Dagelijkse routine voor SUCCES!
03 maart 2023 
in Mindset

Dagelijkse routine voor SUCCES!

Een structurele dagelijkse routine is essentieel als je succesvol wilt zijn in het leven. Door het opzetten van een duidelijke dagelijkse routine en deze gedisciplineerd te volgen, kun je je tijd en energie optimaal benutten en je doelen bereiken. 


Planning

Een belangrijk onderdeel van zo'n routine is het maken van een planning de avond van tevoren. Hierdoor kun je je tijd en energie beter beheren en minder stress ervaren, omdat je weet dat je alles in je planning hebt verwerkt en alles gedaan zult hebben aan het einde van de dag als jij je aan je plan houdt. Het Stay Disciplined Journal 2.0 bijhouden kan ook helpen om je gedachten en doelen op papier te zetten en zo je motivatie te verhogen. 


Fysiek

Een andere belangrijke stap is het nemen van een ijsbad in de vroege morgen. Dit kan helpen om je lichaam en geest te stimuleren, je metabolisme te verhogen en je mentale scherpte te verbeteren, zodat je de dag vol energie en focus kunt beginnen. Daarnaast is het belangrijk om voldoende water te drinken, minimaal drie liter per dag, waarvan één liter vlak nadat je op staat om je lichaam te ontgiften en te hydrateren na de nacht.


Door regelmatig te sporten en gezond te eten, bijvoorbeeld door middel van intermittent fasting, kun je jezelf in topconditie houden en je mentale en fysieke gezondheid verbeteren. 

 

Wat komt er in en gaat eruit?

Het dagelijks bijhouden van je bankrekening helpt jou inzicht te krijgen in wat er binnenkomt en wat eruit gaat. Zo heb je meer grip op de zaken om je financiële toekomst veilig te stellen. Probeer dit uit door middel van een 90-dagen challenge. Dit kan je helpen om je doelen te bereiken en jezelf uit te dagen om jezelf te blijven verbeteren. Onthoudt om eerst geld te sparen voordat je het uitgeeft en om passieve inkomsten bronnen te creëren, zoals het verhuren van vastgoed, zo kun jij achterover leunen terwijl het geld binnen stroomt.


Stop nooit met zelfontwikkeling

Daarnaast is het van belang om jezelf te blijven ontwikkelen door bijvoorbeeld een podcast te luisteren zodra je in de auto stapt of boeken te lezen zoals "25 basisprincipes voor een succesvol leven" die helpen bij je mentale gezondheid en je inzichten geven, en door te visualiseren welke stappen je moet nemen om je doelen te bereiken. Ook helpt het bekijken van informatieve Youtube videos en het volgen van masterclasses bij het uitbreiden van je kennis.


Een diepe focus oefening kan helpen om je aandacht te vergroten en je productiviteit te verhogen. Een kopje koffie kan je energie en focus verbeteren en je productiviteit op scherp stellen. Het inplannen van geniet momenten is super belangrijk om stil te staan bij waar je al bent gekomen en om te ontspannen.


Relaties

Tot slot is het essentieel om tijd te besteden aan je familie en relaties op te bouwen met je netwerk. Door deze elementen in je dagelijkse routine te integreren en gedisciplineerd te blijven volgen, ga jij gegarandeerd succes behalen in je leven.

Wil jij weten hoe zo een dagelijkse routine voor succes eruit ziet?

Bekijk de video hieronder:Ben jij klaar om de volgende stappen te gaan zetten in je business maar heb je daar hulp bij nodig van een mentor? Of heb je investeringsdromen maar geen strategisch plan waarvan je weet dat het werkt? Of wil jij graag hulp bij het opstellen van een businessplan?Plan een gesprek in met een van onze coaches en samen gaan we kijken wat wij voor jou kunnen betekenen!

Over de schrijver
Een ondernemer die mensen met passie helpt om hun missie te vinden, hun missie te voltooien en financieel vrij en financieel onafhankelijk te leven.
Reactie plaatsen