Het NUMMER 1 event voor ondernemers en investeerders

Wat onze gastsprekers vertellen...

Marco Nobel - 
NC&C
Verbindend en inspirerend, voor ondernemers van alle soorten en maten. Kortom, een event waar je bij aanwezig moet zijn!

Arian Biemans -

CROYEZ & MALELIONS

Alle belangrijke factoren van een succesvolle dag zaten erin van netwerken, ervaringen delen, inspireren en geïnspireerd worden. Blij dat ik heb kunnen bijdragen aan deze dag!
Tycho Luijten - 
DAPPER AGENCY
Op het UM summer event waren super veel ervaren ondernemers aanwezig. Het was een top gelegenheid om te leren en netwerken. Daarnaast was er goed eten en was het entertainment klasse geregeld. Volgend jaar weer!

KOOP JOUW TICKET!

Het UM EVENT is gemaakt voor vooruitstrevende ondernemers, investeerders en iedereen die de markt van vandaag wil verbeteren. Ultimate Mastermind is in een paar jaar tijd de nummer 1 op het gebied van trainingen in Nederland en België.

KOOP JOUW TICKET!

Het UM EVENT is gemaakt voor vooruitstrevende ondernemers en investeerders. Ultimate Mastermind is in een paar jaar tijd de nummer 1 op het gebied van trainingen in Nederland en België.

EARLY BIRD TICKET

✔ Toegang tot event

✔ Luxe lunch & diner

✔ Toegang tot afterparty


All inclusive, je hoeft alleen aanwezig te zijn.

€ 500,-
€ 200,-

Wat onze gasten ervan vonden...

Roy Lammers
Het um summer event was geweldig! Er waren waardevolle mensen en ik heb weer een paar mooie connecties erbij gekregen. Verders waren er genoeg lekkere drankjes, lekker eten en natuurlijk mooie muziek. Volgende keer ben ik er weer bij!
Joshua Kaats

Alles was tot in de puntjes top verzorgd :-). Er waren toffe sessies met succesvolle ondernemers uit verschillende industrieën waardoor je inzichten en inspiratie krijgt vanuit verschillende hoeken. Het evenement heeft voor nieuwe inzichten en waardevolle connecties gezorgd. Aanrader voor iedere ondernemer die zijn business serieus neemt :)!

Bram Ramakers

Eerlijk is eerlijk, het was enorm goed georganiseerd!  De vibe was 10/10, de locatie was erg luxe en mooi, het eten was echt kwaliteit. de sprekers waren inspirerend en de leeuw was los gegaan 😜 De volgende keer moet je er zeker bij zijn! Want ik ben zeker weer paraat voor de volgende editie 🚀

LEER, ONTWIKKEL JEZELF MAAR GENIET VOORAL OP HET EVENT

LEER, ONTWIKKEL JEZELF MAAR GENIET VOORAL OP HET EVENT

DEELNEMEN AAN HET UM SUMMER EVENT IN 2023
KOOP JOUW TICKET

IEDER JAAR WEER INTERESSANTE SPREKERS

IEDER JAAR WEER INTERESSANTE SPREKERS

Zorg dat je er weer bij bent!

DEELNEMEN AAN HET UM SUMMER EVENT IN 2023

Zorg dat je er weer bij bent!

KOOP JOUW TICKET

Zorg dat je er weer bij bent!

Jouw netwerk bepaald hoever je gaat komen, investeer daarom altijd in je netwerk

KOOP JOUW TICKET

DREAM BIG. WORK HARD. STAY FOCUSED AND SURROUND YOURSELF WITH GOOD PEOPLE.