Investeren in het Spaanse vastgoed: hutten kopen aan de Spaanse costa
20 februari 2023 

Investeren in het Spaanse vastgoed: hutten kopen aan de Spaanse costa

Investeren in vastgoed is een mooie manier om je vermogen te vergroten en passieve inkomsten te genereren. Spanje is een populaire locatie voor investeren in vastgoed, aangezien de huizenmarkt in Spanje aantrekkelijk is en het land een populaire vakantiebestemming is.


€2.500.000 aan vastgoed gekocht met klanten 

Daarom hebben wij een aantal klanten en winnaars van onze winactie in Spanje uitgenodigd voor een weekend vastgoed bezichtiging. Tijdens dit weekend hebben we panden bekeken in verschillende prijsklassen, van €200.000 tot €7.000.000. Dit hebben we gedaan om onze klanten en de winnaars een beter beeld te geven van de waarde van woningen in Spanje en de mogelijkheden.


Proef de omgeving

Het is belangrijk om te onthouden dat investeren in vastgoed meer is dan alleen geld uitgeven aan een pand. Het is belangrijk om de cultuur en locatie te beleven en te ervaren wat er te doen en te zien is in de omgeving. Proef de Spaanse keuken, bezoek plaatselijke bezienswaardigheden en bekijk de verhuur mogelijkheden. Als jij zelf graag naar Spanje zou gaan op vakantie, zijn er waarschijnlijk ook mensen die jouw pand willen huren voor de korte termijn.


Ervaar het zelf

Om je te helpen een beter beeld te krijgen van de panden die we hebben gezien, hebben we een vlog gemaakt. In deze vlog nemen we je mee naar de verschillende panden en geven we tips voor wanneer je zelf op zoek bent naar een investeringspand. We geven je ook een inkijkje in het leven aan de Spaanse costa en hopen je te inspireren om harder en slimmer te gaan werken, zodat jij zelf in het bezit komt van een huis dat je passieve inkomsten oplevert.

Wanneer je zelf besluit een woning in Spanje aan te schaffen, is het belangrijk om veel panden te bekijken en het leven in Spanje eerst te proeven. Dit zal je helpen om niet alleen de indeling van de panden, maar ook de prijzen beter te vergelijken zodat jij een sterke onderhandelaar wordt.


Bezichtig veel vastgoed

Het uitnodigen van onze klanten en winnaars voor een weekend vastgoed bezichtiging in Spanje een waardevolle ervaring geweest. Het heeft ons de kans gegeven om hen te laten ervaren wat het betekent om in Spanje vastgoed te bezitten.

Bekijk de vlog hier:Past dit bij jou?

Na het bekijken van onze vlog en het lezen van deze blog hopen we dat we je hebben kunnen inspireren en enthousiasmeren om te overwegen om in Spaans vastgoed te investeren. Als je serieus geïnteresseerd bent, nodigen we je uit om een afspraak te maken via onze agenda. Tijdens deze afspraak kunnen we in gesprek gaan over jouw wensen en doelen en kijken we samen of het investeren in Spaans vastgoed iets is wat bij jou past. 


Zet de eerste stap

Laat je niet ontmoedigen door de gedachte dat het allemaal moeilijk en ingrijpend is, het is belangrijk om de stap te zetten en te ontdekken wat het voor jou kan betekenen. Wij staan klaar om je te begeleiden en te ondersteunen bij deze reis naar passieve inkomsten en financiële vrijheid. 


Samen gaan we naar de top!Over de schrijver
Een ondernemer die mensen met passie helpt om hun missie te vinden, hun missie te voltooien en financieel vrij en financieel onafhankelijk te leven.
Reactie plaatsen