Ontdek hoe je alles kan bereiken door meer discipline..

waardoor alle dromen vanaf nu in je eigen handen liggen

Discipline

Discipline vertaald en het begin om meer discipline te krijgen 

Discipline creëeren

Waar doe je het voor, wat heb je ervoor over en is het nu of later?

Discipline behouden

Richting om ten alle tijden discipline in je leven te behouden, no excuses

Waar zou je staan?

  1. Waar zou je nu staan in het leven als je nooit uitstelde? Als je actie ondernam in plaats van te dromen van een werkelijkheid die van jou had kunnen zijn?

 

  1. Waar zou je nu staan als je even wat meer moeite had gestoken in dat grandioze idee dat je had?

 

  1. Waar zou je staan als je een keer gedisciplineerd kon eten en kon sporten? 

 

  1. Waar zou je staan als je eerst het belangrijkste deed en daarna jezelf beloonde?

Wat je gaat ontdekken..

In De Discipline voor succes challenge ontdek je alles over het creëren en behouden van discipline. Gooi je oude gewoontes uit het raam en word de beste versie van jezelf. 

De Discipline voor succes challenge is gericht op het transformeren van zowel je business als persoonlijke leven in positieve zin.

Je leven wordt niet alleen inhoudelijker beter, je zult ook meer resultaten gaan behalen. 

Als je altijd al droomde van die winstpercentage in één maand tijd, dan ga je dat nu eindelijk wel behalen.

Behaal je succes

De Discipline voor succes challenge is voor een ieder die meer succes wilt. Je kan het niet, het is niet haalbaar, je hebt geen diploma, het is te hoog gegrepen voor je…


Kom dit je bekend voor? Zeiden ze dit ook allemaal tegen jou? Het is ongelooflijk, maar toch waar. Wie gaat voor jou bepalen dat iets niet voor jou is weggelegd, alleen jij toch?

Discipline expert René Cooiman heeft al meerdere malen aangetoond dat je alles kan bereiken waar je passie voor hebt en gelooft dat succes voor iedereen is weggelegd.


Na het bestuderen van anderen en jaar gedisciplineerde praktijkervaring als Marinier en ondernemer , heeft hij ontdekt waar het meestal mis gaat: Discipline. Met als conclusie om een zeer exclusief traject aan te bieden, genaamd: Discipline voor succes challenge


In 12 weken jezelf te transformeren naar iemand die geen discipline heeft en geen resultaten behaald, naar iemand die wel discipline heeft en wel resultaten behaald waardoor je dromen vanaf dat moment haalbaar zijn (Wellicht in de 12 weken al)

Ontdek het geheim om een discipline machine te worden

  

Actie 

Dit is een no-brainer, hiervoor moet je direct actie ondernemen

Keiharde waarheid

Kom jezelf tegen in deze cursus en kom erachter waarin je hebt verzaakt

Jij

Jij moet het doen, niet je handje ophouden bij anderen
€ 300,-

Discipline voor succes challenge 

Een 12-weekse discipline voor succes challenge om een volledige transformatie met jezelf aan te gaan en samen met 30 andere ondernemers meer succes te behalen.


  • Is jouw discipline ver te zoeken?
  • Wil je meer discipline, geld en structuur?
  • Ben je klaar met het nooit behalen van je doelen?


Dan is dit het meest complete programma wat je tegen zult komen. Je profiteert van 7 jaar gedisciplineerde veldwerk van iemand die dit dagelijks toepast.

Door middel van Rene zijn cursussen zijn we nu echt hard aan het gaan! Ik gestapt met 0 ervaring en nu meer als 3 ondernemingen gestart!
Wesley van den Dries
René zijn cursus is een van de betere cursussen die ik tot nu toe gezien heb. Met name het feit dat het heel uitgebreid is en of verschillende dingen ingaat.
Ruben Gideonse
René echt een topper, hij staat echt voor je klaar en wilt je écht helpen. Dit merk ik een stuk minder bij andere cursussen. Het is het meer dan waard!
Nick van Gestel
Dankzij de cursussen heb ik alle losse puntjes in m’n hoofd weten te verbinden tot een concrete visie, en is m’n mindset 100x helderder.
Wesse van den Brink
René is een echte rammer en weet in de mastermind perfect uit te leggen hoe jij ook een rammer kunt worden die alles eruit haalt.
Jaro Knoppert
René is de man waar je moet zijn als je op zoek bent naar succes, zowel op persoonlijk als op zakelijk gebied. René is een top gozer!
Roberto Catsburg

Start nu direct en behaal meer resultaat!

arrow_drop_up arrow_drop_down