Hoe Lars Maat Een INTERNATIONAAL Marketing IMPERIUM Opbouwde Met 120+ Klanten
13 april 2023 

Hoe Lars Maat Een INTERNATIONAAL Marketing IMPERIUM Opbouwde Met 120+ Klanten

Lars Maat is een dynamische ondernemer die zichzelf vooruit heeft gestuwd met zijn harde werk. Hij begon als een SEA en advertentie specialist, maar door zijn vastberadenheid om zijn doelen te bereiken, heeft hij zich ontwikkeld tot een succesvolle ondernemer en investeerder.

In 2013 is hij voor zichzelf begonnen. Nu is hij de trotse mede-eigenaar van Maatwerk Online Marketing Bureau, dat in 2018 is gefuseerd met twee freelance vrienden, Ruben en Nick. Het bedrijf heeft nu zo'n 120 klanten, ook internationaal. 

Vastgoed Spanje

Lars heeft een appartement in Spanje gekocht met de hulp van René vanwege de kennis, ervaring en het netwerk dat er al staat. Hij gaat het verhuren eerst via Airbnb doen en later klantenbestand voor website gebruiken.

Doelen stellen

Lars heeft geleerd dat je door doelen te stellen en bewust kansen te spotten, niet alleen privé maar ook zakelijk, een succesvolle onderneming kan opbouwen. Zijn bedrijf, Maatwerk Online Marketing helpt bedrijven bij het schaalbaar maken van hun bedrijf door middel van automatisering en het gebruik van business systemen zoals Monday, Trello, Office 365 Outlook mail en Zapier. Het andere bedrijf onlinemarketing.nl biedt cursussen aan in online marketing.

Teamuitbreiding

Lars' specifieke doelen voor de toekomst zijn om zijn bedrijf uit te breiden naar een team van 100 man, meer prijzen te winnen en creatieve 'out of the box' campagnes te bedenken. 

“Uitgeleerd is uitgeleefd”

Ze hebben ook een open bedrijfscultuur waardoor werknemers gemotiveerd worden hun ondernemers mind te gebruiken. Corona was voor Lars een goede periode, omdat de focus echt verschoof naar online verkopen, en dus ook marketing. 


Lars' advies aan de lezers is om doelen te stellen en kansen bewust te spotten. Geniet van het leven en doe leuke dingen. Wees niet bang om te vallen, want als je niet valt, ga je niet hard genoeg. 

“Als je niet valt ga je niet hard genoeg”

Kortom, als je doet wat je leuk vindt, hoef je nooit te werken. Dus, als je op zoek bent naar een dynamische ondernemer met een gedrevenheid voor succes, dan is Lars Maat jouw man. Laat je inspireren door Lars zijn verhaal en begin vandaag nog met je eigen ondernemers avontuur. Neem contact op met Ultimate Mastermind om een kennismakingsgesprek in te plannen voor je ondernemers- en investeringsdoelen.Over de schrijver
Ondernemer en investeerder
Reactie plaatsen