De Businessmachine

Aanmelden

Maatwerk

Samen gaan wij bouwen aan systemen en structuren zodat je bedrijf ook draait als je niks doet

Persoonlijk

1-op-1 begeleiding volledig gericht op jou en jouw onderneming van mentoren die zelf misbaar zijn in hun eigen bedrijf

Missie

Verder bouwen aan je missie van het bedrijf, een sterk team bouwen en strategische plannen maken

Het doel van De Businessmachine 

Persoonlijke 1-op-1 begeleiding om misbaar te worden in je eigen bedrijf
Aanmelden


Zij gingen je voor

"René weet waar hij het over heeft. Ik heb Ultimate Mastermind benadert omdat ik meer groei voor mijn onderneming wilde. Ik heb handvaten gekregen die ik de afgelopen maanden heb gebruikt om mijn bedrijf verder te laten groeien, én met succes. Meer leads, meer intakegesprekken, meer sales. Ben je een ondernemer en loop je even vast? Dan kunnen zij je echt op weg helpen."
Cas Daamen - Eigenaar CDFX Trading

Ultieme vrijheid ervaren?

Veel ondernemers lopen allemaal tegen hetzelfde probleem aan: alles nog zelf doen in het bedrijf en geen vrijheid hebben om te kunnen doen en laten wat ze willen... 


Ze beginnen met ondernemen om meer vrijheid te hebben of niet meer voor een baas te werken. Uiteindelijk lopen ze allemaal vast en komen ze niet verder... Hoe dit komt?


Ze bouwen niet aan een duurzame business en hebben geen sterk team om misbaar te worden. Dit komt omdat ze dit nog nooit geleerd hebben bij andere cursussen of coaching. 


Zit je op dit moment vast en wil je verandering, vraag dan een intake aan en dan kunnen we kijken of we jou kunnen helpen.

De werkwijze 

Het is niet dat zo dat cursisten die zijn begonnen met onze strategieën speciaal zijn, maar ze hebben wel één ding met elkaar gemeen… En dat is dat ze een mentor hebben gezocht die het pad al heeft bewandeld en de weg heeft vrijgemaakt om snel resultaten met ze te behalen.


Wat je ook wilt in het leven, de gemakkelijkste en snelste manier om daar te komen is door te leren van mensen die het al hebben gedaan.


Het is heel simpel, maar je moet wel de juiste strategie en het netwerk hebben en dan kan ook jij een echte business gaan runnen. 

Vraag intake aan


"Fijne mentor. Al een jaartje bezig met e-commerce en in eind oktober besloten all-in te gaan. High performance traject in gegaan samen met René. Sindsdien is mijn business als een raket gegaan (10X over de kop in winst). Je krijgt fijne begeleiding, hij neemt volledig de tijd voor je en geeft je waardevolle tips. Je focust niet alleen op je business, maar ook op je persoonlijke ontwikkeling en manier van denken, wat in mijn ogen erg belangrijk is. Die combinatie zorgt ervoor dat je met beide voeten op de grond blijft staan en zo met je business kunt knallen."
Stan Ramakers
€ 6.000,-

De Businessmachine

Wat krijg je:

  • 1 live dag op kantoor om een 100 dagen plan op maat te maken
  • 12 online zoom 1 op 1 coaching
  • 100 Dagen lang chat contact
  • Ultimate Mastermind Package
  • De Geldmachine & De Ondernemersmachine online (T.W.V. €4.000,-)
  • Bonus: Live afsluiting op kantoor incl. Mastermind (T.W.V. €2.000,-)


Eis:

Je draait minimaal €5.000 aan omzet per maand


Startdatum:

  1. September 2022 UITVERKOCHT
  2. Oktober 2022 (Plekken beschikbaar)
  • November 2022 (Plekken beschikbaar)
  • December 2022 (Plekken beschikbaar)


Locaties:

Live op kantoor + online via Zoom


Aantal plekken per maand:

5 plekken


De prijs zal eind 2022 worden verhoogd...

Jimmy Harings

"René is een sparringspartner van niveau. Door samen te werken is er meer orde gekomen in mijn leven. Ik heb vooral mijn werkweek weer teruggekregen. Ik wilde nog veel te veel zelf doen. Door dit traject heb ik meer dingen uitbesteed en geautomatiseerd. Hierdoor kan ik eindelijk meer aan mijn bedrijf werken in plaats van in mijn bedrijf. Dit heeft er vervolgens vrijwel direct voor gezorgd dat de omzet omhoog ging. 


We hadden aan het begin van het 13 weken traject doelen gesteld. Deze heb ik na 6-7 weken al behaald. Hierdoor zijn we gelijk de volgende fase ingegaan. Nu alles goed staat gaan we samen de omzet opschalen. Hiervoor hebben we samen een concreet en uitvoerbaar plan opgesteld.


Kortom, ik raad dit traject aan omdat ik de investering er in de eerste maand alweer uit had. De rest is dus bonus :). En dan bedoel ik niet alleen in geld maar ook de persoonlijke ontwikkeling en het vergrote netwerk.

Jimmy Harings

Wanneer start dit traject?

Direct na de intake, dan krijg je een onboarding en plannen we samen de startdatum

Van wie krijg ik ik hulp?

Van het gehele team van Ultimate Mastermind en al ons netwerk zit er ook bij

Haal ik mijn investering eruit?

Als je doet wat we zeggen en je toont zelf genoeg initiatief dan haal jij je investering er 100% uit

Vraag intake aan