Kracht in je kop

Stoom jezelf klaar en stel concrete doelen voor het jaar 2023 


Zaterdag 3 December 2022

09:00 tot 17:00 bij Van der Valk Nieuwerkerk

19:00 tot 22:00 uiteten in Rotterdam

In 1 dag al je doelen voor 2023

Tijd om aan de bak te gaan! Doelen stel je niet als je het nieuwe jaar al in bent, maar altijd voordat je het nieuwe jaar in gaat. In de afgelopen 3 jaar hebben ik en andere klanten waarmee ik samen heb gewerkt meerdere doelen mogen behalen. Op dit event gaan we samen doelen stellen. Kan jij 1 dag gebruiken om in alle rust je doelen te stellen voor 2023?


Gratis voor leden van De Opleiding

Proef de sfeer bij één van onze vorige events

Gratis voor leden van De Opleiding

Reviews

Roy Lammers
"Het event was geweldig! Er waren waardevolle mensen en ik heb weer een paar mooie connecties erbij gekregen. Volgende keer ben ik er weer bij!"
Nicky Verhoeven
"Erg fijne man om mee te werken! zodra je met rene in contact komt wordt je aangestoken door zijn positiviteit en harde werkers drang, Rene is dus echt iemand die je dicht bij je moet hebben. bedankt!"
Bram Ramakers
"Eerlijk is eerlijk, het was enorm goed georganiseerd!  De vibe was 10/10, de locatie was erg luxe en mooi, het eten was echt kwaliteit, ik ben zeker weer paraat voor de volgende editie 🚀"

Van der Valk Nieuwerkerk

Stoom jezelf klaar en stel concrete doelen voor het jaar 2023.

3 December 2022

Zaterdag
09:00 - 17:00
Vol = Vol

Het verhaal...

Elk jaar schrijf ik mezelf een brief en stel ik concrete doelen voor het nieuwe jaar. Soms behaal ik die doelen in hetzelfde jaar maar soms ook niet. Het gekke van alles is dat je uiteindelijk die doelen wel gaat behalen, de brieven die bewaar je en als je ze later weer een keer uit de kast haalt heb je wonder boven wonder die doelen toch behaald. Dit jaar wil ik het met jou samen doen, live op locatie in 1 dag samen met anderen gelijkgestemde mensen. Het lijkt me tof om je daar te zien...


Dit event is gratis voor leden van De Opleiding, jullie ontvangen een aanmeld link

Let op: VOL = VOL

Onze trainingen en events zijn altijd vol. Wees er snel bij, zodat wij jou hopelijk snel, tijdens het event kunnen ontmoeten.


Dit event is gratis voor leden van De Opleiding