Van Marinier Naar Ondernemer

De stap naar het ondernemen is niet altijd makkelijk, dat ondervind jij misschien ook wel. In dit boek lees je hoe mijn Mariniers tijd er uit heeft gezien, waarom ik weg ben gegaan en wat mijn drijfveer is als ondernemer. 

  • Eigen ervaringen
  • Mijn denkwijze
  • Van moeilijk naar makkelijk

50%
Van Marinier Naar Ondernemer
Altijd al ondernemer willen worden? Lees mijn reis en haal er golden nuggets uit!
Gratis download
Your information is safe with us

"René is een geweldige ondernemer, heeft in een korte tijd mooie dingen neergezet en helpt hiermee duizenden mensen"

Joop Opmeer

In dit boek neem ik je mee in mijn weg van Marinier naar ondernemer. Dit geeft je een beeld over hoe de Mariniersopleiding er voor mij heeft uitgezien, wat ik heb gedaan in de 4 jaar dat ik operationeel heb gezeten en hoe ik uiteindelijk heb besloten om te beginnen met ondernemen.


Ondernemen heeft altijd al in mij gezeten en ik zal je uitleggen wat ik allemaal heb toegepast om dit zo snel mogelijk tot een succes te hebben laten komen. Dit heb ik volledig uit eigen inzichten geschreven, ik vertel mijn persoonlijke verhaal. Ik geef veel tips weg die jij zeker weten kan gebruiken. Mijn allereerste tip die ik je nu alvast wil geven is: Nooit opgeven altijd doorgaan.


De Hoofdstukken:

  • Waar het allemaal begon
  • Operationeel als Marinier
  • De stap naar ondernemerschap
  • Actie voorwaarts!

4+ jaar

Operationeel als Marinier

3+

Boeken geschreven

10.000+

Aantal downloads

2019

Gestart met Ondernemen

Een geweldige coach die mensen helpt!

René is de man waar je moet zijn als je op zoek bent naar succes, zowel op persoonlijk als op zakelijk gebied. Ik raad echt iedereen aan de hulp van René aan te vragen! René is een top gozer waar je veel van kan leren. Ik heb afgelopen de training 'De Geldmachine' gevolgd en je staat daadwerkelijk versteld van de methode die je hier leert. Ook ben ik klant van de online leeromgeving, je kan hier van alles leren, van persoonlijke ontwikkeling tot aan ondernemerschap. 

Roberto Catsburg
Een man van de echte harde waarheid🏆
Rene heeft ons super erg geholpen met het aanleren van DISCIPLINE.📈Aangezien de mindset (dus ook discipline) de eerste business is die je op orde moet hebben om succesvol te worden zijn we hier super dankbaar voor en heeft het ons een enorme boost gegeven in het leven en met onze bedrijven!🚀

Conclusie: Een man van zijn woorden. Kort maar krachtig en af en toe een beetje hard, maar dat is puur om het goed binnen te krijgen!💪🏼
thijs en jesper met boek ultimate masterminde
Thijs en Jesper
René is een top mens en goede ondernemer
Hierbij wil ik aangeven dat Rene een geweldige persoon is die keihard mee bezig is om zijn doel te behalen. Rene inspireer ook andere mensen, hij is zeer krachtig in zijn coaching om mensen naar de top te brengen. Sinds ik Rene volg ben ik anders gaan denken over mijn toekomst en doelen. Ik blijf Rene volgen want hij is een geweldige
ondernemer. Hij is ook een top mens.
Nilza Fortes

Besteed de komende 30 minuten goed

Weg met social media, weg met afleiding. Even volledig gefocust lezen en leren van mijn weg als Marinier naar Ondernemer

50%
Van Marinier Naar Ondernemer
Altijd al ondernemer willen worden? Lees mijn reis en haal er golden nuggets uit!
Gratis download
Your information is safe with us