De Ondernemersmachine

In 1 dag een plan op maat om jouw bedrijf winstgevend en houdbaar uit te bouwen

Aanmelden
Beste business coach van Nederland

Toegankelijk

Voor alle ondernemers waardevol. Na 1 dag ga je aan de bak om naar het volgende niveau te gaan met je business. 

Succesvolle eigen onderneming op

Bewezen

 Leer van ondernemers die het al vaker hebben bewezen om een bedrijf naar het volgende niveau te brengen.
Maak strategisch plan voor onderneming

Begeleiding

Je staat er niet alleen voor! We helpen jou persoonlijk op locatie, zijn jouw begeleider, coach én accountability partner. 

Voor ondernemen bestaat geen school, maar wel een training!

De Ondernemersmachine is voor ondernemers, die al goed op weg zijn maar niet verder komen met hun bedrijf. In 1 live dag fysiek op locatie bouwen we samen met jou aan je business, na deze dag vertrek je met een plan, structuur en richting. Hierna krijg je van ons nog persoonlijke begeleiding om van jouw onderneming een succes te maken. 
Aanmelden


Oprecht, hulpzaam en erg waardevol zijn mijn meerdere ervaringen onder Ultimate mastermind.. Begonnen bij de geldmachine tussendoor nog vaker contact met me opgenomen en inmiddels een waardevolle ondernemersmachine achter de rug, ook grote klasse na Joop en Thijs! René en het team ga zo door! Ik raad het iedereen aan die gedisciplineerd aangelegd is en passie heeft voor dit soort zaken!
Joey Verheijen

Zij gingen je voor

Wat je kunt verwachten

Samen met ervaren mentoren ga je aan de slag met een plan voor jouw bedrijf. Natuurlijk krijgt ieder stappenplan een eigen twist en gaan we op zoek naar een passende structuur die de basis zal gaan vormen voor jouw persoonlijke bedrijf. Een goede structuur helpt je om langetermijndoelstellingen te stellen, taken efficiënt te verdelen, de productiviteit te verhogen, bedrijfskosten te sturen en tevredenheid onder werknemers en zakenpartners te verbeteren. Een goede structuur helpt je om richting te geven aan jouw bedrijf, zowel nu als in de toekomst. Tijdens de live training zul je veel inspiratie en ideeën opdoen, daarna begint het échte werk pas: je gaat het gehele stappenplan uitvoeren.

1 op 1 hulp mastermind

Iedereen heeft mentoren nodig

Heb je al langer een gevoel dat je verder wilt als ondernemer, maar lukt het niet of weet je niet hoe je het moet aanpakken. Dan is juist een dag met gelijkgestemde ondernemers goed om alles uit te werken om daarna wel door te groeien naar het volgende niveau.

Plannen maken

Tijdens De Ondernemersmachine krijg je veel inspiratie en informatie, daarvoor maken we ook direct op deze dag een plan waarmee je de komende maanden voorruit kan gaan.

Ondernemen is topsport

Onthoud goed: Als je een succesvol bedrijf wilt opbouwen dan moet je hard werken en komt niet alles aanwaaien. Maar goed, dat maakt ondernemen juist leuk! Waarschijnlijk verdien je nu elke maand hetzelfde, wordt het tijd dat je uit je comfort zone komt om de volgende stappen te maken?

Aanmelden


Strategie ontwikkelen voor eigen bedrijf

Het probleem

96% haalt het niet als ondernemer. Dit komt doordat ze geen duidelijk plan hebben of vastlopen met hun bedrijf....
Hulp bij starten eigen bedrijf

De oplossing

De Ondernemersmachine, aan de hand van een simpel stappenplan kan jij vanaf nu een succesvol bedrijf bouwen omdat je een plan, een strategie en een gigantisch groot en sterk netwerk hebt.

Jouw instructeurs

René Cooiman

Eigenaar Ultimate Mastermind, Oud-Marinier en een succesvolle ondernemer. René wordt met Ultimate Mastermind gezien als dé nummer 1 in Nederland op het gebied van trainingen over ondernemen en investeren. Samen met zijn team helpt hij duizenden mensen in het bereiken van hun dromen en doelen. Zelf investeert hij ook in aandelen en vastgoed met de strategie De Geldmachine.
Groot netwerk bouwen Thijs Offermeijer

Thijs Offermeijer

Eigenaar Malelions, één van de eerste personen in Nederland die volop aan de slag is gegaan met branding en influencer marketing. Malelions ligt in meer dan 250 fysieke winkels en dit blijft groeien. Het merk heeft een duidelijke missie en visie waar de doelgroep zich goed in kan vinden. Thijs heeft zijn passie voor het ondernemen goed over kunnen dragen in zijn brand en start nu meerdere merken op.

Menno Kloostra

Eigenaar van Capo del Vestini. Menno Kloostra is een ondernemer die het ondernemen begrijpt. Hij komt uit een ondernemersgezin en bevindt zich dus al van jongs af aan dus in deze wereld. Zijn ondernemerscyclus is echter zeer bijzonder, aangezien hij van vele miljoenen (bedrijven) naar een faillissement is gegaan en zich vervolgens weer opnieuw helemaal naar de top heeft gewerkt. 

Dit is wat je krijgt

De Ondernemersmachine Live (T.W.V. €4.299,-)

Een live training waarin je binnen één dag leert van succesvolle mentoren om een winstgevend en duurzaam bedrijf te bouwen.

De Ondernemersmachine Online (T.W.V. €2.999,-)

Een online training met meer dan 70 lessen, alle stappen nogmaals uitgelegd, werkboeken die je kan gebruiken en case study's van onze bedrijven om jouw bedrijf tot een succes te maken.

De Ondernemersmachine community + netwerk (T.W.V. €1.999,-)

Een netwerk voor je gehele leven. Connect met voorgaande deelnemers van De Ondernemersmachine. Wissel gedachten uit, deel tips en vier de overwinningen. Je staat er nooit alleen voor, we gaan samen naar de top!

Maandelijkse groepscoaching (T.W.V. €1.749,-)

3 maanden lang groepscoaching onder begeleiding van Joop Opmeer. In deze groepscoaching kijken we samen hoe het gaat met je onderneming en waar we je nog bij kunnen helpen.

Ultimate Mastermind Package (T.W.V. €497,-)

Een live terugkomdag na 3 maanden om de doelen die je hebt gesteld te bespreken met ons en alle andere cursisten, na deze dag kan je weer fris en gemotiveerd aan de bak voor de 3 maanden die komen

3 maanden gratis Ultimate Member (Bonus)

Een Ultimate Mastermind shirt. Een Stay Disciplined Journal. Schrijf al je doelen op, bouw routines en houdt jezelf scherp. Een notitieblok en pen om alles mee te schrijven tijdens de training en opdrachten te maken die je geleerd krijgt.

Totale waarde: €12.795,-

Dit is De Ondernemersmachine

Aanmelden

Deborah Denice

Een super inspirerende dag ervaren, veel nieuwe dingen geleerd omtrent het opzetten van een goede fundering van je business etc.
Hierna worden we nog drie maanden geholpen en ben ik uitermate tevreden over de coaching sessies waarin veel waarde wordt gedeeld en ik elke keer weer tot nieuwe inzichten komen. Om zo verder te bouwen. Dank jullie wel toppers!

Waar je mee vertrekt 

Bedrijfsplan opstellen en een doel voor ogen

Basisfundament

Een sterk basisfundament bouwen, hier gaat 96% al de fout in en jij niet. 

Missie, visie en strategie van eigen bedrijf

3 Pijlers

Doelgroep, branding en sterke marketing scherpstellen waar niemand omheen kan.

Eigen tijd indelen als ondernemer

Schalen

Stel doelen die meetbaar zijn, onderneem actie en omring jezelf met andere ondernemers

Twijfel niet langer en start!

Als jij het gevoel hebt dat je klaar bent voor de volgende stap met je onderneming, wacht dan niet langer en meld je aan voor De Ondernemersmachine. Jouw mentoren hebben jarenlang ervaring, ontzettend veel kennis om jou te helpen naar het volgende niveau.

Aanmelden

De huidige prijs is de laagste
prijs die ooit beschikbaar zal zijn

Ondernemen voor beginners

De Ondernemersmachine Live + Online

✅ De Ondernemersmachine Live (T.W.V. €4.299,-)

✅ De Ondernemersmachine Online (T.W.V. €2.999,-)

✅ De Ondernemersmachine community + netwerk (T.W.V. €1.999,-)

✅ Maandelijkse groepscoaching (T.W.V. €1.749,-)

✅ Ultimate Mastermind Package (T.W.V. €497,-)

✅ 3 maanden gratis Ultimate Member (Bonus)


Totale waarde: €12.795,-


Datum:

❌ 14 Januari 2023 van 09:00 tot 17:00 UITVERKOCHT

❌ 18 Maart 2023 van 09:00 tot 17:00 UITVERKOCHT

❌ 20 Mei 2023 van 09:00 tot 17:00 UITVERKOCHT

❌ 18 Juni 2023 van 09:00 tot 17:00 UITVERKOCHT

✅ 26 Augustus 2023 van 09:00 tot 17:00 (Plekken beschikbaar)


Locatie:

Rotterdam


Aantal plekken:

10 plekken

1.500,-
Een winstgevend bedrijf bouwen

                   

Een samenvatting graag..

Heb ik kennis of ervaring nodig?

Nee, we leggen jou in Jip en Janneke taal uit hoe jij een succesvol bedrijf gaat bouwen.

Heb ik 100% slagingskans?

Ja, als je goed luistert en doet wat we je leren, behaal je 100% succes.

Kan ik het ook zelf uitzoeken?

Ja, alleen dan heb je geen goed fundament waarmee je gaat beginnen en geen netwerk om hierover te sparren met mentoren die al jaren ondernemen.

                 

Bouw aan je bedrijf

Soms moet je je horizon verbreden en sparren met mede ondernemers die je verder kunnen helpen met je bedrijf, dat is precies wat we hier doen in slechts 1 dag.