Vanaf 1 januari 2024 gaan de prijzen omhoog van ons Vastgoed Spanje Traject

We verhogen de prijs van ons Vastgoed Spanje Traject eind deze maand.


Waarom?


1. Onze klanten boeken elke dag resultaten.


2. Wij gaan ons voorbereiden om het groter aan te pakken met onze klanten hier in het vastgoed in Spanje


Dit zijn enkele resultaten van de afgelopen maand:


- Johan en Petra kochten een woning €30.000 onder de vraagprijs


- Robert had binnen 2 weken nadat hij live ging met de verhuur zijn gehele jaarlasten eruit en ook nu is hij het gehele “laagseizoen” volgeboekt en haalt ruim €8.000 binnen in deze maanden.


- Piotr is live gegaan met de verhuur en de eerste boekingen voor 2024 stromen al binnen


- Bart kocht een woning voor €20.000 onder de vraagprijs


Dit zijn slechts een aantal resultaten, maar alleen dit jaar hebben we al 50+ klanten geholpen met een aankoop…


En de komende weken zullen de resultaten alleen maar toenemen.


We gaan richting de zomer van 2024 toe en geloof me daar worden de echte klappers gemaakt.


Waarmee wij jou kunnen helpen:


 • 1-op-1 begeleiding: Volledig op maat gemaakt programma, alle stappen met ons doorlopen samen met ons team van 5+ specialisten in een privé-slack en whatsappgroep. Vanaf het begin tot het einde zijn we er voor jou om alles in goede banen te leiden

 • Financiële situatie: We brengen jouw gehele financiële situatie in kaart en maken daarop een plan om een aankoop te doen op basis van die cijfers.


 • Exclusief netwerk: Financiële adviseurs, inclusief kortingen op zowel advies als hypotheken, exclusieve samenwerking met onze Nederlandse makelaar, exclusieve samenwerking met een topadvocaat met een sterk netwerk, toegang tot onze bouwteams en interieurdesigners voor eventuele verbouwingen en nog veel meer…


 • Kansen: Off market deals die je van ons krijgt aangeboden en als eerste toegang tot alle nieuwbouwprojecten met de beste opties.


 • Aankopen onder vraagprijs: Je winst zit hem altijd in het aankopen van een woning, wij als investeerders hebben al jarenlang ervaring hoe je woningen scherp kunt inkopen en hier gaan we jou volledig in ondersteunen zodat je aankoopt onder de vraagprijs. Op een appartement van €200.000 kan dit al gauw oplopen tot €10.000/€20.000.


 • Sheets en documenten: Vooronderzoek documenten, zelf hoef je geen onderzoek meer te doen, vergelijking sheets en objectselecties, rendementsberekeningen op maat gemaakt. Verhuurstrategie maken samen met ons. 


 • Verhuren: Exclusieve toegang tot ons verhuurbedrijf Ultimate Rentals met maar liefst 25% korting per boeking in vergelijking met andere bedrijven, volledige ontzorging in het boekings beheer en klantencontact, exclusieve listing op ons eigen boekingsplatform, social media marketing ontzorging en toegang tot onze exclusieve maillijst van gasten waar we naartoe mailen.


Wat wij jou bieden met ons Vastgoed Spanje Traject:


 • Begeleiding: 90 dagen persoonlijke begeleiding om een topaankoop te doen.


 • Kick Off Call met Stan: Een Kick Off Call met Stan van 60 minuten (1-op-1) om jouw gehele financiële situatie in kaart te brengen.

 • Hypotheek onboarding: We gaan ervoor zorgen dat je hypotheek in Spanje (indien nodig) goed wordt gekeurd naar aanleiding van jouw financiële situatie.


 • Gameplan Call: Een Gameplan Call met René van 60 minuten (1-op-1) om samen jouw strategie te bepalen om een top aankoop te doen.


 • Objectselectie maken: Feedback op de objectselectie om een top 10 te maken die we samen gaan bezichtigen.


 • Bezichtigen: Onder persoonlijke begeleiding van René en Nick bezichtigen in Spanje, inclusief een heerlijke lunch


 • Onderhandelen: Een top 3 samenstellen waarvan 1 het moet gaan worden, we gaan samen zitten en bepalen een juist bod om uiteindelijk de deal rond te maken.


 • Aankoop rondmaken: Hulp bij alles rondmaken wat te maken heeft met de aankoop, contracten doornemen en zorgen dat alles klopt.


 • Inrichting appartement: Toegang tot onze interieur designers die het hele huis perfect kunnen inrichten en fotos kunnen maken zodat jouw verhuurmachine live kan op alle boekingsplatformen.


 • Verhuur strategie: Samen met ons een plan maken om zo snel mogelijk rendement te maken met je woning zodat je direct alle kosten eruit hebt van het gehele jaar. 


 • De Geldmachine live: Als bonus krijg je toegang tot onze geldmachine live en online training waar jij leert hoe je jouw geld slim investeert in aandelen en vastgoed. 


Als je er klaar voor bent om een aankoop te doen in Spanje met onze persoonlijke 1-op-1 begeleiding in 2024 en voor het einde van het jaar een mooie belasting afschrijving te maken..


Klik dan op de button om een afspraak in te plannen en we gaan samen jouw persoonlijke situatie doornemen.