Succesverhalen
René
Succesverhalen
07/17/2023
2 min
0

Van marketing meester maar meester Opkicker

07/17/2023
2 min
0

Welkom bij een inspirerend succesverhaal! In dit artikel willen we je graag kennis laten maken met Sanny Bont, de Ondernemer achter Opkickertje. Met zijn opmerkelijke prestaties en groei willen we je inspireren om deel te nemen aan de trainingen van Ultimate Mastermind. Lees verder en ontdek hoe Sanny zijn onderneming naar nieuwe hoogten heeft gebracht.

Het Begin van Opkickertje

"In april 2021 zijn mijn broer en ik gestart met het drankje Opkickertje," zegt Sanny Bont met enthousiasme. Met een smaak die doet denken aan het bekende kikkersnoepje begonnen ze aan een avontuur. En wat voor avontuur was het!

Het Pad naar Succes

Binnen enkele maanden lag Opkickertje in alle betere slijterijen in Nederland, groothandels en zelfs internationaal. Sanny blikt terug op een buitengewoon succesvol jaar. De lancering van Speckie, Krijtje en een eigen kaartspel waren hoogtepunten. "Opkickertje was een hit! Binnen 60 uur na de lancering waren we volledig uitverkocht, zelfs onze website kon de vraag niet aan en ging offline vanwege de overbelasting," deelt Sanny.

Opkickertje groeide uit tot een bekend merk in Nederland, te zien in meer dan 700 slijterijen en meer dan 200 horecazaken. Het merk veroverde zelfs de markten in België, Duitsland en Oostenrijk. Met partnerships met diverse groothandels, aanwezigheid op festivals en deelname aan een beurs, bereikte Opkickertje een breder publiek.

Media-erkenning

Het succes van Opkickertje ging niet onopgemerkt voorbij. Ze werden genoemd in de Veronica Ochtendshow en waren te zien in het populaire programma "Lang Leve de Liefde" op SBS6. Naast de reguliere flessen lanceerden ze ook een drankspel, minishotjes en de Frozen Froggy, een shotje dat een grote hit werd onder hun fans. Ze introduceerden ook twee nieuwe drankjes genaamd Speckie en Krijtje, waarvoor ze vastbesloten zijn om ook dit tot een groot succes te maken.

Toekomstige Doelen

Maar Sanny en Opkickertje zijn nog lang niet klaar. Ter gelegenheid van hun eerste verjaardag heeft Opkickertje een ambitieus verlanglijstje samengesteld met doelen waaraan ze hard zullen werken. Ze hebben onder andere als doel om een Opkickertje mascotte te vinden en om in maar liefst 1000 horecazaken verkrijgbaar te zijn. Daarnaast willen ze graag aanwezig zijn op grote festivals om hun merk verder te laten groeien.

Samenwerking met Ultimate Mastermind

Ultimate Mastermind heeft een podcast opgenomen waarin Sanny zijn verhaal deelt. Hierin wordt besproken hoe hij Ultimate Mastermind heeft ervaren en hoe de trainingen hebben bijgedragen aan zijn succes. Sanny is een groot voorstander van het programma en gelooft dat het andere ondernemers kan helpen om hun doelen te bereiken.

Hoe Ultimate Mastermind jou kan helpen

Na het lezen van dit succesverhaal ben je wellicht enthousiast geworden en overweeg je de hulp van Ultimate Mastermind in te schakelen. Als je jezelf herkent in Sanny's beginsituatie of geïnspireerd bent door zijn verhaal, nodigen we je uit om een kennismakingsgesprek in te plannen. Wie weet ben jij wel het volgende succesverhaal van Ultimate Mastermind!

Conclusie

Het verhaal van Sanny Bont en Opkickertje is een inspiratie voor ondernemers die streven naar groei en succes. Met hun doorzettingsvermogen en de ondersteuning van Ultimate Mastermind hebben ze hun doelen weten te bereiken en hun merk tot grote hoogten gebracht. Ben jij klaar om je eigen succesverhaal te schrijven? Neem de stap en ontdek hoe Ultimate Mastermind jou kan helpen bij het verwezenlijken van jouw ondernemersdromen. Plan vandaag nog een kennismakingsgesprek in en laat je inspireren door de mogelijkheden van Ultimate Mastermind!

Reacties
Categorieën