High Performance Traject

6 maanden privé business coaching

Plan van aanpak

Strategisch plannen maken vanuit militaire principes en opschalen doormiddel van structuur, discipline en competentie.

Verbondenheid

Broeders voor het leven. We vertrouwen elkaar, helpen elkaar, hebben humor met elkaar en leven het goede leven met elkaar.

Bouwen

Alles wat we doen is om jouw imperium verder te bouwen om het goede leven te leven, meer winst en meer omzet en slim door investeren.

Dit is niet voor iedereen

Afwijken is niet voor iedereen weggelegd, slechts een aantal die het aandurven om hun eigen pad te gaan bewandelen. Het is onzeker, risicovol en je krijgt weerstand.

"Samenwerken met René is een boost voor je ontwikkeling. Ik heb nu zowel 1 op 1 coaching als een cursus van René mogen volgen en het is het 100% waard. Niet alleen op zakelijk gebied zal je groeien maar door de rammers mentaliteit van René, zal je ook bij jezelf gaan na denken over hoe je eigen mindset beter kan. Ik zou het iedereen aanraden om samen te werken met René"
Danny Tromp

Éen team, Éen taak!

Ondernemen kan soms eenzaam zijn. Veel ondernemers komen daarom ook niet verder en zitten vast in hun eigen bedrijf. Dat is niet de reden dat je ondernemer bent geworden. We gaan samen bouwen aan een sterk team zodat je misbaar gaat worden en we bouwen aan een sterk merk. Je bent niet alleen de komende tijd, we gaan samen aan de bak.

Jouw mentor

René Cooiman

Eigenaar Ultimate Mastermind, oud-Marinier, nu ondernemer en wordt met zijn bedrijf gezien als dé nummer 1 in Nederland op het gebied van trainingen over ondernemen en investeren. René heeft in 2 jaar tijd een fantastische community opgebouwd, investeert zijn geld in aandelen en vastgoed met een duidelijke strategie en heeft een passie voor ondernemen en het helpen van mensen. Samen met René ga je de beuk erin gooien om je doelen en dromen achterna te gaan.

"Fijne mentor. Al een jaartje bezig met e-commerce en in eind oktober besloten all-in te gaan. High performance traject in gegaan samen met René. Sindsdien is mijn business als een raket gegaan (10X over de kop met mijn winst). Je krijgt fijne begeleiding, hij neemt de tijd voor je en geeft je tips. Je focust niet alleen op je business, maar ook op je persoonlijke ontwikkeling en manier van denken, wat in mijn ogen erg belangrijk is. Die combinatie zorgt ervoor dat je met beide voeten op de grond blijft staan en zo je business fair kunt knallen".
Stan Ramakers

Alles wat je nodig hebt

6 Maanden lang werken aan je bedrijf en jezelf

In deze 6maanden gaan we aan je bedrijf werken en niet in je bedrijf. Elke week een wekelijkse coaching voor jezelf en je bedrijf.

Doelen stellen en doelen behalen

We maken elk kwartaal een concreet 100 dagen plan op maat, deze zijn meetbaar en je weet precies wat je ervoor moet doen de aankomende 100 dagen. Deze doelen ga je behalen.

Bedrijfsstructuur die werkt

Automatisering en systemen bouwen in je bedrijf, ontvang alles wat wij ook gebruiken en krijg de tools, de blueprints van goede performances, routines en disciplines bouwen.

Buddy-Buddy

Alleen gaat het een zware weg worden, we helpen elkaar er doorheen. Ten alle tijden kan je hulp vragen aan het Team van Ultimate Mastermind of andere die in het traject zitten.

Lanceringen & marketing

Omzet boosts, onze strategieën om iets nieuws te lanceren en hiermee een flinke omzet boost te maken.

Fitte kast

Trainen als een machine, je gaat zelf volop aan de bak om te werken aan een fitte kast en we nodigen je soms onverwachts uit voor een training in de setting van het Korps Mariniers. Zo word je mentaal weerbaarder en zul je op zakelijke en privé vlak sterker zijn.

Jimmy Harings ging van €140.000+ per maand naar €220.000+ per maand

"René is een sparringspartner van niveau. Door samen te werken is er meer orde gekomen in mijn leven. Ik heb vooral mijn werkweek weer teruggekregen. Ik wilde nog veel te veel zelf doen. Door dit traject heb ik meer dingen uitbesteed en geautomatiseerd. Hierdoor kan ik eindelijk meer aan mijn bedrijf werken in plaats van in mijn bedrijf. Dit heeft er vervolgens vrijwel direct voor gezorgd dat de omzet omhoog ging. 


We hadden aan het begin van het 13 weken traject doelen gesteld. Deze heb ik na 6-7 weken al behaald. Hierdoor zijn we gelijk de volgende fase ingegaan. Nu alles goed staat gaan we samen de omzet opschalen. Hiervoor hebben we samen een concreet en uitvoerbaar plan opgesteld.


Kortom, ik raad dit traject aan omdat ik de investering er in de eerste maand alweer uit had. De rest is dus bonus :). En dan bedoel ik niet alleen in geld maar ook de persoonlijke ontwikkeling en het vergrote netwerk.

Incl. De Geldmachine (T.W.V. €2.000,-)

Al het geld dat we gaan verdienen met je business mag niet stil staan, daarom krijg je bij De Businessmachine het volledige online & live pakket van De Geldmachine erbij! Zet jouw geld aan het werk door te investeren in aandelen en vastgoed.
€ 15.000,-

High Performance Traject

Wil jij onder begeleiding van een mentor 6maanden je bedrijf optimaliseren, jouw winst verhogen, beginnen met investeren en een ijzersterke mindset en discipline gaan creëren? Dan is dit wat voor jou.


Wat je krijgt:

 • 1X een live sessie van 2 uur
 • Wekelijks een 1 op 1 online coaching via zoom
 • Een plan van aanpak op maat voor de komende maanden
 • Persoonlijke coaching om vastgoed aan te kopen in Nederland of Spanje
 • Whatsapp contact
 • Podcast opnemen met René Cooiman
 • 1-op-1 afsluitend diner met René Cooiman


Bonus:

 • 6 Maanden gratis toegang tot De Opleiding
 • De Geldmachine Training (T.W.V. €2.000,-)
 • De Ondernemersmachine Training (T.W.V. €2.000,-)
 • Toegang tot al mijn business systemen die wij gebruiken
 • Toegang tot alle ondernemers/investeerders in mijn netwerk
 • Altijd de mogelijkheid om een extra (nood)coaching call in te plannen (24/7)


Startdatum:

❌ Januari 2022 - Juni 2022 UITVERKOCHT

❌ Juli 2022 - December 2022 UITVERKOCHT

✅ Januari 2023 - Juni 2023 (Plekken beschikbaar)


Locaties:

Door heel Nederland & Via Zoom


Aantal plekken per 6 maanden:

5 plekken