Geld verdienen in 2023 met deze side hustles
19 januari 2023 

Geld verdienen in 2023 met deze side hustles

Geld verdienen in 2023 met deze side hustles: 


Nu er binnen ons bedrijf 5 mensen zitten die hun hun baan hebben opgezegd in een korte periode door wat ik je in deze blog ga leren, hoop ik dat jij in 2023 dit ook kan doen mocht je dit uiteraard willen.


Dit zijn in mijn ogen de 5 perfecte side hustles om geld mee te verdienen in 2023…


En…. je hebt hier geen geld voor nodig om het op te starten, alleen de skill is belangrijk.


Als je dan ervoor kiest om hier geld mee te gaan verdienen, pomp dan dat geld direct weer in De Geldmachine zodat het automatisch meer gaat worden.


Sales: Met sales kan je super eenvoudig 5 tot 10k per maand extra verdienen als je jezelf maar gaat trainen. Bij sommige is het op hun lijf geschreven, ik ben er een voorbeeld van omdat ik zo ontiegelijke winnaarsmentaliteit heb om op dat moment een sale te maken. Ik weet nog goed in 2017 heb ik een jaar lang de sales gedaan voor een ruitreparatie bedrijf. Iedereen wou met mij werken, je was altijd met ze 2en en degene die met mij op pad ging wist gewoon dat hij aan het einde van de dag een leuke zakcentje had verdiend. Ik zeg niet dat het makkelijk is, maar met sales kan je zeker poen verdienen en vooral als je de honger hebt om jezelf dagelijks te trainen om beter te worden.


Video editing: Als jij video’s kan bewerken of je gaat dit jezelf aanleren dan kan je gemakkelijk 5 tot 10k per maand verdienen. Ikzelf maak al jaren gebruik van zowel nederlandse of aziatische video editors. Ik kan je zo de facturen laten zien, die mensen verdienen goed geld. Als jij deze skill beheerst kan je overal ter wereld werken waar je maar wilt en verdien je een leuke maandsalaris. Je kan er zelfs op een gegeven moment een heel team omheen bouwen zodat jij degene bent die de opdrachten aanneemt en je besteed het allemaal uit bij andere editors.


Grafisch designer: Als jij het in je hebt om creatief te zijn met het maken van dingen voor een bedrijf dan kan je met grafisch designer 5k per maand verdienen. Je kan websites vormgeven, social media posts vormgeven en nog veel meer andere toffe dingen. Op deze manier kan je werken waar je maar wilt, je kan goed verdienen en je weet dat er altijd werk te doen is omdat het nodig is bij een bedrijf.


Finance: Veel start ups zijn op zoek naar een vertrouwenspersoon die voor hun de finance kan oppakken. In Plaats van dat ze het zelf moeten doen of ze besteden het uit bij een groot boekhoudkantoor kunnen ze het ook bij jou neerleggen. Daarvoor 


Social media beheer: Met het beheren van social media kan je makkelijk 3 tot 5k per maand verdienen. Sinds 2022 gebruiken we social media beheer bij Ultimate Mastermind en hebben we daar fulltime iemand op zitten, maar je kan ook heel eenvoudig meerdere bedrijven hieraan toevoegen en dat je alles voor hun inplant en instelt zodat hun daar geen omkijken naar hebben.


Bonus…


Youtube: ikzelf ben hier ook mee begonnen, maar hier heb je wel wat budget voor nodig. Tenzij je alle skills in huis hebt om dit op te zetten dan kan je het zelf doen. Ik zal binnenkort een video maken hoe ik dit ga aanvliegen en wat het me gaat opleveren.Wil je vervolgens leren hoe je een houdbaar en winstgevend bedrijf bouwt, volg Ultimate Mastermind op de socials en heb jij interesse om je eigen onderneming op te zetten? 

Bekijk onze website en wij helpen je graag verder.

Over de schrijver
Een ondernemer die mensen met passie helpt om hun missie te vinden, hun missie te voltooien en financieel vrij en financieel onafhankelijk te leven.
Reactie plaatsen