High Performance Traject

Mentor programma met René Cooiman en zijn team

Plan van aanpak

Strategisch plannen maken vanuit militaire principes doormiddel van systemen, structuur, discipline en competentie.

Verbondenheid

Broeders voor het leven. We vertrouwen elkaar, we helpen elkaar, we zijn eerlijk naar elkaar en we werken hard met elkaar.

Bouwen

Alles wat we doen is om het goede leven te leven, meer winst en meer omzet en het slim door investeren van je geld zal daar voor zorgen.

Dit is niet voor iedereen

Afwijken is niet voor iedereen weggelegd, slechts een aantal die het aandurven om hun eigen pad te gaan bewandelen. Het is onzeker, risicovol en je krijgt weerstand. Daarom is het goed om iemand om je heen te hebben die je scherp houdt in alles wat je doet en je helpt om het volgende doel te bereiken. Wil jij onder begeleiding van een mentor je bedrijf optimaliseren, jouw winst verhogen, beginnen met investeren en een ijzersterke mindset en discipline gaan creëren? Dan is dit wat voor jou.

"Samenwerken met René is een boost voor je ontwikkeling. Ik heb nu zowel 1 op 1 coaching als een cursus van René mogen volgen en het is het 100% waard. Niet alleen op zakelijk gebied zal je groeien maar door de rammers mentaliteit van René, zal je ook bij jezelf gaan na denken over hoe je eigen mindset beter kan. Ik zou het iedereen aanraden om samen te werken met René"
Danny Tromp

Één team, Één taak!

Ondernemen kan soms eenzaam zijn. Veel ondernemers komen daarom ook niet verder en zitten vast in hun eigen bedrijf. Dat is niet de reden dat je ondernemer bent geworden. We bouwen een systeem voor je bedrijf en een sterk team zodat je misbaar gaat worden, aan een sterk merk zodat je zichtbaar bent aan de wereld en we gaan je geld slim investeren zodat je voor de rest van je leven in vrijheid kan leven. Je bent niet alleen de komende tijd, we gaan samen aan de bak.

Jouw mentor

René Cooiman

Eigenaar Ultimate Mastermind, oud-Marinier, nu ondernemer en wordt met zijn bedrijf gezien als dé nummer 1 in Nederland op het gebied van trainingen over ondernemen en investeren. René is sinds 2019 coach van een snel groeiende groep jonge ondernemers aan wie hij met passie en overgave deze boodschap overdraagt en helpt te bereiken. Hij investeert zijn geld in aandelen en vastgoed met een systeem genaamd De Geldmachine en heeft een passie voor ondernemen en het helpen van mensen. Door zijn tijd bij de mariniers weet hij als geen ander wat de kracht is van vallen en weer opstaan en heeft hij al meerdere mensen hierbij mogen helpen.

"Fijne mentor. Al een jaartje bezig met e-commerce en in eind oktober besloten all-in te gaan. High performance traject in gegaan samen met René. Sindsdien is mijn business als een raket gegaan (10X over de kop met mijn winst). Je krijgt fijne begeleiding, hij neemt de tijd voor je en geeft je tips. Je focust niet alleen op je business, maar ook op je persoonlijke ontwikkeling en manier van denken, wat in mijn ogen erg belangrijk is. Die combinatie zorgt ervoor dat je met beide voeten op de grond blijft staan en zo je business fair kunt knallen".
Stan Ramakers

Hier is het verhaal...

Als je Marinier wilt worden moet je jezelf eerst aanmelden voor een 3-daagse mast. Hier gaan ze je 3 dagen lang prikkelen om te kijken of je geschikt bent om Marinier te worden. Er melden zo’n 1.000 jonge mannen zich aan voor deze 3-daagse.


Na deze 3 dagen rammen gaan er uiteindelijk 200 door, die mogen naar de keuringen voor de Mariniers opleiding. Eenmaal de keuring te hebben doorlopen mag je met de Mariniers opleiding starten, meestal starten er 100 tot 150 burgers aan de opleiding. 


De opleiding is 6 maanden lang rammen, na 6 maanden heb je jouw baret gehaald en de titel "Marinier". Slechts 30 tot 50 rammers behalen de opleiding.


Je hebt de moeilijke weg gekozen, hebt extreem veel moeite gedaan en je hebt al je doelen en dromen behaald.


Het grootste probleem op dit moment is dat elke jongeman denkt dat ze snel rijk kunnen worden. 


De makkelijke weg.


Natuurlijk, er valt snel en veel geld te verdienen tegenwoordig, maar het is niet makkelijk.


Zelf ben ik het levende bewijs om binnen 3 jaar miljoenen aan omzet te draaien en financieel vrij te leven, maar dit was wel een moeilijke weg.


De meeste ondernemers bouwen niet aan een echt bedrijf, het valt uit elkaar en daarom stoppen de meeste ook met ondernemen.


Er is niks minder zuur dan telkens werken aan iets wat je geen lange termijn visie oplevert. 


Als jij niet bouwt dan heb je eigenlijk niks, bouw je geen bedrijf, kan je niemand trots maken en heb je geen voldoening in het werk wat je levert.


Maar er zijn ook leeuwen. Leeuwen die meer willen dan geld. Die iets willen neerzetten waar ze trots op kunnen zijn.


Leeuwen met een missie.


Waar de makkelijke weg draait om snel, draait de moeilijke weg om de lange termijn. Want wat heb je eraan als je veel geld verdient, maar je kan er niet eens over praten met familie en vrienden want er zit eigenlijk niks achter. Misschien ben je het zelf of ken je wel iemand die dit heeft.


Dit is het grootste geheim wat vele niet weten: Een bedrijf zonder missie is zinloos. De makkelijke weg zorgt ervoor dat je afhankelijk bent van platformen om sales te draaien, de moeilijke weg zorgt ervoor dat je sales draait vanuit mond op mond reclame omdat je zo goed bent.


De makkelijke weg is voor de mensen die de belasting ontwijken, de moeilijke weg is voor mensen die het spel meespelen met de belasting.


De makkelijke weg is een weg waar je niet geeft om de klant en alleen aan jezelf denkt, de moeilijke weg is om de klant iets aan te bieden waar ze gelukkig van worden.


De makkelijke weg is voor mensen die al hun geld opmaken en geen tijd aan hun financiën besteden, de moeilijke weg is voor mensen die een vermogen opbouwen.


Jij kan kiezen voor moeilijk, zodat je leven makkelijker gaat worden. Bij elk succes denk je terug aan de moeilijke weg die jou hier heeft gebracht. Omdat je jouw missie volgt, je hart volgt.


En dan ben je succesvol.


Klik hieronder om te starten Rammer.

Welkom bij de top 1%

Aan je bedrijf werken

We gaan aan je bedrijf werken en niet in je bedrijf. We bouwen samen aan een systeem in je bedrijf zodat je die later voor een zak geld kan gaan verkopen.

Doelen stellen en doelen behalen

We maken een concreet 100 dagen, dit is meetbaar en je weet precies wat je moet doen de aankomende 100 dagen om deze doelen te behalen.

Bedrijfsstructuur

Automatisering van systemen bouwen in je bedrijf, ontvang alles wat wij ook gebruiken en we bouwen een team die in structuur aan het bedrijf werkt.

Brand bouwen

We bouwen een sterk merk dat ergens voor staat, je bent overal zichtbaar en niemand kan om je heen. Zodra je dan iets lanceert slaat het altijd aan en krijg je sterke omzet boosts.

De Geldmachine aanzetten

Laat jouw geld niet stilstaan, laat het groeien. Leer systematisch beleggen in aandelen en vastgoed om financieel onafhankelijk te worden.

Mentale weerbaarheid

We gaan serieus aan de bak, het zal er niet lief aan toe gaan, zo kan je proeven aan hoe het Korps Mariniers werkt. Zo word je mentaal weerbaarder en zul je op zakelijke en privé vlak sterker zijn.

100% groei voor Jimmy in 6 weken...

"René is een sparringspartner van niveau. Door samen te werken is er meer orde gekomen in mijn leven. Ik heb vooral mijn werkweek weer teruggekregen. Ik wilde nog veel te veel zelf doen. Door dit traject heb ik meer dingen uitbesteed en geautomatiseerd. Hierdoor kan ik eindelijk meer aan mijn bedrijf werken in plaats van in mijn bedrijf. Dit heeft er vervolgens vrijwel direct voor gezorgd dat de omzet omhoog ging. 


We hadden aan het begin van het 13 weken traject doelen gesteld. Deze heb ik na 6-7 weken al behaald. Hierdoor zijn we gelijk de volgende fase ingegaan. Nu alles goed staat gaan we samen de omzet opschalen. Hiervoor hebben we samen een concreet en uitvoerbaar plan opgesteld.


Kortom, ik raad dit traject aan omdat ik de investering er in de eerste maand alweer uit had. De rest is dus bonus :). En dan bedoel ik niet alleen in geld maar ook de persoonlijke ontwikkeling en het vergrote netwerk.

High Performance Traject

Wil jij onder begeleiding van een mentor en zijn gehele team  je bedrijf opschalen, optimaliseren, winst verhogen, beginnen met investeren en een ijzersterke mindset en discipline gaan creëren? Dan is dit wat voor jou.


Wat je krijgt:

  • Op maat gemaakt programma
  • Privé slack channel
  • Onbeperkt online coaching via zoom
  • Opdrachten en werkboeken
  • Maandelijkse persoonlijke check-in
  • Meerdere keren lunchen en dineren
  • 24/7 support van het gehele team


Bonus:

  • Toegang tot alle business systemen die wij gebruiken
  • Toegang tot alle ondernemers/investeerders in ons netwerk
  • Podcast opnemen


Investering:

Na de intake bekijken we hoelang we samen gaan werken en op basis daarvan bepalen we de prijs.


Locaties:

Door heel Nederland & Via Zoom

"Hoe dingen kunnen veranderen door de juiste mensen om je heen te hebben. Paar maanden geleden klopte ik bij jou aan, alles liep stoef op dat moment; relatie liep vast, op werk had ik een stap terug gedaan en de ambitie voor die champions league in sales bij een beursgenoteerd bedrijf bleef branden, zelf was ik ook niet top fit.. Mooi en bedankt dat het plan wat we gemaakt hebben nu z’n vruchten af gaat werpen; grootste doel wat we gesteld hebben = behaald 🥂 getekend bij een USA tech bedrijf om voor hun in NL sales te doen. Merk ook dat relatie beter gaat door betere communicatie en duidelijkheid. Door lekker naar die gym te gaan voel ik me veel fitter en scherper. Als je maar met je doelen bezig bent, kijk er naar uit om door te pakken met de 1;1’s vriend gas erop 💪".
Pascal van den Berg