Van achterstandswijk in Rotterdam naar penthouse in Marbella
03 januari 2023 

Van achterstandswijk in Rotterdam naar penthouse in Marbella

Het succesverhaal Thomas en Lars

Thomas en Lars zijn twee broers uit een achterstandswijk in Rotterdam, die op jonge leeftijd hebben ontdekt dat geld werken voor hen kan zijn. In plaats van te wachten tot ze ouder zijn, hebben ze op 21-jarige leeftijd besloten om te beginnen met investeren in aandelen en vastgoed.

De keuze om op zo'n jonge leeftijd te beginnen met investeren is slim, omdat dit hen de tijd geeft om hun portefeuille op te bouwen en hun financiële toekomst te verzekeren. Bovendien is het investeren in vastgoed een populaire manier om passief inkomen te genereren en potentieel waarde toe te voegen aan hun bezittingen.

Review van Thomas en Lars

“Twijfel niet, ga gewoon kijken en weet waar je het voor doet”

We hebben de geldmachine cursus van Ultimate Mastermind gevolgd en waren extreem gemotiveerd om verder te gaan met onze financiële vrijheid. Door hard te werken en te sparen, hebben we kunnen investeren in aandelenfondsen en hebben we eindelijk onze droom waargemaakt door een appartement te kopen in Spanje.

Rene en het team van Ultimate Mastermind hebben ons van A tot Z begeleid en ons een gevoel van comfort en zelfvertrouwen gegeven tijdens het hele proces. We zouden het bedrijf zeker aanraden voor zowel investeren als vastgoed.

In het algemeen zijn we zeer tevreden met Ultimate Mastermind en zouden het bedrijf zeker aanbevelen aan anderen die op zoek zijn naar manieren om hun financiële toekomst te versterken.

Samenwerking met Ultimate Mastermind

Samen met UM hebben Thomas en Lars recentelijk een appartement in het zonnige Marbella, Spanje gekocht. Dit kan een slimme investering zijn, aangezien Marbella bekend staat om zijn aantrekkelijke klimaat en toerisme. 

Ze hebben het pand gekocht van 250.000 euro en hebben het nu in hun bezit voor 245.000 euro.

Ze hebben besloten om het penthouse te verhuren voor vakantieverhuur en hebben al snel gemerkt dat dit een geweldige manier is om geld te verdienen. In het laagseizoen kunnen ze 1000 euro per week verdienen, in het middenseizoen 1250 euro per week en in het hoogseizoen 1500 euro per week. Dit betekent dat ze gemiddeld 5000 euro per maand verdienen met de verhuur van hun penthouse.

Op deze manier hebben ze hun appartement afbetaald in ongeveer 8 jaar. Dit betekent dat ze nu een prachtig pand hebben dat ze kunnen verhuren en dat ze daarmee geld verdienen, zonder dat ze er zelf iets voor hoeven te betalen.

Het is duidelijk dat Thomas en Lars hun financiële toekomst serieus nemen en proactief zijn in het maken van slimme investeringskeuzes. Hun vroege start met het investeren zal hen in staat stellen om hun doelen te bereiken en een solide financiële toekomst op te bouwen.


Hulp nodig en kijken of we jou kunnen helpen?

Als je Thomas en Lars hun beginsituatie herkent, ben je waarschijnlijk iemand die net als zij proactief is en erkent dat je geld voor je laat werken een slimme manier is om je financiële toekomst te verzekeren. Misschien heb je al begonnen met investeren in aandelen en vastgoed, of misschien ben je op zoek naar manieren om te beginnen.

Na het lezen van dit succesverhaal van Thomas en Lars kan het zijn dat je enthousiast bent geworden over de mogelijkheid om met behulp van Ultimate Mastermind je eigen financiële toekomst te versterken. Als dat zo is, kun je hieronder een kennismakingsgesprek inplannen om meer te weten te komen over hoe Ultimate Mastermind je kan helpen bij het bereiken van je financiële doelen.

Wie weet ben jij het volgende succesverhaal van Ultimate Mastermind. Door te investeren in jezelf en je financiële toekomst, kun je in staat zijn om je doelen te bereiken en een solide financiële toekomst op te bouwen. Neem de eerste stap door een kennismakingsgesprek in te plannen en ontdek wat Ultimate Mastermind voor jou kan betekenen.


Over de schrijver
Ondernemer en investeerder
Reactie plaatsen