De Ondernemersmachine

In 1 dag een businessplan op maat om een winstgevend en houdbaar bedrijf te bouwen

Aanmelden
Beste business coach van Nederland

Toegankelijk

Na 1 dag kan je aan de bak. Alle tools die wij jou aanreiken zijn simpel en concreet toepasbaar voor elke business.

Succesvolle eigen onderneming op

Bewezen stappenplan

 Het stappenplan waar je mee aan de slag gaat wordt onder meer gebruikt door jouw mentoren in hun succesvolle bedrijven.
Maak strategisch plan voor onderneming

Begeleiding

Je staat er niet alleen voor! We helpen jou persoonlijk op locatie, zijn jouw begeleider, coach én accountability partner. 

Voor startende ondernemers die een succesvol bedrijf willen bouwen

De Ondernemersmachine is voor startende ondernemers en voor ondernemers die al zijn begonnen met ondernemen, maar niet verder komen en vast zitten. In 1 live dag fysiek op locatie bouwen we samen met jou aan je business, na deze dag vertrek je met een plan, structuur en richting. Hierna krijg je van ons nog persoonlijke begeleiding om van jouw onderneming een succes te maken. 
Aanmelden


Zij gingen je voor

Wat je kunt verwachten

Samen met ervaren mentoren ga je aan de slag met een stappenplan voor jouw bedrijf. We brainstormen over de verschillende mogelijkheden en vergelijken deze met elkaar. We werken aan een plan, structuur en richting. De Ondernemersmachine is dé ultieme tool om een sterke en stabiele basis te leggen voor jouw bedrijf. 

De Ondernemersmachine begint met een live training, waar je onder begeleiding van René Cooiman (Ultimate Mastermind) en Joop Opmeer (YOS Health) hard gaat werken aan (het opzetten van) jouw onderneming. Het stappenplan dat je hiervoor gebruikt is inmiddels al vele malen succesvol gebleken, onder andere bij jouw mentoren René en Joop! Natuurlijk krijgt ieder stappenplan een eigen twist en gaan we op zoek naar een passende structuur die de basis zal gaan vormen voor jouw persoonlijke bedrijf. Een goede structuur helpt je om langetermijndoelstellingen te stellen, taken efficiënt te verdelen, de productiviteit te verhogen, bedrijfskosten te sturen en tevredenheid onder werknemers en zakenpartners te verbeteren. Een goede structuur helpt je om richting te geven aan jouw bedrijf, zowel nu als in de toekomst.  

Tijdens de live training zul je veel inspiratie en ideeën opdoen, en daarna begint het échte werk pas: je gaat het gehele stappenplan uitvoeren. In de 3 maanden die volgen krijg je in totaal nog 6 online groepscoachings die jou scherp houden en je stimuleren om jouw doelen te behalen. 

Eigen bedrijf starten

Start niet voor het geld, start omdat je problemen gaat oplossen

Ondernemen is op dit moment nog nooit zo toegankelijk geweest voor iedereen. Er zijn zoveel problemen die jij kan gaan oplossen waarmee je meer geld kunt verdienen dan dat je zou gaan verdienen bij een vaste baan.    

Dit is geen snel rijk worden training over een specifiek businessmodel, dit is een training puur gericht over het ondernemen in het algemeen. Heb je al langer ideeën, wil je al langer starten, maar weet je niet hoe je moet beginnen en hoe je dit kan uitwerken? Dan is dit de meest complete training die je gaat vinden.

Ondernemen is een spel

Je bent hier omdat je graag wilt beginnen met ondernemen, alleen je hebt nog geen idee waar je moet beginnen en je hebt niet de juiste mensen om je heen die je daarbij kunnen helpen. 

Hoe tof zou het zijn? Eigen baas en zelf bepalen hoeveel geld je gaat verdienen…

En ook nog eens zelf bepalen hoe je jouw eigen tijd indeelt. 

De voordelen van ondernemen

  • Vrijheid om te doen en laten wat je wilt

  • Zelf bepalen hoeveel geld je verdient

  • Geen last meer van een baas

Ondernemen is topsport

Onthoud goed: Als je een succesvol bedrijf wilt opbouwen dan moet je hard werken en komt niet alles aanwaaien.

Maar goed, dat maakt ondernemen juist leuk! Waarschijnlijk verdien je nu elke maand hetzelfde, gaat dit in de toekomst stijgen?

Hoe hard je ook werkt, je blijft altijd vasthangen binnen de limieten van een salaris.

Zelf zijn we ook begonnen met een vaste baan, dat geld investeren in een idee en beginnen.

Daarna alles blijven herinvesteren zodat je in een paar jaar een gezond en stabiel bedrijf hebt die als een machine doordraait.

Stel jezelf de volgende vraag:

Hoeveel vrijheid heb je nu echt en wat nou als je nog 5,10, 20 of 30 jaar doet wat je nu doet?

Als je er nu achter komt dat het anders moet, dan helpen wij jou graag de verandering te maken die benodigd is en gaan we bouwen aan een succesvol bedrijf.

Aanmelden


Strategie ontwikkelen voor eigen bedrijf

Het probleem

96% haalt het niet als ondernemer. Dit komt doordat ze geen duidelijk plan hebben en deze daadwerkelijk volgen. De meeste hoppen van business naar business...
Hulp bij starten eigen bedrijf

De oplossing

De Ondernemersmachine, aan de hand van een simpel stappenplan kan jij vanaf nu een succesvol bedrijf bouwen omdat je een plan, een strategie en een gigantisch groot en sterk netwerk hebt.

Jouw instructeurs

Coaching voor ondernemers door René Cooiman

René Cooiman

Eigenaar Ultimate Mastermind, oud-Marinier, nu ondernemer en wordt met zijn bedrijf gezien als dé nummer 1 in Nederland op het gebied van trainingen over ondernemen en investeren. René heeft in 2 jaar tijd een fantastische community opgebouwd, investeert zijn geld in aandelen en vastgoed met een duidelijke strategie en heeft een passie voor ondernemen en het helpen van mensen.
Ondernemers coaching traject Joop Opmeer

Joop Opmeer

Eigenaar YOS Health, heeft in een korte periode een stabiel bedrijf opgezet, is begonnen met een waterfles combinatie en heeft dit later uitgebouwd met vitaminen. Joop doet zaken met personen uit de Quote500 en weet als geen ander hoe je een bedrijf groot maakt met weinig kapitaal. Hij moest veel leren, maar nu hij de smaak te pakken heeft groeit Joop door met meerdere bedrijven.
Bedrijfscoach voor werkgevers Thijs Offermeijer

Thijs Offermeijer

Eigenaar Malelions, één van de eerste personen in Nederland die volop aan de slag is gegaan met branding en influencer marketing. Malelions ligt in meer dan 250 fysieke winkels en dit blijft groeien. Het merk heeft een duidelijke missie en visie waar de doelgroep zich goed in kan vinden. Thijs heeft zijn passie voor het ondernemen goed over kunnen dragen in zijn brand en start nu meerdere merken op.

Dit is wat je krijgt

De Ondernemersmachine Live (T.W.V. €4.299,-)

Een live training waarin je binnen één dag leert van succesvolle mentoren om een winstgevend en duurzaam bedrijf te bouwen.

De Ondernemersmachine Online + Case study's (T.W.V. €2.999,-)

Een online training met meer dan 70 lessen, alle stappen nogmaals uitgelegd, werkboeken die je kan gebruiken en case study's van onze bedrijven om jouw bedrijf tot een succes te maken.

De Ondernemersmachine community + netwerk (T.W.V. €1.999,-)

Een netwerk voor je gehele leven. Connect met voorgaande deelnemers van De Ondernemersmachine. Wissel gedachten uit, deel tips en vier de overwinningen. Je staat er nooit alleen voor, we gaan samen naar de top!

3 maanden groepscoaching (T.W.V. €1.749,-)

3 maanden lang groepscoaching onder begeleiding van Joop Opmeer. In deze groepscoaching kijken we samen hoe het gaat met je onderneming en waar we je nog bij kunnen helpen.

De Ondernemersmachine Terugkomdag (T.W.V. €1.252,-)

Een live terugkomdag na 3 maanden om de doelen die je hebt gesteld te bespreken met ons en alle andere cursisten, na deze dag kan je weer fris en gemotiveerd aan de bak voor de 3 maanden die komen

Ultimate Mastermind Package (T.W.V. €497,-)

Een Ultimate Mastermind shirt. Een Stay Disciplined Journal. Schrijf al je doelen op, bouw routines en houdt jezelf scherp. Een notitieblok en pen om alles mee te schrijven tijdens de training en opdrachten te maken die je geleerd krijgt.

Totale waarde: €12.795,-

Dit is De Ondernemersmachine

Aanmelden

Deborah Denice

Een super inspirerende dag ervaren met René en Joop, veel nieuwe dingen geleerd omtrent het opzetten van een goede fundering van je business etc.
Hierna worden we nog drie maanden geholpen en ben ik uitermate tevreden over de coaching sessies waarin veel waarde wordt gedeeld en ik elke keer weer tot nieuwe inzichten komen. Om zo verder te bouwen. Dank jullie wel toppers!

Waar je mee vertrekt 

Bedrijfsplan opstellen en een doel voor ogen

Basisfundament

Een sterk basisfundament bouwen, hier gaat 96% al de fout in en jij niet. 

Missie, visie en strategie van eigen bedrijf

3 Pijlers

Doelgroep, branding en sterke marketing scherpstellen waar niemand omheen kan.

Eigen tijd indelen als ondernemer

Actie ondernemen

Stel doelen die meetbaar zijn, onderneem actie en omring jezelf met andere ondernemers

Twijfel niet langer en start!

Als jij het gevoel hebt dat je klaar bent voor de volgende stap in jouw leven, wacht dan niet langer en meld je aan voor De Ondernemersmachine. Jouw mentoren hebben jarenlang ervaring, ontzettend veel kennis en de grote droom om ook van jou een succesvol ondernemer te maken. Het lijkt misschien eng, maar ook jij kunt het! 


Plan vandaag nog jouw gratis intake en ga aan de slag met jouw eigen bedrijf!

Aanmelden

De huidige prijs is de laagste
prijs die ooit beschikbaar zal zijn

Ondernemen voor beginners

De Ondernemersmachine Live + Online

✅ De Ondernemersmachine Live (T.W.V. €4.299,-)

✅ De Ondernemersmachine Online + Case study's (T.W.V. €2.999,-)

✅ De Ondernemersmachine community + netwerk (T.W.V. €1.999,-)

✅ 3 maanden groepscoaching (T.W.V. €1.749,-)

✅ De Ondernemersmachine Terugkomdag (T.W.V. €1.252,-)

✅ Ultimate Mastermind Package (T.W.V. €497,-)

✅ 3 maanden gratis Ultimate Member (Bonus)


Totale waarde: €12.795,-


Datum:

❌ 29 Oktober 2022 van 09:00 tot 17:00 UITVERKOCHT

❌26 November 2022 van 09:00 tot 17:00 UITVERKOCHT

❌ 17 December 2022 van 09:00 tot 17:00 UITVERKOCHT

❌ 14 Januari 2023 van 09:00 tot 17:00 UITVERKOCHT

❌ 18 Maart 2023 van 09:00 tot 17:00 UITVERKOCHT

❌ 20 Mei 2023 van 09:00 tot 17:00 UITVERKOCHT

✅ 18 Juni 2023 van 09:00 tot 17:00 (Plekken beschikbaar)

✅ 29 Juli 2023 van 09:00 tot 17:00 (Plekken beschikbaar)


Locatie:

Rotterdam


Aantal plekken:

10 plekken

2.500,-
Een winstgevend bedrijf bouwen

                   

Een samenvatting graag..

Heb ik kennis of ervaring nodig?

Nee, we leggen jou in Jip en Janneke taal uit hoe jij een succesvol bedrijf gaat bouwen.

Heb ik 100% slagingskans?

Ja, als je goed luistert en doet wat we je leren, behaal je 100% succes.

Kan ik het ook zelf uitzoeken?

Ja, alleen dan heb je geen goed fundament waarmee je gaat beginnen en geen netwerk om hierover te sparren met mentoren die al jaren ondernemen.

                 

Start met ondernemen

We leven in een tijd waar alles mogelijk is en je in een korte periode kan jij al meer verdienen dan wat je nu verdient. Het enige wat nodig is is een concreet plan en een goed netwerk. Die krijg je hier.