De Businessmachine

In 2 dagen een helikopter view op je bedrijf hebben om misbaar te worden 

Aanmelden

Duurzaam

Bouwen aan een winstgevend en duurzaam bedrijf en word misbaar door met een strak plan te werken

Vrijheid

Kom uit dat wieletje door hele simpele aanpassingen waardoor je in vrijheid kan gaan ondernemen

Persoonlijk

Krijg 1-op-1 hulp van mentoren met een bewezen trackrecord op een schitterende locatie

Ervaar ultieme vrijheid als ondernemer

De Businessmachine is speciaal voor ondernemers die al omzet draaien maar nu vastlopen. Ondernemers die verder willen groeien en ontwikkelen, maar niet weten hoe. Wij gaan graag met je aan de slag zodat je in 2 dagen weer de juiste koers gaat varen met jouw bedrijf!

"René weet waar hij het over heeft. Ik heb Ultimate Mastermind benadert omdat ik meer groei voor mijn onderneming wilde. Ik heb handvaten gekregen die ik de afgelopen maanden heb gebruikt om mijn bedrijf verder te laten groeien, én met succes. Meer leads, meer intakegesprekken, meer sales. Ben je een ondernemer en loop je even vast? Dan kunnen zij je echt op weg helpen."
Cas Daamen - Eigenaar CDFX Trading

Werken aan je bedrijf

Gedurende een 2-daagse training ga je hard werken aan jouw eigen onderneming. Samen met Joop Opmeer en René Cooiman maak je een plan om bedrijfsprocessen te verbeteren en te optimaliseren, stel je een strategie voor de toekomst op en bepaal je hoe je een sterk team kunt bouwen.


Als kers op de taart komt ofwel John Beerens (topkapper en eigenaar van beauty webshop www.johnbeerens.com) ofwel Thijs Offermeijer (eigenaar van www.malelions.com) langs om in de tweede dag een training te geven. Na deze 2-daagse heb je een plan klaar liggen waar je in ieder geval 3 maanden lang onder persoonlijke begeleiding van Joop en René mee aan de slag gaat maar tegelijkertijd ook een meerjarenplan hebt gebouwd waar je jezelf in kan vastbijten.


Het is tijd voor groei en ontwikkeling in jouw bedrijf!

Word een succesvolle ondernemer

Tijdens de 2-daagse training duiken we in jouw bedrijf om erachter te komen wat je kunt verbeteren. Het doel van deze 2 dagen is om een systeem te bouwen en te leren van ervaren en succesvolle ondernemers. We gaan niet in jouw bedrijf werken, maar aan jouw bedrijf. 


Na deze 2 dagen heb je een duidelijk meerjarenplan en een plan om de 3 maanden die daarop volgen samen met ons te gaan knallen. Naast persoonlijke begeleiding om je scherp te houden krijg je in totaal 6 groepscoachings . De gedurende 3 maanden heb je toegang tot onze online trainingen over persoonlijke ontwikkeling, ondernemen en investeren. Na afloop van de 3 maanden organiseren we een terugkomdag waarin we bespreken hoe alles is verlopen en reflecteren we op de afgelopen periode. Als het goed is heb je alle doelen behaald of heb je zelfs al nieuwe doelen opgesteld die je met ons wilt delen! 

Jouw mentoren

Joop Opmeer

Eigenaar van YOS ook wel bekend van Dragons Den, de waterfles en pillendoos in één die in ruim zeven landen en meer dan 3.000 apotheken te vinden is!

John Beerens

Eigenaar johnbeerens.com al ruim 20 jaar de meest exclusieve beautywebshop van Nederland. Alles is begonnen vanuit 1 kapsalon.

René Cooiman

Eigenaar Ultimate Mastermind, oud-Marinier en heeft met zijn bedrijf meer dan 4.000 mensen geholpen met ondernemen en investeren.
Groot netwerk bouwen als ondernemer Thijs Offermeijer

Thijs Offermeijer

Eigenaar Malelions, één van de eerste in Nederland die begon met influencer marketing. Malelions ligt in meer dan 300+ fysieke winkels
"Fijne mentor. Al een jaartje bezig met e-commerce en in eind oktober besloten all-in te gaan. High performance traject in gegaan samen met René. Sindsdien is mijn business als een raket gegaan (10X over de kop in winst). Je krijgt fijne begeleiding, hij neemt volledig de tijd voor je en geeft je waardevolle tips. Je focust niet alleen op je business, maar ook op je persoonlijke ontwikkeling en manier van denken, wat in mijn ogen erg belangrijk is. Die combinatie zorgt ervoor dat je met beide voeten op de grond blijft staan en zo met je business kunt knallen."
Stan Ramakers

Het Programma

De 2-daagse vindt plaats op een waanzinnige locatie waar je veel inspiratie op kunt doen. Alles is inbegrepen (eten/drinken/overnachting/notitieboek/werkboeken etc.). En natuurlijk is het van belang dat je een goede nachtrust hebt na al het harde werken, dus wij zorgen voor een overnachting in een luxe hotel met comfortabele bedden. 


Tijdens de eerste dag maken we kennis met elkaar en leggen we samen een mooie basis voor de komende drie maanden. Na de kennismaking begint het theoretische gedeelte over systemen bouwen in jouw bedrijf. We fileren heel je bedrijf zodat je aan de bak kan gaan met bedrijfsprocessen, bedrijfsstrategie en het team dat voor je werkt. Onder begeleiding van de mentoren werk je dit uit voor jouw eigen bedrijf, hierna ga je dit ook presenteren aan de hele groep en krijg je feedback. De eerste dag is dus hard werken, maar daar staat hard ontspannen in de avond tegenover: we gaan samen dineren en gezellig een drankje drinken. Als je wilt is er natuurlijk ook de ruimte om - na het diner - (nieuwe) ideeën verder uit te werken. 


De volgende ochtend beginnen we vroeg met een ochtendgymnastiek om het bloed goed te laten stromen en je klaar te maken voor een mooie dag. We starten met een samenvatting van de dag ervoor en beantwoorden alle vragen die er zijn. Vervolgens komt John Beerens óf Thijs Offermeijer: beide ervaren ondernemers die het pad al hebben bewandeld. John/Thijs deelt zijn verhaal en ervaringen en geeft je waardevolle adviezen voor jouw eigen bedrijf. We sluiten de dag af met een brainstormsessie met de mentoren om de puntjes op de i te zetten. En dan begint het écht: je gaat drie maanden lang keihard werken om jouw bedrijf naar een volgend niveau te tillen!


Zien we je bij de volgende training?

De huidige prijs is de laagste
prijs die ooit beschikbaar zal zijn

Online geld verdienen

De Businessmachine

✅ De Businessmachine 2-Daagse Live (T.W.V. €7.769,-)

✅ De Businessmachine Online (T.W.V. €3.149,-)

✅ De Businessmachine Community + Netwerk (T.W.V. €1.999,-)

✅ 3 maanden groepscoaching (T.W.V. €1.749,-)

✅ De Businessmachine Terugkomdag (T.W.V. €1.252,-)

✅ Ultimate Mastermind Package (T.W.V. €497,-)

✅ 3 maanden gratis Ultimate Member (Bonus)


TOTALE WAARDE: €16.415,-


Datum:

✅ 24 & 25 Maart 2023 (Plekken beschikbaar)


Locaties:

Rotterdam + Online


Aantal plekken:

10 plekken

6.000,-
Jimmy Harings

"René is een sparringspartner van niveau. Door samen te werken is er meer orde gekomen in mijn leven. Ik heb vooral mijn werkweek weer teruggekregen. Ik wilde nog veel te veel zelf doen. Door dit traject heb ik meer dingen uitbesteed en geautomatiseerd. Hierdoor kan ik eindelijk meer aan mijn bedrijf werken in plaats van in mijn bedrijf. Dit heeft er vervolgens vrijwel direct voor gezorgd dat de omzet omhoog ging. 


We hadden aan het begin van het 13 weken traject doelen gesteld. Deze heb ik na 6-7 weken al behaald. Hierdoor zijn we gelijk de volgende fase ingegaan. Nu alles goed staat gaan we samen de omzet opschalen. Hiervoor hebben we samen een concreet en uitvoerbaar plan opgesteld.


Kortom, ik raad dit traject aan omdat ik de investering er in de eerste maand alweer uit had. De rest is dus bonus :). En dan bedoel ik niet alleen in geld maar ook de persoonlijke ontwikkeling en het vergrote netwerk.

Jimmy Harings

Nog vragen?

Wanneer start dit traject?

Direct na de intake, dan krijg je een onboarding en plannen we samen de startdatum

Van wie krijg ik ik hulp?

Van het gehele team van Ultimate Mastermind en al ons netwerk zit er ook bij

Haal ik mijn investering eruit?

Als je doet wat we zeggen en je toont zelf genoeg initiatief dan haal jij je investering er 100% uit