Top 3 boeken om te lezen in 2023
26 januari 2023 

Top 3 boeken om te lezen in 2023

Boeken lezen…


Wel doen, of niet doen? Sommige mensen doen het graag maar anderen zien er zwaar tegen op. Boeken kunnen je helpen om grote sprongen te maken in je leven op mentaal en fysiek gebied, maar ook in de business. Met dank aan deze 3 boeken ga jij komend jaar gigantische stappen zetten, laten we ze langs gaan.


100M offers 

Het boek van Alex Hormozi is killing, in zijn boek je hoe je perfecte offers moet maken en leerden wij hoe we de prijzen konden verhogen van de UM trainingen terwijl het aanbod nog steeds een WOW heeft. Ook legt het boek je goed uit hoe belangrijk het is om de juiste keuze te maken kwa businessmodel om er goed geld mee te verdienen. 


Why the rich are getting richer

Dit boek van Robert Kiyosaki heeft ons heel veel opgeleverd, in dit boek leer je precies waarom rijke mensen steeds rijker worden en arme mensen altijd arm blijven. Zo leer je wat jij moet doen om bij de rijken te horen en te blijven.


Hard times create strong men

Voor alle mannen is dit een must read, maar ook voor vrouwen is dit gaaf om te lezen om de man beter te gaan begrijpen en de samenwerking te bevorderen. Het is een bijbel en je kan precies begrijpen dat we nu in harde tijden zitten en dat we een aantal jaar geleden in laffe tijden zaten.


Het is aan te raden boeken altijd minimaal 2 keer te lezen, dan begin je het pas echt goed te begrijpen en ook toe te passen.


Dit waren onze Top 3 boeken om te lezen in 2023, lees boeken komend jaar dus overnieuw die je goed hebben geholpen om zo nog meer te begrijpen wat ze uitleggen.


Bekijk de Youtube video hier:


Ben jij klaar om de volgende stap te zetten voor jezelf en er écht voor te gaan dit jaar?

Plan hieronder een 1-op-1 gesprek in met een van onze coaches om the ontdekken wat Ultimate Mastermind voor jou kan betekenen en 2023 tot het beste jaar ooit te maken.
Over de schrijver
Een ondernemer die mensen met passie helpt om hun missie te vinden, hun missie te voltooien en financieel vrij en financieel onafhankelijk te leven.
Reactie plaatsen