De GROOTSTE Beauty Webshop Van De Benelux
13 februari 2023 

De GROOTSTE Beauty Webshop Van De Benelux

John Beerens is de eigenaar van www.johnbeerens.com. De grootste beauty webshop van Nederland. In deze podcast gaan wij het hebben over hoe hij van jongs af aan zijn eigen kapsalon heeft opgezet, verkozen werd tot de allerbeste kapper van Nederland en hoe hij uiteindelijk de allergrootste beauty webshop van de Benelux heeft kunnen bouwen. Bekijk en luister vooral heel goed tijdens deze podcast, want er zullen een hele hoop wijze lessen verteld worden. Onthoud, wie schrijft die blijft!

Carrière 

John begon zijn carrière in de haarbranche toen hij 15 jaar oud was en op 22-jarige leeftijd en na jaren van hard werken opende hij zijn eerste business in Tilburg: John Beerens Haarstudio. Vlak daarna werd hij Nederlands Kampioen in zijn vakgebied. Vanaf toen begon hij te investeren in marketing en groeide zijn bedrijf snel en startte hij een webshop voor het gemak van zijn ver weg wonende klanten. Zijn webshop Johnbeerens.com is nu een van de bekendste online haarzaken van Nederland met 70+ werknemers en een gigantisch aantal klanten. 

Advies van John

In deze podcast aflevering deelt John zijn weg naar succes, en de rol van zijn vrouw als businesspartner. Hij geeft advies aan jonge ondernemers en vertelt over zijn toekomstplannen voor Johnbeerens.com. Het doel is om dé webwinkel op het gebied van haarproducten in Nederland te worden.

John Beerens is een voorbeeld voor vele ondernemers, niet alleen in de haarbranche. Zijn succes is het resultaat van hard werken, passie voor zijn vak en voortdurende innovatie. Wij voelen ons vereerd om samen te mogen werken met John en we delen zijn verhaal graag met onze luisteraars.


Tijdens deze aflevering deelde John zijn inspirerende verhaal over hoe hij begonnen is als kapper en uiteindelijk zijn online imperium opbouwde.

Bekijk de podcast aflevering hier:


Ben jij geïnspireerd geraakt om ondernemer te worden of kun jij hulp gebruiken bij het bereiken van de volgende stap met jouw onderneming?

Plan hieronder een gesprek in met een van onze coaches om te bespreken hoe wij jou kunnen helpen met jouw weg naar succes.
Over de schrijver
Ondernemer en investeerder
Reactie plaatsen