Van Marinier Naar Ondernemer

De stap naar het ondernemen is niet altijd makkelijk, dat ondervind jij misschien ook wel. In dit boek lees je hoe mijn Mariniers tijd er uit heeft gezien, waarom ik weg ben gegaan en wat mijn drijfveer is als ondernemer. 

  • Eigen ervaringen
  • Mijn denkwijze
  • Van moeilijk naar makkelijk
50%
Gratis Download

"René is een man met een goed hart, hij staat altijd voor zijn mensen klaar en is er niet vies van om zijn kennis over bepaalde dingen met je te delen wanneer je daar behoefte aan hebt."

Dario van der Boom

In dit boek neem ik je mee in mijn weg van Marinier naar ondernemer. Ik zal je een beeld gaan geven hoe de Mariniersopleiding er voor mij heeft uitgezien, wat ik heb gedaan in de 4 jaar dat ik operationeel heb gezeten en hoe ik uiteindelijk heb besloten om te beginnen met ondernemen. Ondernemen heeft altijd al in mij gezeten en ik zal je uitleggen wat ik allemaal heb toegepast om dit zo snel mogelijk tot een succes te hebben laten komen. Dit heb ik volledig uit eigen inzichten geschreven, ik vertel mijn persoonlijke verhaal. Ik geef veel tips weg die jij zeker weten kan gebruiken. Mijn allereerste tip die ik je nu alvast wil geven is: Nooit opgeven altijd doorgaan.


  • Waar het allemaal begon
  • Met je voeten in de klei
  • De stap naar ondernemerschap
  • Actie voorwaarts!
null
4 jaar

Operationeel als Marinier

4

Boeken geschreven

3.000+

Downloads van e-books

1jaar

Fulltime Ondernemer

Een geweldige coach die mensen helpt!

René is de man waar je moet zijn als je op zoek bent naar succes, zowel op persoonlijk als op zakelijk gebied. Ik raad echt iedereen aan de hulp van René aan te vragen! René is een top gozer waar je veel van kan leren. Ik heb afgelopen de training 'De Geldmachine' gevolgd en je staat daadwerkelijk versteld van de methode die je hier leert. Ook ben ik klant van de online leeromgeving, je kan hier van alles leren, van persoonlijke ontwikkeling tot aan ondernemerschap. 

Roberto Catsburg
Een man van de echte harde waarheid🏆
Rene heeft ons super erg geholpen met het aanleren van DISCIPLINE.📈Aangezien de mindset (dus ook discipline) de eerste business is die je op orde moet hebben om succesvol te worden zijn we hier super dankbaar voor en heeft het ons een enorme boost gegeven in het leven en met onze bedrijven!🚀

Conclusie: Een man van zijn woorden. Kort maar krachtig en af en toe een beetje hard, maar dat is puur om het goed binnen te krijgen!💪🏼
thijs en jesper met boek ultimate masterminde
Thijs en Jesper
René is een top mens en goede ondernemer
Hierbij wil ik aangeven dat Rene een geweldige persoon is die keihard mee bezig is om zijn doel te behalen. Rene inspireer ook andere mensen, hij is zeer krachtig in zijn coaching om mensen naar de top te brengen. Sinds ik Rene volg ben ik anders gaan denken over mijn toekomst en doelen. Ik blijf Rene volgen want hij is een geweldige
ondernemer. Hij is ook een top mens.
Nilza Fortes

Besteed de komende 30 minuten goed.

Weg met social media, weg met afleiding. Even volledig gefocust lezen en leren van mijn weg als Marinier naar Ondernemer
50%
Gratis download
arrow_drop_up arrow_drop_down