De Missie

In 2 dagen jouw missie helder voor ogen.

Plan van aanpak

De komende 100 dagen weet jij wat je moet doen. Je maakt een commitment en je wijkt hier niet van af.

Structuur

We werken met een 100 dagen plan, je weet precies wat er komen gaat. Dat brengt rust in je koppie.

Geld verdienen

Doelen stellen, geld verdienen en feestjes vieren. Na 3 maanden kom je terug voor een terugkomdag.

Jouw missie is de onze

De Missie is een ideaal traject voor ondernemers die via het ‘dropship’ model al redelijk omzetten en over stappen willen op hun eigen brand. Maar ook voor mensen die direct goed willen starten met hun nieuwe online onderneming. Focussen op de lange termijn staat hierbij centraal. In deze 2 dagen ga je volop aan de bak met het team van Ultimate Mastermind om jouw missie te vinden en een strijdplan te maken. Nadat je De Missie hebt voltooid heb je een duidelijk plan voor de komende 3 maanden. Doordat je een duidelijk doel voor ogen hebt en focust op wat belangrijk is gaat je bedrijf groeien. Je maakt een commitment waar je alles voor gaat geven. Als jij je aan je plan houdt zal je geen afleiding meer hebben van randzaken omdat jij jouw missie kent. Hierdoor heb je meer tijd om aan je bedrijf te werken en verder te groeien als persoon.

Het is niet makkelijk om jezelf toe te wijden aan een missie. Het is niet makkelijk om er achter te komen wat je écht wilt.
Je moet op zoek gaan, aanvoelen wat je wilt en brainstormen. Alleen en met anderen. Alle grote jongens in deze wereld hebben een missie. Wereldleiders, politici, miljonairs en miljardairs. Ze weten waar ze voor werken en waar ze voor staan.

Je durft je missie ook hardop uit te spreken. Je hebt een doel en iedereen die daardoor negatieve energie jouw kant op stuurt ontwijk je. Je gaat voor JOUW doel, niet voor de ‘quick fix’.

Met een missie voor ogen kun je gaan bouwen. Op alle fronten. 
Je naam, een klantenbestand, de kwaliteit van je producten. Aan ieder aspect in jouw onderneming bouw je. Je behaalt overwinning na overwinning, alles voor die plek aan de top. Mensen worden fan van jouw bedrijf en komen bij je terug. En dat allemaal omdat ze JOUW product, service en beleving de beste vinden.
11 en 12 december "de missie" mee gemaakt. Zelf altijd al heel veel interesse gehad in branding en merken, dus dit weekend leek me goede kans om te starten met mijn eigen brand.

Voor dat ik kwam geen flauw benul welke kant ik op wilde gaan of hoe ik dat zou moeten doen maar na deze 2 intensieve en leerzame dagen een duidelijk doel voor ogen wat echt bij me past.


Ik was in het begin sceptisch want begon echt met geen flauw idee wat ik wilde, maar door de juiste training en ijzersterke mindset van het team ben ik tot me missie gekomen. Daarnaast heb ik ook ontzettend veel kunnen mee schrijven over bepaalde marketing begrippen en persoonlijke ontwikkeling. Hierdoor ben ik uiteindelijk tot me missie gekomen want in deze 2 dagen ben ik het hele jaar door nog nooit zo gefocust geweest. Duidelijk bedrijfsplan gemaakt die ik alleen maar ga afvinken komende 3 maanden.

5/5 sterren vanwege de leuke organisatie, diversiteit, leerzame uren en het belangrijkste van allemaal het vinden van mijn missie. Zeer benieuwd wat komen gaat.

Komende 3 maanden knallen!
Tommie Lesman

Wat je kunt verwachten

Deze 2 dagen zullen je compleet veranderen. Er staat een team specialisten voor je klaar om jou te laten winnen.

De Werkwijze

Een strijdplan in 2 dagen gericht op jou.


Je missie is niet iets waar je zomaar achter komt. 

Je gaat je missie niet vinden als je geen actie onderneemt.
Dit is De Missie, je gaat een missie vinden en die ga je voltooien.
Met bloed, zweet en tranen.

Een concreet plan maken.
En dan bedoelen we geen bullshit "net niet plan".
We bedoelen  een zuiver plan.
Een doel voor ogen. 

Jij kiest de moeilijke weg, om het makkelijk te krijgen.

We staan vroeg op.
Gaan sporten met elkaar.
Nemen een ijsbad met elkaar.
Mediteren gezamenlijk.
Eten gezond. 

En winnen samen als team.

1 op 1 aandacht

Je bent geen nummertje die alleen een cursus koopt en vervolgens alles zelf moet uitvogelen. We gaan 1 op 1 aan de slag met jou. Na iedere les hebben we volledige aandacht voor jou.

Leiderschap

Les van echte leiders. Leiders met jarenlange ervaring bij verschillende speciale eenheden. De tweede plek is voor jou verleden tijd. Jij gaat voor nummer 1.

Verbondenheid

Wij willen je hier hebben, niet online. Dit doen wij zodat jij weet wat je gaat doen, zonder afleiding. Je vormt een connectie met de andere deelnemers en gaat gezamenlijk werken richting financiële vrijheid.

Beperkingen elimineren

We verwijderen beperkingen. Slechte overtuigingen, emotionele gebeurtenissen en het niet geloven in jezelf. Dit doen we door te mediteren en het verbranden van deze beperkingen.

Weerstand

We zoeken de moeilijke weg, om het makkelijk te gaan krijgen. Van een softie, naar een steenharde mentaliteit die elke droom kan verwezenlijken.

Voor jou

We geven jou de nodige geheimen en sausjes om successen te behalen en niet meer achter de feiten aan te lopen. We trainen, we werken, we praten en we proosten op de toekomst. 

Ga van iemand zonder visie naar huis met een concreet 100-dagen plan voor de lange termijn
€ 1.500,-

De Missie

Een levensveranderende training.
Een eerlijk en oprecht programma, je bent met ervaren mensen die jou de juiste richting op sturen.

Mannen die je voor gingen

Topper René
De Missie is een top training. Ik heb binnen 2 dagen me missie gevonden en nu op de juiste weg om mijn merk te laten exploderen in Nederland en België. Wat ik vooral mooi vond was de persoonlijke aandacht. Ook had ik nooit verwacht dat ik een meditatie zou gaan doen of een ijsbad haha. Jullie hebben mij heel goed geholpen. Bedankt voor alle steun altijd en we gaan samen naar de top.
Jimmy Hendriks
René snapt het spel

René is echt een topper van een vent! Weinig mensen in de E-com wereld zijn écht bereid iemand te helpen. Persoonlijk heb ik super goede ervaringen met Ultimate Mastermind. Zodra ik hoor dat er weer een Branding Mastermind is join ik meteen weer!

Voor de mensen die in een korte tijd serieus iets willen leren omtrent E-com, branding, skills, mindset & motivatie.. Moeten jullie bij René en zijn team zijn.

Je gaat erheen als een ventje, maar gaat weg als een man met een plan. Deze kleine investering gaat jouw hele leven veranderen! René kerel! Tot snel!

Kevin Theuns
Mijn grote broer
René is als een grote broer voor me. Je krijgt fijne begeleiding, hij neemt de tijd voor je en geeft je tips. Je focust niet alleen op je business, maar ook op je persoonlijke ontwikkeling en manier van denken, wat in mijn ogen erg belangrijk is. Die combinatie zorgt ervoor dat je met beide voeten op de grond blijft staan en zo je business fair kunt knallen. Sindsdien is mijn business als een raket gegaan.Stan Ramakers

arrow_drop_up arrow_drop_down