bezig met zelfontwikkeling en ondernemen en hebben hier keihard naartoe gewerkt. Na het volgen van De Geldmachine live training zijn we direct op onderzoek gegaan samen om een aankoop te doen in Spanje. Na een goede objectselectie te hebben gemaakt zijn we er 7 gaan bezichtigen waar 1 penthouse met kop en schouders erboven uit stak. We hebben nog €20.000 onder de vraagprijs kunnen aankopen en de potentie van dit penthouse in waardestijging gaat naar de €1.000.000 toe. Dankjewel voor jullie goede energie en gefeliciteerd met jullie schitterende aankoop!
vastgoed spanje kopen

Vastgoed in Spanje

Heb je altijd al een woning willen kopen in Spanje, maar je weet nog niet hoe dit moet? Dan maak je voor jezelf de hele route vrij door een persoonlijk 1-op-1 programma aan te gaan.


✅ Het scheelt je veel tijd/energie/moeite/geld

✅ Je ontvangt direct een spaans netwerk om te beginnen

✅ Genereer hoge cashflow en geniet zelf van de woning