5 investeringen die je moet doen als je meer wilt
30 juni 2021 

5 investeringen die je moet doen als je meer wilt

Als je iets wilt, zul je moeten investeren. Ontdek de 5 investeringen.

De eerste 2 investeringen die je moet doen

Geld & Tijd

Met geld kan je investeren, zoals je bijvoorbeeld in een cursus investeert en zo krijg jij er waarde voor terug. Maar daar blijft het niet bij want je moet tijd investeren om wat je hebt geleerd ook toe te gaan passen en door te blijven gaan. Alles kost dus tijd waaraan je begint, nu ik deze blog schrijf kost dat ook tijd om je waarde te geven. 

Het zal misschien niet direct lukken, maar zolang je het tijd geeft en je geeft er geen fuck om wanneer het lukt, komt het vanzelf. 

De derde investering die je moet doen

Energie

Hierna komt energie, je moet jouw energie blijven geven. Het kost je energie op door te blijven gaan waar anderen stoppen, dit doe ik ook altijd. Als jij energie krijgt van datgene waar je mee bezig bent. Dan betekent het dat je goed bezig bent, maar ook als dit niet zo is moet je door blijven gaan. Energie moet ergens starten en daarna moet je het zelf vasthouden.

Je moet niet alleen zeggen “ik heb geld betaald” en nu kan ik achterover leunen. Nee je moet energie geven om uiteindelijk iets te bereiken, niet je handje ophouden. 

Stel je voor: Je gaat op date en daar betaal je voor en maakt er tijd voor vrij. Dan moet je nog steeds energie in de date stoppen anders slaat het nergens op, dan investeer je in een date zie geld en tijd, maar je geeft geen energie aan de date.

De vierde investering die je moet doen

Verlangen naar meer

De vierde investering die je moet doen is: Je moet wel het verlangen hebben om het beter, mooier te maken. Als jij niet het verlangen hebt om te veranderen waarom lees je dit dan en waarom doe je wat je doet? Je wilt toch verandering! Dan moet je wel het verlangen hebben om het beter te maken/hebben. Ga dan niet lekker op Facebook zitten scrollen terwijl je dit leest of Netflix aan het kijken bent. Je moet mee pennen met deze blog. 

Ik wil niet met zoutzakken werken, ik wil met leeuwen werken. Als je geen verlangen hebt ben je verloren.

De allerlaatste investering

Weet dat je het gaat behalen

De vijfde investering is weten dat je succes gaat behalen met wat je gaat doen, maar let op je moet niet denken dat het makkelijk is anders zal iedereen het doen!

Het mag niet makkelijk zijn, maak er een commitment van. Je moet al weten dat je succesvol bent. Maak er het beste van en ga niet als een jankerd door het leven. Je moet beter, beter en beter worden, beter dan je superheld. 

Je moet all in gaan er is geen weg terug als je een leeuw bent..

Hier nog even alle 5 de investeringen op een rij:

  1. Geld
  2. Tijd
  3. Energie
  4. Verlangen
  5. Weten 

Als je alles wilt hebben in je leven zul je deze investeringen altijd moeten blijven toepassen. Dat is wat wij de mensen meegeven in onze community

Succes.

Over de schrijver
Een ondernemer die mensen met passie helpt om hun missie te vinden, hun missie te voltooien en financieel vrij en financieel onafhankelijk te leven.
Reactie plaatsen