00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

15 November 2023 20:00

Het vastgoed in Spanje is ontploft. Dit is de GROOTSTE VASTGOEDKANS van de komende jaren, de afgelopen weken heb ik alles wat ik nu weet over het vastgoed in Spanje verwerkt in een training die ik op 15 november ga geven via Zoom en jij kan erbij zijn. De plekken zijn beperkt en het is zeer exclusief, reserveer je plek door je aan te melden via de button.
Beperkte plekken beschikbaar

€15.000.000+

aan vastgoed gekocht met klanten in 2023

20+ jaar

kom ik al in de Costa del Sol

500+

5 sterren reviews

Klanten die een woning hebben gekocht!

Thomas en Lars Parlevliet

Deze tweelingbroers werken in de bouw en investeren hun hard verdiende geld in vastgoed, momenteel hebben ze 2 woningen in de verhuur dankzij De Geldmachine Live Training en onze persoonlijke begeleiding. 

Thijs Offermeijer

Thijs is eigenaar van kledingmerken Malelions en Croyez. Hij had al langer interesse om te investeren in Spanje, maar eigenlijk kwam er nooit wat van. Samen met ons heeft hij een mooie aankoop kunnen doen, €19.000 onder de vraagprijs en nu beheren we zijn appartement en levert hem dit €30.000 per jaar aan huurinkomsten op.

Guus Verhoeven

Guus zelfstandig ondernemer en kwam in Juli 2022 naar De Geldmachine Live Training, hij werd wakker geschud door ons omdat hij al zijn geld stil had staan en het langzamerhand minder werd door de stijgende inflatie. Binnen 3 maanden hebben we een appartement gekocht in Spanje en behaald hij nu jaarlijks €30.000 aan huurinkomsten.

Robert en Connie

Binnen 90 dagen hebben we een aankoop gedaan in Spanje en 2 weken nadat hij live ging met de verhuur had hij al zoveel boekingen dat hij zijn volledige vaste lasten voor het gehele al had verdiend. Robert heeft een eigen bedrijf en Connie werkt in loondienst en samen hebben ze besloten om met ons van start te gaan om De Geldmachine aan te slingeren en om een appartement te kopen in Spanje. Vanuit meerdere kanten kregen ze te horen dat het niet mogelijk was om hun droom te laten uitkomen, maar na een gesprek met mij kwamen we erachter dat dit wel mogelijk was en binnen 4 weken was de deal rond en kwam Robert en Connie hun droom uit. 

Erik en Marieke

Eric en Marieke zijn echte action takers en het levende bewijs van een gedeelte van de eigen inleg ophalen bij anderen. Ze hadden zelf wel het geld om hun eigen inleg te financieren, maar zoals we altijd zeggen mocht je tegen een voordelig tarief geld kunnen ophalen bij anderen dan is dit zeker een mooie optie. Het is hard gegaan en wat een droom was is nu werkelijkheid geworden. Eric en Marieke hebben een geweldig appartement gekocht in Marbella en we hebben ook nog eens €20.000 onder de vraagprijs kunnen kopen. Het appartement heeft een geweldig uitzicht, is zeer ruim van binnen en op de accommodatie zijn maar liefst 6 zwembad waarvan 1 verwarmd. Ook ben je zo bij het strand, waar geweldige beachclubs zitten.

Roel van Rens

Roel is stukadoor en heeft in 2023 een splinternieuw appartement gekocht samen met onze begeleiding in Estepona. Al jaren werkt Roel hard voor zijn geld als stukadoor en in December 2022 heeft hij besloten om ook zijn hard verdiende geld voor hem te laten werken. Het appartement hebben we €30.000 onder de vraagprijs kunnen kopen en levert per jaar €30.000 aan huurinkomsten op. Binnen 1 jaar is de waarde al gestegen met €50.000 en dit zal alleen nog maar meer gaan worden. Roel heeft de smaak te pakken en wilt snel zijn volgende aankoop gaan realiseren hier in Spanje.

masterclass vastgoed spanje

Wat Komt Er Aan Bod?

 • De bewezen rendementssheet van 2023
 • Wat momenteel de ontwikkelingen zijn in Spanje
 • Waar gaat de markt heen in 2024, 2025 en 2026
 • We maken gezamenlijk een financieringsplan met elkaar
 • Het zoeken van de juiste appartementen strategie op Idealista
 • Welke nieuwbouwprojecten op dit moment het meest interessant zijn
 • Hoe een betalingsplan exact werkt voor nieuwbouwprojecten in Spanje
 • Case studies van mijn eigen 3 aankopen en de aankopen van onze klanten
 • Waar de meeste mensen de fout mee in gaan tijdens het aankopen van vastgoed in Spanje en jij straks niet
Beperkte plekken beschikbaar
masterclass vastgoed spanje

Wat Komt Er Aan Bod?

 • De bewezen rendementssheet van 2023
 • Wat momenteel de ontwikkelingen zijn in Spanje
 • Waar gaat de markt heen in 2024, 2025 en 2026
 • We maken gezamenlijk een financieringsplan met elkaar
 • Het zoeken van de juiste appartementen strategie op Idealista
 • Welke nieuwbouwprojecten op dit moment het meest interessant zijn
 • Hoe een betalingsplan exact werkt voor nieuwbouwprojecten in Spanje
 • Case studies van mijn eigen 3 aankopen en de aankopen van onze klanten
 • Waar de meeste mensen de fout mee in gaan tijdens het aankopen van vastgoed in Spanje en jij straks niet
Beperkte plekken beschikbaar