25 Basisprincipes voor een succesvol leven

PAK JE LEVEN, ONTDEK DE 25 BASISPRINCIPES

    - 25 Basisprincipes voor een succesvol leven - 

    • In één uur leestijd weten wat voor jou een succesvol leven is
      • Kom achter de geheimen van succesvolle mensen
      • Kort en krachtig boek


Door René Cooiman

100% WAARDE

Je betaald alleen de verzendkosten

MORGEN IN HUIS

Direct op de mat morgen

1.000+ BESTELD

Binnen 2 weken 500+ stuks besteld

100% WAARDE

Je betaald alleen de verzendkosten

MORGEN IN HUIS

Direct op de mat morgen

1.000+ BESTELD

Binnen 2 weken 500+ stuks besteld

Rene boek

VOOR WIE IS '25 BASISPRINCIPES VOOR EEN SUCCESVOL LEVEN' ?

Het is voor jou. Als jij jouw ideale leven wilt leven. In '25 Basisprincipes voor een succesvol leven' geef ik je de basiselementen die je terugvindt bij ieder 'succesvol' persoon. Pas ze direct toe om jouw ideale leven realiteit te maken. Geen slap verhaal, maar een boek dat geschreven is met passie.

OVER DE AUTEUR

Hey Leeuw/Leeuwin! Mijn naam is René...

"Vroeger zei ik altijd al dat ik succesvol wilde worden en anderen wilde helpen. Door de jaren heen heb ik een pad bewandeld die mij, onbewust, de juiste richting op heeft gestuurd. Op mijn 20ste kocht ik mijn eerste woning, ik heb 4 jaar gewerkt bij het Korps Mariniers, ik heb geïnvesteerd in vastgoed en aandelen, ik zette 3 bedrijven op en heb me in de tussentijd bezig gehouden met persoonlijke ontwikkeling en het verbeteren van mezelf als persoon zodat ik dit allemaal aan jullie kan doorgeven.


Nieuwsgierig, leergierig en altijd de beste willen zijn. Als je jezelf ziet als een "winnaar" dan ben je dat ook. Als jij jezelf ziet als verliezer ben je dat ook. Alles wat ik maak als ondernemer is voor winnaars. Een missie om zoveel mogelijk mensen te helpen om ook hun missie te vinden en financieel onafhankelijk te worden.

Ik vind een aantal dingen belangrijk: Gezondheid, positiviteit, verbondenheid, relaties, financiële vrijheid, mindset, persoonlijk leiderschap, mentale weerbaarheid en zelfvertrouwen. We leven tegenwoordig in een tijd waarin iedereen zich aanpast, daar ben ik zelf ook schuldig aan. Vooral in de wereld van social media doet iedereen zich anders voor, ik doe niet mee en kies voor wie ik ben. Ik zeg wat ik denk en ik ga zoveel mogelijk mensen inspireren met alle ervaringen die ik meemaak.


Laat één ding duidelijk zijn; De weg ernaartoe maakt niet uit, zolang je jouw eindbestemming maar weet. We gaan winnen!"

Wat hebben succesvolle mensen gemeen? Ik heb alles wat ik de afgelopen jaren van verschillende miljonairs heb geleerd op een rijtje gezet.

IMED BAATOUT

"René is een ambitieuze positieve leider, hij wilt mensen leren om leiderschap te ontwikkelen over hun leven en financiële toekomst. Hij is leergierig en wilt mensen helpen succesvol te worden in hun leven, door nooit op te geven en te strijden voor hun doelen en dromen"

25 BASISPRINCIPES VOOR EEN SUCCESVOL LEVEN

Gebruik hem als je bijbel!

LEEF STERK EN MET PASSIE!

Dit boek heb ik geschreven voor jou. Het gaat je helpen om je de juiste richting op te sturen, de richting waar jij echt diep van binnen naartoe wilt. Stuur mij een bericht als je jouw succesvolle leven hebt bereikt.
arrow_drop_up arrow_drop_down