Word een Online Marinier

In 13 weken een duurzaam e-commerce merk met de mindset van een Marinier

Weet je niet meer wat je wilt of wie je moet geloven?

Als jij een goed bedrijf wilt neerzetten, dan moet je afwijken van de snelle jongens die een snelle webshop in elkaar flansen. Lees rustig verder en je gaat ontdekken hoe dit kan.

De jongere generatie weet niet meer wie hij moeten geloven. De laatste 2 jaar zijn er teveel bullshit coaches die jou van alles beloven, maar geen enkele die hard, eerlijk en direct is. Je moet aan de bak om je shit te regelen.

 

Maarja, wat kan jij er aan doen als ze je vertellen dat je snel rijk kunt worden met een simpele webshop en 1 uur werken.


Dus ga je beginnen.


Maar eigenlijk begin je nergens aan, want telkens loop je achter de feiten aan. Ik kan je vertellen waarom. Je hebt geen concrete missie, geen visie en geen doel voor ogen. Het draait allemaal maar om snel geld verdienen en ik kan je vertellen: Dan gaat het je niet lukken.


Maar ik heb iets voor je. 


Je moet jouw passie in je werk stoppen, iets waar je voldoening uit haalt en waar je trots op kan zijn als jij dit met medemensen deelt. Jouw missie. 


Als Online Marinier weet je wie je bent, weet je wat je wilt en doe je wat je leuk vindt. Je hebt een missie, een doel voor ogen. Je gaat je missie voltooien.

Thijs en Jesper

Ondernemers

"Een man van de echte harde waarheid"

"Een man van zijn woorden. Kort maar krachtig en af en toe een beetje hard, maar dat is puur om het goed binnen te krijgen!💪🏼"

Geld verdienen

1 merk met een missie voor gegarandeerd geld, voor altijd

Militaire werkwijze

Krijg een Mariniers mindset en werk met militaire zakelijke strategieën

Verbondenheid

Maak vrienden voor het leven en sleep elkaar erdoorheen

Tijd voor een missie

Van moeilijk naar makkelijk

We leven in een tijd dat de verleiding naar snel geld verdienen groot is, de makkelijke weg kiezen. Maar hoe meer je naar de makkelijke weg aan het zoeken bent, hoe moeilijker je leven gaat worden. En hoe moeilijker je leven gaat worden, hoe vaker je teleurgesteld gaat worden. Zo ben je harder aan het werk en flikkert je bedrijf telkens als een kaarthuis in elkaar.


Met huilen en frustratie als gevolg: je bent afhankelijk van advertentieplatformen, afhankelijk van automatiseringen en je zult geen voldoening uit je werk halen die je erin stopt.


Het is tijd voor een andere weg, de moeilijke weg. Als jij de moeilijke weg gaat kiezen zul je het steeds makkelijker krijgen. Word je sterker, leef je beter, verdien je meer. Heb je meer verbinding met medeondernemers, kan je over je missie praten en ben je de komende jaren aan het werk voor iets waar je voldoening uit haalt.


Ben jij de volgende met een merk zoals: Rolex, Nike, Coolblue...?

Hier is het verhaal..

Als je Marinier wilt worden moet je jezelf eerst aanmelden voor een 3-daagse mast. Hier gaan ze je 3 dagen lang prikkelen om te kijken of je geschikt bent om Marinier te worden. Er melden zo’n 1.000 jonge mannen zich aan voor deze 3-daagse.


Na deze 3 dagen gaan er uiteindelijk maar 100/150 door naar de keuringen voor de Mariniers opleiding. Eenmaal de keuring te hebben doorlopen mag je met de Mariniers opleiding starten. 


Dit is 6 maanden lang rammen en na 6 maanden ben je Marinier. Ook hier vallen er nog 100 af en heb je uiteindelijk met 30/50 andere Mariniers de opleiding behaald. Dan ben je binnen en ga je de vervolgtrainingen nog pakken om uiteindelijk uitzendingen te gaan doen. 


Het grootste probleem op dit moment is dat elke jongeman denkt dat ze snel rijk kunnen worden met een webshop. 


De makkelijke weg.


Er valt snel en veel geld te verdienen in het verdienmodel dropshippen, maar het flikkert ook zo weer in elkaar. 


Sommige winnen, sommige verliezen.


En wat heb je er dan aan, als je telkens weer vanuit de goot moet opstaan en helemaal opnieuw moet bouwen. Er is niks minder zuur dan telkens aan iets te werken wat je geen lange termijn visie oplevert. 


Als jij niet bouwt dan heb je eigenlijk niks, bouw je geen bedrijf, kan je niemand trots maken en heb je geen voldoening.


Wat we zien is vreselijk, we bouwen tegenwoordig geen bedrijf meer en weten totaal niet onze missie. De makkelijke weg vinden we nou eenmaal fijn, dit omdat iedereen dat natuurlijk tegen jullie zegt. 


Je kan met 1 uur per dag rijk worden, dat klinkt natuurlijk sexy maar dat is complete onzin. 


Maar er zijn ook leeuwen.

Leeuwen die meer willen dan geld.

Die iets willen neerzetten waar ze trots op kunnen zijn.


Een missie.

Online Marinier worden met een missie.

De oplossing

Waar de makkelijke weg gaat om snel geld verdienen, draait de moeilijke weg om altijd geld verdienen. Gegarandeerd.


In plaats van af en toe heel veel, wil jij altijd geld zonder afhankelijk te zijn van automatiseringen.


Je gaat kiezen voor een missie en winnen.


Net zo lang totdat je er bent. Maximale inzet, voor het maximale resultaat.


Waar de makkelijke weg draait om snel, draait de moeilijke weg om gegarandeerd voor de lange termijn.


Want wat heb je eraan als je veel geld verdient, maar je kan er niet eens over praten met familie en vrienden. Misschien ben je het zelf of ken je wel iemand.


Dit is het grootste geheim wat veel van jullie niet weten:


Een bedrijf zonder missie is zinloos.


De makkelijke weg zorgt ervoor dat je afhankelijk bent van platformen om sales te draaien, de moeilijke weg zorgt ervoor dat je sales draait vanuit mond op mond reclame.


De makkelijke weg is voor de mensen die de belasting ontwijken, de moeilijke weg is voor mensen die het spel meespelen met de belasting.


De makkelijke weg is een weg waar je niet geeft om de klant en alleen aan jezelf denkt, de moeilijke weg is om de klant iets aan te bieden waar ze gelukkig van worden.


De makkelijke weg is voor mensen die al hun geld opmaken en geen tijd aan hun financiën besteden, de moeilijke weg is voor mensen die een vermogen opbouwen.


Jij kan kiezen voor moeilijk, zodat je leven makkelijker gaat worden. Bij elk succes denk je terug aan de moeilijke weg die jou hier heeft gebracht.


Omdat je jouw missie volgt, je hart volgt.


En dan ben je een Online Marinier.

Nilza Fortes

Docent

"René is een top mens en goede ondernemer"

"Rene inspireert andere mensen, hij is zeer krachtig in zijn coaching om mensen naar de top te brengen. Sinds ik Rene volg ben ik anders gaan denken over mijn toekomst en doelen."

Kies moeilijk en bouw een fantastisch bedrijf met een missie

 • Een geheime manier(die niemand toepast) hoe succesvolle miljonairs een bedrijf bouwen. 
 • Zakelijke strategieën(voor ondernemers) die gebruikt worden bij de militaire opleiding.
 • Hoe jij afwijkt van het snelle korte termijn geluk en kiest voor jouw gegarandeerde lange termijn missie.
 • Waarom simpele producten zinloos zijn en je meer iets moet doen met passie 
 • Hoe je in 3 maanden je leven, je bedrijf en je toekomst compleet verandert.

Behaal je succes

Online Marinier worden is voor een ieder die langdurig succes wilt. Je kan het niet, het is niet haalbaar, je hebt geen diploma, het is te hoog gegrepen voor je…

Kom dit je bekend voor? Zeiden ze dit ook allemaal tegen jou? Het is ongelooflijk, maar toch waar. Wie gaat voor jou bepalen dat iets niet voor jou is weggelegd, alleen jij toch?

Oud-Marinier en discipline expert René Cooiman heeft al meerdere malen aangetoond dat je alles kan bereiken waar je passie voor hebt en hij gelooft dat succes voor iedereen is weggelegd.

Na het bestuderen van anderen en 7 jaar gedisciplineerde praktijkervaring als Marinier en ondernemer, heeft hij ontdekt waar het meestal mis gaat: Discipline. Met als conclusie om een zeer exclusief traject aan te bieden: Online Marinier met een missie. Jezelf te transformeren naar iemand die geen karakter/discipline heeft en geen resultaten behaald met zijn onderneming, naar iemand die wel karakter/discipline heeft en wel resultaten behaald waardoor je dromen vanaf dat moment haalbaar zijn.

De werkwijze

We kiezen lange termijn, je onderneming is net als een marathon. Je moet helderheid hebben, discipline en consistentie om succesvol te gaan worden. Geniet van de reis. We hebben een vaste strategie hoe we in een aantal maanden een stabiel merk neerzetten met minimaal€10.000+ per dag.

 • Geen half werk meer, een vaste strategie hanteren
 • Je werkt in teamverband, samen kom je verder
 • Voltooi jouw missie in deze wereld

De toekomst

Een sterk merk opbouwen is de toekomst. Wij willen dat je een brand gaat opzetten voor de lange termijn. Zodat je altijd geld verdient, in plaats van af en toe wel en af en toe niet. Met een sterke missie en een merk kan je dit realiseren. Leer hoe wij een brand opzetten en in de eerste week €10.000 omzet behalen door Influencer marketing en mond op mond reclame. Dat is de toekomst.

Helderheid

Is het allemaal nog vaag? Hoe kan dat nou, je wilt toch weten waar je heen gaat. Krijg helderheid.

Discipline

Maak je nog steeds niet af waar je aan begint? Krijg meer discipline om je doelen wel te halen.

Consistentie

Geen consistentie? Dit gaat ervoor zorgen om je doel te halen. Makkelijk simpel en consistent.

De Teams

We werken in teams, niet een saaie 1 op 1 coaching traject of een traject waarbij je moet bellen wanneer je vragen hebt, maar een duidelijke en gestructureerde planning zodat je precies weet wat er gaat gebeuren. Dagelijks een accountability call om elkaar scherp te houden, een Whatsapp groep voor alle vragen en een Snapchat groep om elkaar te motiveren. Kom jij in team Alpha, Bravo, Charlie, Delta of Echo..??

Online Ondernemer V.S Online Marinier

Online Ondernemer

Een bedrijf zonder missie. Een online ondernemer is geprogrammeerd om de makkelijke weg op te zoeken. Maar door de makkelijke weg op te zoeken, zal het ook makkelijk in elkaar storten. Je bent niet voorbereid op de lange termijn missie.

Online Marinier

Een bedrijf met een missie. Een online marinier is getraind om over grenzen te gaan. Die heeft een goed basisfundament en bewandeld soms een moeilijk weg. Dit betekent wel direct dat het goed in elkaar zit dat het niet in kan storten. Hij weet ze missie.

Mindset

Een ondernemer met de mindset van een Marinier maken jou succesvol. We zijn keihard tegen elkaar, spreken elkaar aan op elkaars fouten en we brengen iedereen naar het volgende niveau. Niemand blijft achter. We leren, we lezen, we mediteren, we reflecteren, we sporten, we helpen en we werken in structuur.

Verbondenheid en brothers for life

Als Online Marinier zul je compleet veranderen. Tientallen mensen zijn je voorgegaan. Dit is familie.

Geen bullshit traject

Wil je Moët flessen spuiten? Dan moet je hier niet zijn. Hier is het eerst hard werken en daarna hard ontspannen.

Geen opschaal traject

Geld is bijzaak, de persoonlijke verbinding en het helpen van jou staat voorop. Daar kan geen eurootje tegenop.

Gericht op jou

Veel persoonlijke 1 op 1 aandacht.
100% inhoud. 100% focus. 100% verbinding.

Selectiedag

De geschikt of ongeschikt selectiedag is een ideale dag voor ondernemers die via het ‘dropship’ model al redelijk omzetten en over stappen willen op hun eigen brand. Maar ook voor mensen die direct goed willen starten met hun nieuwe online onderneming. Focussen op de lange termijn staat hierbij centraal. Hierin kom je een dag lang naar kantoor van Ultimate Mastermind en als je deze dag met succes hebt afgerond krijg je een 1 op 1 gesprek en mag je door om Online Marinier met een missie te worden.

Maand 1

De 25 Rammers die door de selectiedag heen zijn gekomen beginnen aan het 3 maanden traject waarin we ons volledig gaan focussen op de lange termijn. We beginnen met een live coaching op kantoor, wat is jouw missie, wat voor niche, wat zijn je doelen en waar ga jij de wereld in verbeteren. Hierna houden we elke 2 weken een zoom coaching. Dit betekent helderheid in de leeuw zijn leven, discipline en consistentie met de juiste mensen om hem heen. Zonder afleiding.

Maand 2

In maand 2 gaan we ons volledig focussen op zakelijke strategie en een dreamteam bouwen. Dit doen we elke 2 weken via een zoom coaching. Je weet waarom je doet wat je doet en nu is het zaak dat de mensen om je heen dit ook weten. Vanaf nu gaat alles simpeler, makkelijker en leuker worden.

Maand 3

We zijn dagelijks bezig om jouw missie te voltooien, je traint jouw skills en drills en we houden elkaar scherp. We werken aan een meesterlijk e-commerce merk en je buddy's helpen je hierbij. Ook hier doen we om de 2 weken een zoom call.

Eindoefening

De eindoefening. Na 3 maanden hebben we nog een eindoefening, we bespreken de 3 maanden en controleren we of jij jouw missie hebt voltooid. Als je gereed bent voor De MARSOF Mastermind dan kom je direct in de mastermind van 12 maanden waarin we jouw bedrijf nog succesvoller kunnen maken. In De MARSOF Mastermind zitten de grote spelers van Nederland.

Waarmee je vertrekt

Een business traject met een mariniers tintje

 • Business mindset en de kracht van een Marinier
 • Zakelijke Strategie 
 • Een houdbaar e-commerce merk met een missie
 • Helderheid, discipline en consistentie
 • Fysieke verbetering
 • Mariniers routine
 • Product eco systeem
 • Branding strategie
 • Relaties opbouwen met andere online mariniers
 • Broederschap en verbinding
 • Zelfstandigheid
 • Zelfvertrouwen
 • Leiderschap
 • 3 Boeken die je gaat lezen en bespreken 
 • 3 Doelen behalen + 3 Beloningen
 • Wekelijkse opdrachten om je scherp te houden
 • 7X Coaching sessies, 2X live en 5X via Zoom

Vind jouw missie. Bouw aan jouw missie. Voltooi jouw missie.

Iedereen heeft ideeën.

Maar weinig voeren die ideeën uit.


Als Online Marinier ga je jouw ideeën uitvoeren, een missie uitwerken en actie ondernemen.

Bewezen door onszelf.


Elke maand maken we onszelf wijs dat het gaat gebeuren, een echt bedrijf bouwen. Maar als je geen goed fundament hebt en geen missie hebt flikkert het elke keer in elkaar. Je werkt niet aan iets houdbaars, je werkt aan iets dat je alleen maar frustraties zult opleveren.


Een duidelijk stappenplan gaat ervoor zorgen dat je helderheid hebt. Zo kan je weg blijven bewandelen, want ja er komen obstakels op de weg. Die obstakels, daar ga jij dan doorheen.


Wat zou het voor jou betekenen als je meer helderheid hebt in je bedrijf? Als je meer zelfvertrouwen hebt in datgene wat je dagelijks doet? Dat je rust gaat creëren omdat je jouw missie hebt gevonden?


Maar vooral: Wat zou het voor jou betekenen als je niet telkens achter de feiten aanloopt en voluit een missie kan voltooien.


Stap in. Kies zelf. Maak een Online Marinier van jezelf.

€ 3.000,-

Online Marinier

Dit heb je nog nooit meegemaakt. 

Veel persoonlijke team aandacht, maar liefst 3 maanden lang.
100% inhoud. 100% focus. 100% verbinding. Je wilt mentoren die zelf ook successen hebben behaald, die wilt dat jij hetzelfde bereikt als hij heeft bereikt. Je wil iemand die de klappen van de zweep kent en jou kan aansturen op de fouten die hij zelf heeft gemaakt.
Zoek je dit? Dan ben je hier aan het goede adres.

Ultimate Mastermind Garantie

Het leuke van alles is dat we samen bepalen of je geschikt of ongeschikt bent om Online Marinier te worden, het is namelijk niet voor iedereen weggelegd.

Toch geven we je graag garantie..

Wij staan 100% achter onze producten.

100% zonder risico.

Kijk, waarschijnlijk sta je op een punt dat je moet kiezen. Wie niet kiest, gaat verliezen.

Of je nou wel of niet een product aanschaft bij ons, investeren in jezelf is goed.

Je neemt kennis in je op wat jouw hele leven zal gaan veranderen. 

Dus als je wat centjes hebt, maak er dan gebruik van (op een goede manier) en laat het niet wegroesten.

Kom naar de selectiedag en zie wat dit voor je kan betekenen en ben je niet onder de indruk? Stuur binnen 30 dagen een mailtje naar info@ultimatemastermind.nl en je krijgt al je geld terug. 

Ontdek zonder risico, wie we zijn en wat we doen.

"Maar daar gaan mensen toch misbruik van maken?"

Dat doen sommigen wel.

Maar daar hoeven andere niet onder te lijden die wel integer en oprecht zijn.

                   

Ik heb nog wat vragen

Wanneer start dit traject?

Zodra je geschikt bent om Online Marinier te worden krijg je van ons een startdatum en ben je binnen 3 maanden Online Marinier.

Is dit iets voor mij?

Wil je de makkelijke weg kiezen?
Dan moet je hier niet zijn.

Wij kiezen moeilijk, om makkelijk te krijgen.
Het leven is een marathon, je hebt genoeg tijd. Benut die tijd.

Kom naar de selectiedag en ontdek of dit iets voor jou is.

Maar ik weet het niet zeker..

Dan moet je nadenken waarom je op deze pagina bent.

Niet kiezen is verliezen, dus kies.

                 

Je bent ervan als je tot hier bent gekomen

Blijkbaar wil je meer in het leven en kriebelt er iets in je.

Maar je zal worden verleid door de gedachte dat nu niet het juiste moment is. Of dat je het wel alleen fixt, of dat je geen geld hebt. 

Maar om meer resultaten te behalen en jouw mooiste leven te leven moet je soms investeren. En juist omdat je met hongerige online mariniers aan de slag gaat ga je groeien, zul je winnen.

Als je nu een missie gaat vinden en je geeft jezelf de tijd om die te voltooien heb je de komende jaren iets waarop je kan bouwen. Dat betekent: meer geld, meer vermogen en meer zelfvertrouwen. Wat een wereld van verschil zou dat al betekenen. 

Als je niks doet in een wereld die is ontworpen om je de verkeerde kant op te laten gaan, raak je steeds meer uit koers.

Dus pak de leiding.

Stop met snel. Stop met makkelijk. Stop met uitstellen.

Word een Online Marinier.

arrow_drop_up arrow_drop_down