High Performance Traject

Exclusief traject voor ondernemers die minimaal €5.000+ per maand aan omzet draaien en dit willen opschalen naar €500.000+ per maand en hun geldmachine willen schalen

Persoonlijk

Volledig gericht op jou, zodat jouw onderneming en vermogen gaat groeien 

Mindset

98% van de ondernemers heeft een verkeerde mindset. Met een Mariniers Mindset is alles mogelijk.

Strategie

Bouw een bedrijf met structuur, word misbaar in je bedrijf en bouw aan je passieve inkomstenbron.

Korte briefing

Wil jij onder begeleiding van ervaren mentoren je bedrijf optimaliseren, een nieuw betrouwbaar netwerk creëeren, aan jouw merk bouwen, je winst verhogen, meer passief inkomen genereren en een ijzersterke gedisciplineerde mindset gaan creëren? Dan is dit hét traject voor jou.

Werk samen met René Cooiman, Anil Önder Bicer, Thijs Offermeijer, Joop Opmeer en het team van Ultimate Mastermind om jouw doelen te stellen en te behalen.

"Fijne mentor. Al een jaartje bezig met e-commerce en in eind oktober besloten all-in te gaan. High performance traject in gegaan samen met René. Sindsdien is mijn business als een raket gegaan (10X over de kop in winst). Je krijgt fijne begeleiding, hij neemt volledig de tijd voor je en geeft je waardevolle tips. Je focust niet alleen op je business, maar ook op je persoonlijke ontwikkeling en manier van denken, wat in mijn ogen erg belangrijk is. Die combinatie zorgt ervoor dat je met beide voeten op de grond blijft staan en zo met je business kunt knallen."
Stan Ramakers

Waar zit jij nu?

In dit exclusieve programma bouwen we een systeem met je bedrijf zodat het een doorlopende machine gaat zijn die altijd geld oplevert en bouwen we aan passief inkomen zodat geld voor jou gaat werken en je niet meer afhankelijk gaat zijn van een vast inkomen.


 • Doorgroeien als ondernemer
 • Een sterk merk bouwen van je bedrijf
 • Passieve inkomsten genereren

Wat je krijgt

 • ONBOARDING

 • 100 DAGEN PLAN OP MAAT MAKEN

 • WEKELIJKS ONLINE ZOOM COACHING

 • TOEGANG TOT ALLE BUSINESS SYSTEMEN DIE WIJ GEBRUIKEN

 • TOEGANG TOT AL ONS NETWERK VOOR JOUW BUSINESS

 • TOEGANG TOT AL ONZE NETWERKEN VOOR JOUW INVESTERINGEN

 • PERSOONLIJKE BEGELEIDING IN AANDELEN EN VASTGOED

 • HULP VAN UM TEAM 24/7

 • NOOD COACHING CALLS

 • PLAN VAN AANPAK VOOR GROEI EN LANCERINGEN

 • 1X LIVE STRATEGIEDAG + DINER

 • WELKOMSTPAKKET VAN ULTIMATE MASTERMIND

Aan de bak

 • Het laten groeien van je inkomen
 • Het opschalen van je aandelenportefuille
 • Het aankopen van vastgoed
 • Genieten van je maandelijkse cashflow

Jouw garanties

Win/win

Jouw investering haal je er 100% uit, anders een geld terug garantie

Businessgroei

Een merk en team bouwen zodat jij misbaar gaat worden

Structuur

Evergreen strategieën die je altijd kan hergebruiken

Jouw Mentoren

Joop Opmeer

Eigenaar YOS Health, heeft in een korte periode een miljoenen bedrijf opgezet, is begonnen met een waterfles en heeft dit later uitgebouwd met vitaminen. Joop doet zaken met personen uit de Quote500 en weet als geen ander hoe je een bedrijf groot maakt met weinig kapitaal.

Anil Önder Bicer

Van Aldi naar financieel onafhankelijk binnen 5 jaar door het investeren in aandelen en vastgoed. Anil komt van de bodem en heeft zijn familie door hard werken financieel onafhankelijk gemaakt. Anil helpt alle cursisten van Ultimate Mastermind met het investeren in vastgoed.

Thijs Offermeijer

Eigenaar Malelions en Croyez, één van de eerste personen in Nederland die volop aan de slag is gegaan met branding en influencer marketing. Malelions ligt in meer dan 250 fysieke winkels en dit blijft groeien. Wil je echt leren hoe je jouw merk groot kan krijgen, dan is Thijs de expert hierin. 

René Cooiman

René Cooiman is Oud-Marinier en een succesvolle ondernemer en wordt met zijn bedrijf gezien als dé nummer 1 in Nederland op het gebied van trainingen over ondernemen en investeren. Alle dromen die je hebt maak je samen waar met René.


"René weet waar hij het over heeft. Ik heb Ultimate Mastermind benadert omdat ik meer groei voor mijn onderneming wilde. Ik heb handvaten gekregen die ik de afgelopen maanden heb gebruikt om mijn bedrijf verder te laten groeien, én met succes. Meer leads, meer intakegesprekken, meer sales. Ben je een ondernemer en loop je even vast? Dan kunnen zij je echt op weg helpen."
Cas Daamen

High Performance Traject

Wil jij onder begeleiding van ervaren mentoren je bedrijf optimaliseren, een nieuw betrouwbaar netwerk creëeren, aan jouw merk bouwen, je winst verhogen, meer passief inkomen genereren en een ijzersterke gedisciplineerde mindset gaan creëren? Dan is dit hét traject voor jou.


Startdatum:

 1. April 2022 UITVERKOCHT
 2. Mei 2022 UITVERKOCHT
 3. Juni 2022 UITVERKOCHT
 4. Juli 2022 UITVERKOCHT
 • Augustus 2022 (Plekken beschikbaar)


Locaties:

Door heel Nederland


Duur:

100 Dagen persoonlijke begeleiding


Aantal plekken per traject:

10 plekken per maand

Jimmy Harings

"René is een sparringspartner van niveau. Door samen te werken is er meer orde gekomen in mijn leven. Ik heb vooral mijn werkweek weer teruggekregen. Ik wilde nog veel te veel zelf doen. Door dit traject heb ik meer dingen uitbesteed en geautomatiseerd. Hierdoor kan ik eindelijk meer aan mijn bedrijf werken in plaats van in mijn bedrijf. Dit heeft er vervolgens vrijwel direct voor gezorgd dat de omzet omhoog ging. 


We hadden aan het begin van het 13 weken traject doelen gesteld. Deze heb ik na 6-7 weken al behaald. Hierdoor zijn we gelijk de volgende fase ingegaan. Nu alles goed staat gaan we samen de omzet opschalen. Hiervoor hebben we samen een concreet en uitvoerbaar plan opgesteld.


Kortom, ik raad dit traject aan omdat ik de investering er in de eerste maand alweer uit had. De rest is dus bonus :). En dan bedoel ik niet alleen in geld maar ook de persoonlijke ontwikkeling en het vergrote netwerk.

Jimmy Harings

Nog vragen?

Wanneer start dit traject?

Direct na de intake, dan krijg je een onboarding en plannen we samen de startdatum

Van wie krijg ik ik hulp?

Van het gehele team van Ultimate Mastermind en al ons netwerk zit er ook bij

Haal ik mijn investering eruit?

Als je doet wat we zeggen en je toont zelf genoeg initiatief dan haal jij je investering er 100% uit