Live Online Geldmachine Masterclass Met René en Anil

Heb jij geld stilstaan en wil je beginnen met investeren, maar weet je niet waar je moet beginnen? Volg dan eerst laagdrempelig onze online masterclass waar we jou uitleggen wat De Geldmachine Strategie is. Zelf hebben we al meer dan 5 jaar lang ervaring met investeren en hebben we inmiddels meer dan 1.000 mensen persoonlijk begeleid. 

Plan van aanpak

Maak een strategisch plan voor je toekomst, stop met proberen en alles half doen

Bewezen strategie

Alles wat je gaat leren is vanuit eigen kennis en ervaring, je kan het zo kopiëren en plakken

Klanttevredenheid

500+ Recensies op Google en Trustpilot, we staan met 4,9 sterren op de nummer 1 in onze branche!

Het doel van deze masterclass 

Deze masterclass is voor iedereen die van zijn of haar geld meer geld wilt maken. Voor mensen die geld op hun spaarrekening hebben staan wat staat te verdampen en nog geen idee hebben hoe ze dit systematisch aan het werk kunnen zitten voor hun.

Jouw instructeurs

financieel-vrij-zijn

René Cooiman

Eigenaar Ultimate Mastermind, Oud-Marinier en een succesvolle ondernemer. René wordt met Ultimate Mastermind gezien als dé nummer 1 in Nederland op het gebied van trainingen over ondernemen en investeren. Samen met zijn team helpt hij duizenden mensen in het bereiken van hun dromen en doelen. Zelf investeert hij ook in aandelen en vastgoed met de strategie De Geldmachine.
fire-financieel-onafhankelijk

Anil Önder Bicer

Van Aldi naar financieel onafhankelijk binnen 5 jaar door het investeren in aandelen en vastgoed. Anil komt van de bodem en heeft zijn familie door hard werken financieel onafhankelijk gemaakt. Hij is de expert op het gebied van vastgoed, heeft een fantastisch netwerk opgebouwd en kent alle kneepjes van het vak. Anil helpt alle cursisten van Ultimate Mastermind met het opbouwen van een mooi vastgoedportefeuille.
Geen mooie praatjes of beloftes, want zij laten hun eigen werkwijze en successen zien die behaald zijn. Daarbij geven ze ook aan dat je niet bij hun moet zijn om snel geld te verdienen. Met concrete tools laten ze je zien hoe je “veilig” kan beleggen (met uiteraard de bekende disclaimer).
Daniel Bolt - Eigenaar Bolt Finance (Geldmachine cursist)

Reserveer snel jouw plek, voordat we weer vol zitten!